Header

God morgon och glad måndag! Jag ska inte försöka börja det här inlägget med hur mycket måndagar suger och allt bara är jobbigt. Utan vända på saken och säga att nu har jag chansen den här veckan att göra riktigt bra ifrån mig och peppa mig själv.

Men jag tänker skriva om negativitet nu för det känns som jag behöver snacka om det. Och det är negativitet som är så onödig och tar så mycket energi. Jag personligen är en person som inte bryr mig särskilt mycket om vad andra gör, vad andra har på sig eller vad andra säger. Jag kan vara nyfiken men om jag ser någon på stan som jag tycker är lite konstigt eller fult klädd, så säger jag det inte högt. Jag tänker det inom mig och bara går vidare i livet och tänker på något mer vettigt. För allt för ofta går vi runt och bara ger små kommentarer om precis allt som egentligen inte gör någon som helst nytta. Utan vi säger det för att "man bara måste säga det", för att man är totalt "frispråkig", har mycket åsikter eller vad det nu kan vara. Vi kan säga illa om personer när de har gått förbi, ta upp att någon gör något konstigt och klankar ner på den personen och bara säger onödigt dumma saker om folk, om saker, om musik eller annat. Istället för att säga "fyfan vad dålig musiksmak du har, eller fyfan vad fula skor" så kan man hålla det inom sig och tänka det eller säga det på ett mer vuxet sätt.

Jag bryr mig om lite, men detta bryr jag mig om. Att så många tänker negativt om precis allt och inte försöker vara mer positiva, säga spontana saker eller istället säga till en random person på gatan att "gud vad snygg kappa du har". Då hade ALLT blivit roligare och vi hade varit gladare. Små saker som gör stor grej.

Så jag ska ge mig själv och er en utmaning den här veckan. Och det är att inte tänka på hur dåligt, jobbigt, fult eller jävligt något är. Var positiv, säg snälla saker och sprid glädjen vidare. KRAM på er alla och ha en awesome måndag och vecka!!😍

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Lördag lördag lördag. Skönaste dagen på veckan då jag bara kan slappna av, ta sovmorgon och inte stressa inför morgondagen. Sov till 10, käkade en stor och smarrig frukost framför tvn, storstädade mitt rum och drog sen ner mot innerstaden där det pågick blodomloppet idag!! Så jag gicken promenix i innerstaden samtidigt som jag skådade de människor som sprang en mil runt stan. Och syrran var med så jag hejade och tog kort på henne! Sen ikväll har jag bara mysat med mor, käkat tacos och lyssnat på musik.

Hoppas ni har en fridfull helg!

Likes

Comments

Men asså hallå hur snygga är inte dessa braller?? Eller outfiten överlag? Byxor och tröjor måste jag införskaffa nu till hösten. Nya och fräscha plagg. Ni hittar byxorna här Affiliatelänk*

Likes

Comments

Tycker ni detta är satisfying eller totalt heartbreaking? Jag fick för mig att slänga denna palett från Maybelline ikväll som jag knappast använder som dessutom är gammal och jag borde inte använda den längre. Så jag krossade skuggorna och tog bilder på det.... Fast jag kanske egentligen borde plugga. Jag försöker även använda upp massa smink och försöka slänga det som är supergammalt och skapa mer plats. Sen älskar jag ju också att rensa så detta är ju drömmen för mig.

Likes

Comments

JAG ÄR SÅ EXALTERAD! Mina favvisar från Irland The Script har nu släppt sitt femte album de jobbat på i två år. Väntan är över och jag är så glad att höra nya låtar från dem. De har ändra sitt sound mer den här gången, mer pop. Favoritalbumet är fortfarande "Science and faith" dock. Men jag älskar The Script. Och japp, jag har sett dem live, har skrivit om det på bloggen för ett bra tag sedan. Hoppas på att de bokar in en tur hit till Sverige så jag får se dem igen.

Likes

Comments

Instagram@wilmawidange