En fin text som en fin vän skickade <3 @carolinehellstrom 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

God Jul mina fina vänner!

Likes

Comments

Igår var det lucia och det firades. Så sent som förra måndagen bestämde vi i 9:an oss för att anordna ett luciatåg och sagt och gjorde vi det. Med tanke på att vi haft 1 vecka på oss och träna tyckte jag att det faktiskt gick bra! Bästa lucian hade vi också!

I tisdagskväll hade vi temakväll med laget, vi åt tomtegröt och julskinka, bytte julklappar och bakade pepparkakshus. Mitt och Carros hus gick sönder med 5 minuter kvar så vi fick göra det bästa av situationen.

Likes

Comments

Idag hade vi nationella muntliga i matte vilket gick hyfsat bra! Imorgon är det dax för engelska delen och jag tränar för fullt här hemma hahah! Försöker prata med så grov brittisk dialekt det går. Jag hade även ett muntligt ”prov” i geografi som även det gick bra.

Vi har även fortsatt med våran luciaträning. Om jag inte nämt det tidigare så kom vi på att vi ville ha 9:ornas luciatåg förra måndagen vilket gjort att vi fått nötat lucialåtar för att kunna dem hyfsat på onsdag. Skönt att ha något som bryter av i allt plugg nu, även fast det egentligen bara gör att jag skjuter upp allt annat.

Nu ska jag kolla klart senaste riverdale avsnittet innan jag ska sova, god natt på er <3

Likes

Comments

just nu sitter jag i Miras säng medans hon rensar sin garderob, vi har inte gjort mycket vettigt idag, kollat riverdale endast. Kvällens planer är lite oklara men vi lär hitta på något med lite polare. Gårdagen var lugn och mysig, vi kollade lite hockey sen åkte jag och Tuva hem till mig en liten stund. Det blev ingen sovmorgon för mig idag, mamma hade bokat in en brunch på Clarion, mums.

Veckan har varit som alltid, vi har kört igång med nationella proven muntligt som vi kommer hålla på med nu fram till Jul. Har inte mycket att skriva om så ni får gärna komma med förslag på inlägg.

Likes

Comments

Denna veckan har gått förvånansvärt snabbt, kan ha och göra med att vi inte haft en vanlig vecka. På tisdagen var vi på en föreläsning på en annan skola ang gymnasievalen. Intressant men det gjorde även att jag för första gången började vela ang mitt gymnasieval. Vi fick sluta betydligt tidigare än vanligt men eftersom vi var ute på virsann var tajmingen med bussar inte den mest optimaliska.

På onsdagen slutade vi vid lunch och på torsdagen hade vi sovmorgon. En vecka helt i min smak alltså.

Den här dagen har spenderats i sängen strecktittandes på serier, ikväll ska jag nog hitta på något kul med mina fina vänner.

Trevlig lördag på er <3

Fina tb-bilder till golfbanan❤️

Likes

Comments

Guess WHOs back, back again

Har saknar bloggandet så jag ska försöka ta tag i det igen. Det är så kul att se tillbaka på i efterhand!

Likes

Comments

Nu är sommaren snart slut, BUHU är det enda jag har att säga ang det. Blä för skolan, blir dock sista året i grundskolan vilket känns fantastiskt. Hade nu tänkt bjuda på en hem drös med bilder från min sommar, grab a snack❤

Sommaren börjades i Gävle med min älskade Håkan, Fyfan vad bra och Fyfan vad jag saknar💔

Sen var det midsommar som jag firade först med familjen och sen vidare till Carro och massa polare, myssss

Myys i stan och Tuva fick agera fotograf

Efter det åkte jag med mina päron på en liten roadtrip, vi åkte till Åland, Vaxholm, Värmland och Norge. Även det var väl mysigt på ditt sätt! Det var skönt att komma till Norge och Ellen efter en vecka med bara mor och far😉

På en gång när vi kom hem var det dags för yran, typ årets höjdpunkt i Östersund. Vi var även på det mysiga (ironi) tivolit. ❤❤❤

På måndagen efter yran drog min jobbperiod igång, jobbade 2 veckor på ett fritids. Faktiskt väldigt kul, barnen var snälla😁 Även fast jag och Tova skulle ta bussen 7:45 varje morgon hindrade inte det oss från att vara ute som vanligt. Det resulterade i sin tur att jag fick stressa varje morgon för att jag sov för länge, ingen nyhet.

När jobbveckorna var över åkte jag och min family tillbaka till vårat älskade Cypern. 7:de gången gillt, kanske märks att vi gillar det. Sitter i skrivande stund på just Cypern, våran sista kväll vilket känns allt annat än roligt. Skolan väntar och inte minst sagt en jävla fjällvandring. Fyfan vandra i fjällen och sova i tält är inte min grej. Aja nu ska jag inte klaga utan jag ska njuta dom sista timmarna Puss och kram

Likes

Comments

Åland levererar, supermysigt! Längtar dock hem lite till mina fina vänner💔

Likes

Comments

Idag var det som vanligast lägganhäng som stod på schemat. Vi hann även med en sväng till Trakkis som vanligt innan det blev lite fotbollslir som pepp inför Storsjöcupen. Är inte helt frisk men vi får hoppas att jag är fit for fight imorn, håll tummarna för mig. Kyss

Likes

Comments

Instagram@wilmawesth