Söndagarna är alltid värst, särskilt på kvällen. Usch de är verkligen hemska...

Jag är rätt säker på att många av er som läser bloggen regelbundet har märkt att jag inte alls uppdaterar lika ofta längre och jag är ledsen, det finns en anledning. Jag orkar inte berätta vad som pågår i och utanför mitt huvud just nu men jag lovar er att jag kommer göra det. Så fort jag har fått lite mer kontroll, så fort jag vet vad jag vill kommer jag berätta allt, mest för min egen skull. Jag behöver verkligen reda ut den hör röran som jag skapat och att skriva om allt kommer hjälpa mig, det är jag säker på men inte nu och inte imorgon.

Jag ligger i soffan nu och funderar över hur veckan kommer att se ut, vad jag väntar mig och hur jag ska göra för att den ska bli så bra som möjligt för förra veckan var katastrof så det kan ju bara bli bättre.

Imorgon jobbar jag min sista dag som fritidsledare och jag kommer faktiskt att sakna det men samtidigt vet jag att det är det jag behöver, lite vila. Jag har inte fått tag på något sommarjobb än men jag hoppas verkligen att jag får ett för att vara utan pengar i sommar och efter sommarn är inget jag ser fram emot. Jag hoppas i alla fall jag får svar nästa vecka, annars får jag ta kommunjobb vilket betyder att jag får 4800 kr för hela sommarn, lite sådär faktiskt.

Men jag ska nog krypa ner i sängen och lägga mig, behöver samla så mycket energi som jag bara kan för den kommande veckan.

Godnatt på er finisar!

Gillar

Kommentarer