Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

God kväll allesammas! Hoppas ni alla haft en bra vecka hittills. Nu va det några dagar sedan. Detta beror till största dels på att vi förra veckan hade så sjukt mycket plugg! Vilket självklart va första prioriteringen, Tråkigt nog, Men sånt är livet! Detta tar verkligen på krafterna och tiden räcker verkligen inte till! När man har skolan mellan 8.00-!5/16, sedan hem och då måste plugga och sedan ska man få in träning på det, plus att man ska få in lite sociallliv på det också! Det går vädligt mycket i perioder då vissa veckor kan vara jätte lugna och andra så stressiga! Det värsta är att sitta och läsa massa ursäkter på bloggar! För det finns alltid tid! Men efter en heldagag med skola, träning och plugg finns energin bara inte där! Man har knappt tid att andas innan nästa sak måste göras! Ibland fattar jag inte hur folk hinner med?! Det är knappt att jag gör! Men jag är taksam över att dennna veckan är betydligt lugnare,så då kan jag självklart lägga mer tid på att blogga igen.

Nu har det verkligen börjar bli kallt ute nu! Dessa bilderna som ni ser där uppe har vi tagit bara för någon vecka sedan. Då jag och några tjejer var nere vid havet och grillade och hade en liten myskväll.

Det är sjukt hur det gick och bada för kanske en och en halv vecka sedan och nu är det så himla kallt, speciellt på morgonen!! Jag tog faktiskt på mig vinterjackan imorse när jag skulle sätta mig på moppen, för det va bara för kallt! Samtidigt som det ska bli mysigt att ta fram dom mysiga höstkläderna så är det väldigt bekvämt att kunna gå runt i dom lätta sommarkläderna!

Det jag längtar till minst med hösten är att det snart börjar bli halt ute och jag har faktiskt valt att inte kör min lilla moppe på vintern. Då jag inte är den bästa föraren och jag tror det förmodligen kommer sluta väldigt dåligt hehehe.. Då kommer jag iaf få börja ta bussen på morgonen istället vilket inte är någon höjdare då jag måste gå upp mycket tidigare och jag är så morgontrött och jag försover mig hela tiden!! Eftersom jag har så svårt att vakna.

Likes

Comments

Denna söta beställde Julia från barnmenyn!! Något utav det sötaste jag sätt!

Godkväll allisammans! Nu är det ännu en sen söndagskväll och idag har jag mammsen och min lillasyster Julia varit och ätit mysmiddag på hard rock cafe och de va verligen jätte trevlit. Maten va den även jätte bra och det finns nog inget att klaga på över kvällens middag.

Imorgon är det måndag och då dags att gå tillbaka till skolan igen :( Denna vecka har jag en stor inlämning i svenska plus 2 st prov vilket suger, då jag inte hunnit börja plugga än! (stress!!) Så denna veckan kommer nog inte bli så rolig då mycket tid kommer gå åt plugget. Man märker verkligen att skolan har börjat igen då 9:an har börjat rakt på, med inte jätte mycket läxor men med mycket prov. sedan hade Jag hade även ett prov förförra veckan som vi fick resultatet på häromdagen.. Heheh kände mig inte jättenöjd då jag fick ett E vilket verkligen inte va det jag hoppades på. Så nu känner jag att jag får prioritera lite mer och plugga mycket till nästa prov så jag kan komplitera det och får ett bättre betyg! Sen har jag väldigt mycket stress över mina betyg för jag vill ju ha ett visst antal poäng för att komma in på de gymnasiet som jag har bestämt mig för och jag känner mig typ stressad för att jag inte ska klara de eller inte komma in på den linjen jag vill! Men jag vill ändå försöka hålla tankarna på något annat och inte bara tänka på skolan för de finns ju andra viktiga saker i livet också!...

Hoppas ni alla haft en mysig helg puss puss

Likes

Comments

Godmorgon Godmorgon! Idag va de en seg morgon. Jag hade sovmorgon till 9 och ställde då kl på 7:30 men som vanligt gick jag inte upp förens en halvtimma senare så det blev lite stress, men jag hann till skolan ändå. Idag hann jag som vanligt inte häller äta frukost vilket kanske inte var så bra men jag fick ta mig en snabb kopp caffe och sedan köpa mig något litet på min korta lilla rast. Efter skolan ska jag försöka hinna åka in en snabbis till stan och hitta lite nya kläder, innan jag måste hem och plugga

Likes

Comments

Här kommer lite bilder från min och Emmas smarriga Lunchiiss ;);)

Ännu en sådan här seg kväll! En lång dag i skolan och jag har precis kommit hem från gymmet då jag hade tänkt mig ett lite lagom pass, eftersom de va första gången på typ flera månader som jag tränade. Men Selma och Anahita som jag då tränade med bestämmer sig för att dra med mig på ett cirkel pass vilket jag typ aldrig gjort förut. Vilket va så sjukt jobbigt! Eftersom lilla jag är så himla ovältränad heheh. Men nu kan jag stolt säga att det känns väldigt skönt nu såhär efter när man är trött och har duschat och gjort sig fräsch...

Likes

Comments