Snapchat
 

Hejsan Hejsan!

Hur mår ni? Med mig är det suveränt! Jag är nu klar med alla veckans prov och har endast några inlämningar kvar vilket är himla skönt. Just nu sitter jag och har matte och tänkte bara publisera ett snabbt inlägg från helgens mysiga middag med några tjejer från klassen. Vi hade tema kväll och man blev indelade två och två, du fick ett tema som du och den du blivit indelad med då skulle ha som utklädnad. Detta tycker jag är en väldigt rolig grej, då det är lite mer än de vanliga och du inte bara kommer dit i en blus och ett par jeans!Xoxo, Wilma
 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Godmorgon! Just nu har jag precis kommit till skolan och ska snart gå på lektion. Jag under hela förra veckan haft prao då vi praoade på Bellora/ Lipp på avennyn. Andledningfen till att jag ej hunnit blogga då var pga att vi börjde varje morgon kl 7 och när man sedan kom hem var man helt slut och då ville man inget annat än att bara somna framför en serie. Min prao var annars väldigt trevligf och vi fick äta så mycket god mat!!! Men nu är jag iaf tillbaka ochb denna veckan har jag ganska mycket prov och inlämingar på det vilket är ganska stressigt! Men det är bara att kämpa igenom så är det snart lov igen!


Xoxo, Wilma
 

Likes

Comments

Godmorgon Godmorgon! Man blir alltid lika glad när väckarklockan ringer och man inser att det är Måndag igen hehehe... Ännu en till vecka i skolan och daggs att ta tag i livet igen. Wheyyy.. Idag har jag sovmorgon till 9:30 vilket är väldigt sköt! Jag brukar vanligvis inte hinna äta på morgonen men idag var jag bara tvungen att ta mig tid eftersom jag var så sjukt hungrig. Så det fick bli en macka med friskotost bröd, avokado, tomat, lite frön och oregan. Mummss!! Denna veckan är det väldigt lite plugg vilket är skönt och nästa vecka så är det prao. Då jag och Blanca ska praoa på en resturang som heter Bellora vid Avenyn, Jag har faktiskt aldrig varit där förut men har sätt bilder och det verkar vara ett super mysigt stället. Den ända nakdelen är att vi ska praoa på frukosten vilket betyder att vi kommer börja varje dag kl 7 och kommer därför då behöva gå upp kl 5. Men va gör det jag tror det kommer bli en supermysig vecka ändå!!

Ha en bra dag<3<3

Xoxo, Wilma
 

Likes

Comments

Hi, Lovies!!

Dags att gå tillbaka till skolan igen, efter en skön långhelg. Nu ska jag snart bege mig mot skolan och stressad är jag som vanligt! På det är jag självklart lite sen också, Därför måste jag sträss skriva lite för att hinna med. Idag är det en hyfsat kort dag i skolan, förutom den jäkla kvarsittningen som jag måste stanna kvar på :( Det ska bli så skönt när denna dagen är över och att jag äntligen kan gå och göra nya fransar, så jag kan känna mig lite fräschare. Efter jag gjort mina fransar är det bara för min del att åka raka vägen hem och ta tag i livet och plugga inför mitt Historia prov på fredag. Såå kul!!

Xoxo, Wilma
 

Likes

Comments

Haj, haj sötisar! idag hade vi studiedag och för första gången gick jag upp i tid och åkte in till stan med mina tjejkompisar. Jag kan verkligen inte säga att jag varit på humör idag då jag sovit så dåligt inatt och varit så sjukt seg idag vilket gjorde mig på väldigt dåligt humör, tråkigt nog. Mina kompisar ville äta en brunch på Bönor & bagles medans jag ville ha sushi så vi gjorde så att jag satt med dom medans dom åt och sedan gick jag och köpte min sushi. Sedan fick vi änligen gå på våran bio som varit väldigt efterlängtat! Jag måste verklligen säga att jag förväntat mig en mycket läskigare film, Så jag tycker att den va lite utav en besvikellse. (För er som inte läste förra blogginlägget såg vi filmen IT ) Efter filmen gick jag och Ella runt i olika butiker och shoppade lite samt att jag gick runt och försökte få en ögonfranstid, vilket jag fick imorgon. Men så insåg jag när jag kom hem att jag har kvarsittning mellan kl 15:30-16:15. Det låter kanske lmycket aggresivare än va de egentligen är. Det är nämligen så att våran skola bestämde sig detta året för att införa kvarsittningar, detta kan du då få om du antingen kommer sent, tuggar tuggumi eller typ äter godis. Om detta händer 3 gånger under 6 veckors period får du kvarsitning och som jag skrivit är jag så sjukt morgontrött så då kan ni säkert dra slutsatsen till hur det här fungerar för mig heheh... Men som tur är jag inte den ända som fått detta och så får vi hoppas på att detta inte kommer hända igen!

Nu är jag helt slut så jag ska bara hoppa in i en snabb dush och sedan sova..

Natti Natti<3

Xoxo, Wilma
 

Likes

Comments