Hej på er!

Liten update på mitt liv, senaste veckan har jag bara vart hemma och sjukat mig. Har knappt gått utanför dörren och plöjt igenom antal säsonger av olika serier. Extremt tråkigt. Därför har jag absolut inga nya bilder eller outfits att bjuda på. Däremot ska jag till skolan imorgon (förhoppningsvis) och senare har jag ridpass på schemat. Ska bli så kul att komma upp på hästryggen då det var typ två veckor sen sist.

Nästa helg fyller min farfar år så jag och resterande familjemedlemmar ska dit. Helgen efter det (v50) ska jag till Malmö, det var så länge sen jag var där nu så det behövs!! Jag, mamma, Ivan och Malte ska bo på Scandic tror jag? Vi ska också hälsa på morfar med familj, förhoppningsvis blir det lite (eller mycket) shopping!

Mvh

Likes

Comments

TANKAR

Hej på er!

Jag har under de senaste veckorna börjat få någon slags ångest över att det snart är jul. Jag har under de senaste åren tyckt att julen inte är så speciellt rolig eller mysig. Jag tycker att julen är överskattad och en ångestfylld högtid.

Jag personligen älskar materiella ting och att köpa nya grejer, också att få nya grejer. Men att det är näst intill allt julen handlar om (materiella gåvor) gör mig illamående. I år försöker jag göra julfirandet så litet som möjligt snabbt och smärtfritt. För någon som älskar julen och som inte förstår mig kanske det verkar helt sjukt, men det är mina åsikter.

Däremot om någon kanske vill skänka något i jul till mig eller om någon frågar dig vad du önskar dig så säger jag härmed välgörenhet. Att hjälpa någon i ett annat land eller kanske i samma som vi bor i, eller att stötta djurens rätt, är så mycket finare än ett par örhängen eller en sminkpallett osv. Nedanför har du några hemsidor som du kan skänka pengar eller paket till!

DJURENS RÄTT UNICEF LUG RÖDA KORSET WWF(RÄDDA HAVEN) WWF

Likes

Comments

Hej på er. @hellmanjulia här.

Jag och Wilma tänkte att vi skulle skriva på varandras bloggar.

Just nu så sitter Wilma och sminkar sig och vi kollar på Tv. Vi har ätit tacos och ska snart gå och handla godis.

Om ni vill vet lite om mig så är jag 17 år, kommer ifrån en liten byhåla som heter Oxelösund (nära Nyköping). Jag går i samma klass som Wilma och imorgon ska vi vara på Gymnasiemässan i Norrköping om ni ska välja gymnasium nästa år , kom dit och fråga lite frågor vet ja. (Mer information HÄR!).

På min blogg så kan ni läsa lite om allt. Jag skriver om mina åsikter, mitt liv, vänner och familj. Jag försöker skriva om så mycket jag kan, men ibland så kan man ha lite svårt att komma på saker att skriva om. Så jag tar jätte gärna emot förslag. Jag ska snart ha en frågestund så de är bara att skriva e fråga en två om ni vill veta något om mig. Ni hittar min blogg HÄR!Likes

Comments

SKOLA

Hej på er!

Idag är det onsdag vilket betyder att det bara är knappt två dagar till helg! Underbart!

På lördag ska jag vara med på gymnasiemässan för att representera Plusgymnasiet i Norrköping. Mässan kommer pågå mellan 9-14. Så om du ska söka till gymnasiet snart tycker jag verkligen du borde komma förbi, kanske också säga hej till mig! Mer information om det hittar du HÄR!

Jag hoppas att ni alla har haft en bra dag och att ni mår bra! Som sagt om du undrar något, kanske har tips på blogginlägg jag kan göra. Maila eller kommentera nedanför!

Kramar

Likes

Comments

KLÄDER

Hur sjukt snygga var inte dessa tre partyklänningarna? Jag älskar färgen och de passar ju perfekt till julfesten eller nyårsfirandet! Klänningarna kostar 399kr/st och finns på nelly.com, eller så klickar du på bilden på den klänning som lockade dig mest för en direktlänk!


Likes

Comments

Hej på er! Tänkte svara på frågorna från mitt första inlägg! Om det är något annat du undrar så kan du alltid kommentera under inläggen eller maila, mailen står under min profilbild!

Felicia, söndag, 19:30,

Vadgör du på fritiden ? bara för att du e bae <3

Svar: På fritiden brukar jagumgås med vänner, vara i stallet eller bara vara hemma och mysa! Hjärtadig<3

Anonym , söndag, 21:29,

Förhållandestatus?
Skilda föräldrar?
Vad kommer din blogg handla om?
Kommer du vlogga också?
Kommer de mycket outfit bilder?

Svar: Jagär singel för tillfället.

Jaghar skilda föräldrar ja!

Minblogg kommer handla om allt möjligt som jag tycker är kul.

Jaghar inga planer på det för tillfället men det kanske skulle kunna vara kul!

Självklartkommer jag försöka ta outfitbilder när jag har tid och är nöjd med min outfit!

Julia Hellman, Idag,09:06,

Varförslår du mig hela tiden?
Varför är du så elak mot mig?
Hahah slut på de frågorna..
Varför vill du bli stylist?
Vad vill du bli i framtiden inom yrket?
Favorit plaggen?
Vilket smink märke är bäst för dig?

www.nouw.com/hellmanjulia

Svar: Hahaha,för att jag tycker om dig så mycket hjärtat!

Sameon this honey.

Jagvill bli stylist eftersom jag tycker det är kul!

Defenitivtmake-upartist!

Lättmina svarta jeans och min svarta nike-hoodie.

Jaganvänder lite av varje, NYX, Anastasia, TheBalm mfl.

fellan , Idag, 09:21,

hejdu är så söt, vill du bli tsm<3

Svar: Abslouthjärtat!

samuel, Idag, 18:07,

dina3 favoritlåtar just nu

Svar:Survival – Eminem

FuckTjuvjakt – Tjuvjakt

Sepå mig nu – Petter, Linnea Henriksson

(Yes,I love old music!)

Likes

Comments

TANKAR

Efter nio års ångest pågrund av skola gick jag i somras ut nian med medel måttliga betyg. Jag hade tvingat mig själv till något jag hatat under så många år, så när vi satt där på sista middagen tillsammans alla nior, då var jag så stolt och förbannat jävla glad att skiten äntligen var över. Jag saknar inte min klass alls, jag kan sakna vissa personer men inte klassen överlag. Jag saknar inte heller skolan särskilt mycket. Jag saknar inte att skylla på "att jag försov mig" när jag egentligen bråkat med mamma i över en timme om hur jag inte vill gå till skolan, om hur jag måste fast jag inte vill. Jag saknar inte att längta hem för att jag ska kunna var ifred eller för att jag ska kunna umgås med mina favoritmänniskor i världen, mina vänner som alltid fått mig på bättre humör!

Idag längtar jag till mina lektioner, idag "försover jag mig" inte varje dag. Idag tycker jag om min klass fast jag inte kanske har lärt känna alla riktigt än. Det är kul att komma till skolan och göra något kul. Det är kul att jag kan få göra det jag älskar och utbilda mig samtidigt. Alla lektioner kanske inte är dom bästa, men jag är glad över att jag har förstående lärare som jag kan prata med och jag vet att dom lyssnar! Jag har alltid tyckt det är intressant med smink och skönhet, kläder och hår, och nu får jag göra det varje dag! Jag har 10 timmar i min skolvecka där jag gör det jag gillar allra bäst, de resterande skoltimmarna har jag också skitkul! Jag har nu fantastiska lärare som jag kommer jättebra överens med. Det är ett problem jag haft tidigare, att jag inte kommit överens med mina lärare. Så jag är så otroligt glad över det!

För dig som kanske går sista året i grundskolan, jag lovar dig att det blir bättre! Att hitta rätt gymnasie kan ta sin tid, eller så hittar du det direkt. Det är så olika för alla och bara för att din bästa vän ska gå "där" behöver inte det betyda att det passar dig. Lyssna på magkänslan och besök så många gymnasier du kan, eller gå på gymnasiemässor.

Om det är någonting du undrar så kan du alltid kommentera (du kan vara anonym) eller maila mig!

Kram

Likes

Comments

KLÄDER

Hej på er!

En sak som kanske inte så många vet eller tänkt på är att jag älskar huvudbonader. Jag älskar allt från kepsar till mössor osv.

Nyss när jag satt på hemsidan Junkyard klickade jag hem en till keps! Som ni såg i tidigare inlägg har jag fått en grej för pastell rosa, så en pastell färgad keps fick de bli!

Just denna modell som jag beställde är från urban classic och kostade 199kr. Basic utan tryck, dem har också andra pastell kepsar som har små tryck av olika slag! Här är några utav dom + den jag beställde!

kram

Likes

Comments