Postad i: Random

​Hej! 

Sitter just nu i mitt hemklassrum och funderar på livet i allmänhet [Jk, finns inget annat att göra för läraren kommer om 10min]. Det var menat att jag skulle skriva i tisdags, men orkade på grund av en liten olycka som inträffade när jag var påväg hem från stan. Jag ramlade med andra ord av cykeln och slog in mitt ansiktet i asfalten, det som händer när man är lika klumpig som jag. Igår hade jag världens tid i världen att skriva ett blogginlägg, men var för lat och tänkte att det inte riktigt fanns något att skriva om. 

Tänkte skriva en liten update ikväll om vad som hänt och så, men tänker att det inte är så lägligt just nu.

Vi hörs! 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Postad i: Random

Hej!

Har länge funderat på att börja att blogga igen och därefter bestämt mig för att den här gången ska det vara seriöst, eller som jag brukar säga; man kan ju alltid försöka. Hursomhelst, så tänkte jag berätta lite om mig själv innan jag bestämmer mig att stänga igen datorn och försöka sova.

Mitt namn är som sagt Wilma Westberg och jag är 16 år gammal. När jag var 9 år gammal bestämde mina föräldrar sig att flytta till Lycksele från Åsele och enda sedan dess har jag bott i den här lilla staden. Jag är 99a och går första året i vård och omsorg på Tannbergskolan i lycksele. På min fritid älskar jag att umgås med mina kompisar och att se på film. Detta kommer alltså inte vara en träningsblogg, för det är inte riktigt det jag riktar mig mot - iallafall inte just nu. Tänkte börja med något litet, något som faktiskt känns som jag och inte låtsas vara någon annan då jag ibland kan se hos olika bloggare att dom beter sig annorlunda mot vad dom påstår sig vara på bloggen. 

Hursomhelst, så älskar jag som sagt att umgås med mina kompisar och se på film på fritiden, samt att vara ute i naturen då min pappa bor i Sorsele och att vi då brukar bland annat fiska,promenera, köra skoter osv. 

Jag ÄLSKAR att fara på spontantripper till t.ex. umeå med mina vänner, då man spenderar en dag med shopping och en kaffe på Wayne's - det är livet. 
Iallafall, det var en kort beskrivning av mig - inte riktigt detaljerat då jag är trött och måste sussa när som helst nu.

Godnatt! 


Likes

Comments