Header

Hej hopp!! Här kommer åter en uppdatering på Wilma Widanges fabulösa liv 😉

Jag hoppas ni mår bra, jag mår prima. Hela jullovet har jag kollat serier och gjort så lite som möjligt. Vilket var skönt för nu när skolan började igen har jag haft energi och varit glad och taggad. Kul att vara tillbaka i skolan igen ändå. Älskar ju skolan men såklart ska ett gymnasiearbete in som känns jobbigt såklart. Men jag kommer fixa det. Det känns sjukt kul att träffa alla vänner i skolan och börja tagga galet till studenten. Nu känns det som man verkligen kommer leva till fullo och bara ha så så kul tillsammans.

På torsdag (18/1) fyller jag 19 år!! Woop Woop. Och om 51 dagar taggar jag och syster The Script konsert vilket ska bli mys nu när hon har flyttat hemifrån. Quality time!

Nu jäklar räknar vi ner till studenten.👏😍🎉

Mösspåtagning 25 Maj (132 dagar)

Bal 3 Juni (141 dagar)

STUDENTEN 8 Juni (146 dagar)

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Och klart ville Soya också vara med på bild 😉

På mina ögon använde jag;

  • Estee Luder Pure color envy sculpting eyeshadows palette
  • Bang beauty - Clam cream color
  • Jeffree Star cosmetics skin frost - Siberian gold
  • Benefit roller lash mascara

Likes

Comments

Januari

Febriari

Mars

April

Maj

Juni

Juli

Augusti

September

Oktober

November

December

Gott nytt år allesammans! Nytt år, nya möjligheter, nya äventyr, nya problem. Jag är alltid taggad inför ett nytt år. Man kan börja om liksom. 2017 har personligen varit ett väldigt väldigt bra år på många sätt men såklart också tufft. Men detta år har jag nog aldrig haft så kul och det har skett många förändringar. Jag blev 18 i januari, tog körkort i mars, första utgången, började sista året på gymnasiet, jag såg Coldplay igen och den här gången längst fram vid scenen, har fått väldigt många nya vänner som jag är väldigt glad över att jag har och bara gjort så så mycket roligt. Jag har utvecklats väldigt mycket, är självsäker, positiv och glad. Men som alla går man igenom sorg, besvikelse, tuffa tider bland vänner, familj och skola.

Men nu är det 2018 och för min del väntas det The Script konsert i mars, gymnasiearbetet ska in, UF-mässor, och jag ska framförallt TA FUCKING STUDENTEN!!!! Sjuuukt läskigt men svinkul! Så nu blir det fokus på skolan och studenten. Trean på gymnasiet har utan tvekan varit det roligaste året.

Mitt nyårslöfte ska vara att ta studenten, söka jobb till våren, och ha så roligt som möjligt och umgås med bra vänner och skita i de som bara tar negativ energi och inte är bra för en egentligen.

PUUUUSSS OCH GOTT NYTT ÅR!

Likes

Comments

Kolla vad jag fick!😍 Var med i en tävling på colorvibes instagram och vann en Jeffree star highlighter (siberian gold) värde 329:- och en Velour lip scrub (pumpkin spice latte) värde 129:-. Så det var superkul!! Highlightern är galet skimmrig och bländande. Om jag ska använda den får jag ta det lite chill med att applicera den så jag inte ser ut som en diskoboll 😄 Och velour lip scrub var också jättebra! Gör oftast egen lip scrub hemma väldigt enkelt men det var kul att testa. Samt denna har ju smak och en snygg förpackning! Fick även handkräm i små samples. Är i stort behov av handkräm så det var perfa!

Tack Colorsvibe.se!!!

Likes

Comments

Instagram@wilmawidange