Header

Nu kommer jag här igen och skriver om mitt hår, gud vad det känns som om jag skriver om det ofta.

Men nu kanske jag är värd lite hårprat i alla fall... Jag har faktiskt inte färgat mitt hår sen i påskas vilket är vääldigt länge sen! Jag saknar de kalla tonerna och avkyr verkligen mitt gula hår.

Ska nog se till att boka en tid hos frisören så snart som möjligt. Sen får vi se hur det blir med fransarna. Skulle så gärna vilja ha ett nytt set igen!

Likes

Comments

Igår bakade jag och Albin kladdmuffins lite spontant på kvällskvisten. Han röstade på chokladbollar men jag övertalade honom till slut, haha.

Ikväll sover vi hos honom och vi har precis ätit middag med hans familj. Jag är ledig hela helgen vilket är jätteskönt. Jag behöver verkligen två lugna dagar. Jag är fortfarande förkyld och det tar verkligen på kroppen så vi har inte jättemycket planerat i helgen.

Likes

Comments

Onsdagar är ändå rätt mysiga. Gå i skolan, åka hem och vila lite och sedan 3 timmars arbete.

Jag skriver ofta om att jag har varit i skolan eller att jag ska jobba, men hur många vet egentligen vad jag gör i skolan och på jobbet?

Jag har inte för så länge skrivit vilken linje jag går på gymnasiet men jag berättar gärna igen. Många blir förvånade över svaret när de frågar vilken linje jag går. Det är inte många tjejer som går bygg och utbildar sig till snickare. Faktum är att jag är den enda i klassen. Det är jag och 15 killar. Sen finns det även en tjej i 3:an men det är bara vi två. Men jag trivs jättebra och jag skiter i vad andra tycker och tänker, för som jag sa. Folk reagerar när jag berättar. Vad tycker ni om detta? Känner ni någon som går ett program som man inte förväntar sig i första hand?

Vad jobbar jag med då? Jo jag jobbar på ett science center där jag har teknik och fysik-kurser för barn på onsdagar och på helger och lov står jag i kassan. Jag kan faktiskt inte tänka mig ett bättre jobb. Arbetskompisarna är underbara och att träffa, lära och leka med barn är verkligen superkul! Har ni något jobb, i så fall vad?


Tröja: New Yorker, Budapest

Jeans: Gina Tricot


Likes

Comments

Äntligen Fredag! Trots att jag bara vart i skolan 2 dagar känns det skönt med helg. Jag ska dock jobba både lördag och söndag men det är ändå kul att åka dit på morgonen och träffa barnen och arbetskompisarna!

Dagens frukost blev en favorit, knäckebröd med banan! Underbart gott.

Ikväll händer inget speciellt. Jag och Albin ska nog mest ta det lugnt eftersom jag ska upp tidigt imorgon, börjar redan vid 7... men hoppas i alla fall att resten av familjen håller med mig om att tacos blir en bra middag ikväll ;)

Likes

Comments

Instagram@wilmawixtrom.se

  • Snapchat
  • Bloglovin
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw