Nu har jag precis kommit hem efter en lång och slitsam dag! (Först har jag och min kompis Emma denna veckan prao med skolan så idag och resterande dagar utav veckan kommer vi att jobba på en supermysig resturang i hovås som heter Sorelle. )Dagen har varit riktigt rolig och lärorik men när vi va klara vid kl 15 så hade jag så sjukt ont i fötterna och mina ben. Eftersom vi har slitit som djur och serverat som den vanliga personalen samt städat hela tiden och självklar så tänkte jag inte på bekväma skor idag utan mer va som skulle vara snyggt till min outfit så när dagen va slut hade jag sån skoskav och ont från tårna till rumpan utav allt springande. men kul va de. och som om de inte va nog me de! så när jag kom hem behövde jag skynda mig och redigera ett blogginlägg som skulle upp och sedan ta bussen till gymmet och träna lite, vilket va super skönt, men nu äntligen är jag hemma och jag e så sjukt trött så nu ska jag bara fixa klart detta inlägget och kanske ta något litet att äta och sedan bara gå och bädda ner mig i sängen och titta på en film eller någon serie.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

hej alla fina! Jag köpte häromdagen ett par super snygga skor från Yoko Yap (Här) som jag tänker att man kommer kunna matcha super snyggt till antingen en par boot cut jeans eller ett par slitna boyfriend jeans. Dessa va väldigt välbehövliga eftersom jag har gått runt i mina Ugg´s fram tills nu och dom är väldigt slitna efter den långa vintern. sedan så håller de ju på att bli varmt nu så de va verkligen dags för ett par nya skor.

Likes

Comments

Hejsan alla fina! kände att de va länge sedan jag uppdaterade här och att de va på tiden nu! Så här kommer liten bilder som vi tog lite spåntant såhär i dag

puss och kram

Likes

Comments