Dagens frukost

Klockan är snart 7 och om en stund ska jag jobba min sista dag på mitt sommarjobb. Min kropp gör verkligen jätteont och jag känner verkligen att de här 3 veckorna har tagit väldigt mycket energi från mig. Men idag är det fredag och jag slutar klockan ett vilket är skönt.

Kram

Gillar

Kommentarer

Jag tror inte jag har visat er solglasögonen jag köpte för några veckor sen. De kommer från Helen Torsgårdens webbshop och jag är såå kär i de! De är så snygga och är verkligen pricken över i:et på en outfit. 

Jag förbeställde dessutom hennes sminkborstar igår som vart slutsålda ett bra tag nu. De skulle vara på lager igen om 2-3 veckor, ska bli såå skönt med nya borstar!

Finns att köpa 


Gillar

Kommentarer

Hej på er finisar!

Nu jobbar jag bara 1 och en halv dag till sen har jag sommarlov igen! ahhhh! Jag säger som Nora sa idag "det ska bli så skönt att få sova ut på måndag". Visst, jag har bara jobbat tre veckor men allvarligt talat, jag är helt slut och det är min kropp också. Dessa tre veckor har vart perfekt för mig. Snart är det vila som gäller innan skolan börjar.

Men asså... Nu till något helt annat, titta på min nya bikini!! Den är helt underbar och så söt! Vet ni vad det bästa är? Kvalitén... Det räckte med att jag bara höll i den lite för att förstå att detta är en bikini som kommer hålla ett tag. Det är också superskönt att ha en bikini som passar och sitter bra, det värsta jag vet är bikini-toppar som man måste hålla på att flytta och ändra på hela tiden. Kommer helt klart köpa fler liknande i framtiden.

Hoppas att det blir fint bad/- och solväder resten av sommaren!

Gillar

Kommentarer