Wilma Widange
mode skönhet vardag
Contact wilmaprivat@hotmail.com
View tracker
View tracker

Måste ju bara dela med mig utav detta konstverk 😂 Jag och Alice fick för oss att göra ett pepparkakshus helt från grunden vilket resulterade till detta. Nu är det allt jul nu!

Likes

Comments

View tracker

Musikaliskt geni.

Som ni vet har ju jag en kärlek till musik som används till filmer och mycket indie. Denna hittade jag genom den norska serien Skam som typ varje ungdom känner till vid det här laget. Måste erkänna att den serien är riktigt bra! Speciellt säsong tre, det är min favvo.

Likes

Comments

På senaste tiden har det känt som min livskurva har gått rakt ner. Känns som bara allt jag har trott gått bra har gått åt helvete. Det har varit skolan, och aktiviteter utanför skolan som jag verkligen har sett fram emot och kämpat för men som har slängts i papperskorgen. Man blir så arg och frustrerad och det är så svårt att hitta de positiva delarna i livet när det inte går bra. Jag suger på att pusha mig själv, och säga att jag duger och gör bra ifrån mig och verkligen ta åt mig när någon säger att jag är bra. Jag har inte klurat ut än varför jag är så självkritisk men detta är nog nånting alla går igenom. En negativ period lixom.


Likes

Comments

Likes

Comments