Header

Från vänster: Angled brush, precision brush, finishing brush, All over brush, blending brush, powder puff

Nån som kommer ihåg mitt inlägg då jag skrev att jag fått hem dessa borstar från LH-cosmetics? Aja, nu såhär flera flera veckor efter så tänker jag recensera dem. Dessa är såklart inte alla borstar utan endast dem från the basic kit. Finns även ett eye kit eller om man vill köpa dem separat.

Jag måste säga att jag är mycket glad över detta köp för jag har använt dem varenda dag sen jag köpte dem. Designen på borstarna är galet cool, Borstarna är av syntet och är väldigt mjuka och lena mot huden, kompakta och väl genomtänkta. Mina favoriter är all over brush och bledning brush. All over brush är perfekt för att highlighta ansiktet med puder highlighter, och blending brush har funkat super för att packa på färg och sen sudda i globlinjen. Den stora så kallad finishing brush har jag endast använt till blush. För jag får den inte riktigt till att lägga bronser/contour eller pudra. Men för blush är den perfekt.

Angled brush är väldigt väldigt tunn men kompakt, och den är så lätt att applicera brynskugga/brow pomade eller eyeliner med eftersom den är så tunn och ger skarpa kanter. Funkar även bra att applicera läppstift med!

Precision brush använder jag till att packa på ögonskugga på ögonlocket eller duttar concealer på små ställen. Lite som en detaljborste, och den är super!

Finishing brush är min typ av blush brush. Men det är det enda jag använder den till.

All over brush är super för att applicera highlighter på kindbenen (och allt annat du vill highlighta). Även bra för att pudra under ögonen.

Blending brush är kompakt och bra när det gäller att packa på färg och sen sudda ut den lätt i globlinjen, under ögonen etc för att inte få skarpa kanter. Men jag använder inte bara denna när jag suddar för den här lite för kompakt i min smak för att sudda så det blir en snygg övergång över hela ögat. Men den passar perfekt i globlinjen.

Powder puff är en klassisk men mycket användbart värktyg. Den skarpa triangelformade puffen gör att man kan dra en snygg linje under sin contour så den blir mer skarp. Och jag använder den mycket om jag vill t.ex applicera ögonbryn eller ögonskugga och måste ha handen på huden men inte vill förstöra sminket, då har jag puffen mellan min hand och mitt ansikte.


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

HEJ ALLA LÄSARE!! Gamla som nya, trogna och spontant inklickande läsare!!

Jag gick in på min supergamla blogg som jag startade i januari 2010 www.wilmawidaange.blogg.se där jag har raderat precis allt men bilder som jag publicerat långt tillbaka fanns fortfarande kvar som jag kunde se. Men jag har inget publicerat i bloggen, utan allt är borta. Det gjorde jag när jag flyttade över min blogg från blogg.se till Nouw.com. Men det var sååå kul att se supergamla bilder som jag tog när jag var 11 år gammal och gick på mellanstadiet!

Jag startade min blogg 2010 och flyttade över bloggen hit till en annan plattform (nouw) 2015. Men jag kan inte fatta att jag faktist har bloggat i 7 år...?! Så mycket har hänt under dessa år och jag har utvecklats och blivit en heeeelt annan person under dessa år. Det är så kul att se vad jag publicerade förr på min blogg. Jag tog fula bilder med webcamen på datorn, mobilbilder med hjälp av Sony Ericsson Walkman och tagna bilder från google. Idag har jag investerat i en kamera för 6000:-, spenderar tid på att hitta information, sminka och skriva och gör bloggandet till en seriös grej. Innan jag flyttade till Nouw så gjorde jag min bloggdesign genom at klista och klippa koder, färgkoder, headertrix och fix (låter rätt nördigt när jag tänker på det). Det tog evigheter att fixa med bloggens utseende. Idag är det lättare att göra en snygg design och behöver inte koda och så.

Men det som inte har förändrats är ämnet i min blogg. För den har alltid handlat om mode och skönhet. Så har det alltid varit och lär för alltid bli. För jag tröttnar inte på det och det är så kul! Det är min grej helt enkelt. Och jag hoppas ni som läser tycker det är lite kul iaf att kolla på mina senaste köp, sminkningar och livsupplevelser. För det här är som en liten dagbok. Det är superkul att kolla tillbaka vad man har gjort och bli inspirerad av sig själv, och kanske inspirera någon annan!

Den dagen jag bloggat i 10 år, herrrrrrrregud vad jag ska köpa smink och kläder😉😂 Hoppas ni hänger kvar tills dess och fortsätter följa, för jag fortsätter! Har inte det exakta datumet på när jag började blogga, tror det var i örjan på januari, men 2020 är det iallfall 10 år, that's for sure.

PUSS OCH JAG ÄLSKAR EEEER!💗


Likes

Comments

Hur exalterad blir inte jag när Coldplay släpper nytt material. De släppte nyss sin nya EP Kaleidoscope med 5 låtar. Några som de släppt innan men som hamnat på den här EPn. De är grymma och drömmiga. Och låten A L I E N S är lite speciell för Coldplay kommer donera alla intäkter som de får med den här låten till Migrant Offshore Aid Station (MOAS). . En internationell icke-statlig organisation som räddar migranter och flyktingar i fara till sjöss i medelhavet vilket är helt fantastiskt. (ännu en anledning till att jag älskar Coldplay. Så lyssna sönder A L I E N S nu, för då bidrar du till den här organisationen!!


Så jäkla grymma de är asså. Och glöm för sjutton inte att lyssna på A L I E N S så bidrar du faktist till något riktigt bra!! PUUSSSS

Länk till Emigrant Offshore Aid Station

Länk A L I E N S video youtube


Likes

Comments

Såååå mysig kväll! I torsdags var jag och la familia på Visby strandfestival och lyssnade på musik och käkade. Perfekt väder, nästan drömmigt! Älskar min ö på sommaren🙏🏽

Likes

Comments

Instagram@wilmawidange