Header

Köpte första flickkläderna idag på newbie, 25% på allt!
Inrett lilla zeldis garderob också! Äntligen fick jag köpa rosa och volanger 😍

Likes

Comments

Hej!
Nu har vi varit på rul och jag är så fantastiskt glad och känner mig så lycklig. Allt var så bra med bebisen, hjärtat slog, allt såg bra ut och det är en tjej! Ingen är lyckligare än jag. Hon låg och vinkade och sprattlade runt och var jätte livlig.

Blessed

Likes

Comments

Hej!
Efter jag vaknade idag åkte jag in till stan för en sushi med Chloé och strosade runt. Köpte några plagg på newbie och två bebisfiltar till vagnen som bäddning. Kan knappt vänta tills onsdag då jag verkligen hoppas vi kan få veta kön! Sett så många gulliga leggins på newbie jag vill köpa 🙄 rensat och gjort ordning bebis byrån. Ska försöka sälja av mina kläder nu, rensat ut en hel kasse.

Likes

Comments

Hej!
Efter jag vaknade i eftermiddags så träffade vi min sambos föräldrar och syster för boule och käk på boulebar. Var skit kul, faktiskt! Inte för att jag är en sådan tävlingsmänniska eller som över huvudtaget bryr mig om att vinna. För mig var det roligaste att smasha undan alla kulor haha. Blev bjudna på gott franskt käk också, anka för min del. Fanns inte mycket veg att välja på och nu vet jag att även fågel inte riktigt går ner. Jag satt mest och tryckte i mig potatiskakan, pommes och bearnaisesås!

Mötte sedan upp Chloé på kvällen för mys. Fick jätte söta presenter till bebisen från hennes resa i USA. Så himla söt! Världens största snuttefilt typ, så mysig! Vet att bebben kommer älska den. ❤️

Likes

Comments

Hej!
Detta är skumt, dom som känner mig känner mig som en sann ”köttoman” och har jämt typ pikat vegetarianer/veganer. För att? Det var jag inte. Men allt sker till överdrift känner jag. Men senaste månaderna, jag tycker inte kött är gott längre? Säkert med graviditeten att göra då smakerna kan förändras. Men igår så köpte min sambo och jag biffar potatis och bearnaise. Jag åt bara potatis och béa, tog två små tuggor av köttet men jag vet inte smakade äckligt och får inte i mig mina stekar längre och känner att jag mår rätt dåligt särskilt nattetid då jag äter på natten då jag jobbar natt.

Iallafall så jag tänkte köra en vegomånad. Dels för jag känner just nu att jag skulle må bättre och dels för att det för väldigt gott för ekonomin. Shit vad billigt det är utan kött!

79kr kostade helgens matlådor som ska bestå av sötpotatissoppa 🍵

Likes

Comments

Lovade mig själv att inte handla en sak till denna månaden men det gick ju sådär när jag skulle gå på backa plan en stund och vänta på att bilen skulle bli färdig tvättad. Hittade denna och kunde verkligen inte motstå!!! Hur fin? Inget mer nu innan rul ...

Likes

Comments

Sitter och äter lite chili till en sen lunch. Ska strax iväg efter jag gjort mig klar för att åka och tvätta bilen sen mot Borås. Ikväll blir det apt, sen ett nattpass i Mölndal.

Likes

Comments