Header
View tracker

Startade morgonen med huvudvärk, vilket ledde till att jag stannade hemma idag, pallade verkligen inte gå upp ur sängen. Jag gnisslar tänder otroligt mycket när jag sover (bet en natt av en del av min tand och vaknade av knastret :) ) och missar jag att ha min bettskena på natten kommer jag med 90% chans ångra det nästa morgon när jag vaknar med huvudvärk.

Mamma kom hem på lunchen med en picadeli- sallad. Fancyyy

Kl 2 ungefär kom jag på att solen fasiken snart gå ner och ville hinna ut och gå..stressade som sjutton för att hinna ut innan solen gick ner

Idag var det ju nämligen torsdag vilket innebär att min favvopodd släpps<3 älskar Katrin och Bingo- hett poddtips!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker
View tracker


Känslan av att inte duga, att inte vara nöjd över hur man ser ut och ständigt hitta fel, vad gör man åt det?

Komplex är något jag tror ofta leder till träning, att det är väldigt vanligt till och med.
Jag började inte träna för mitt välmåendes skull, utan för komplex som ledde mig dit. Visst att jag förstår bättre idag, och att jag tränar för att må bra och för alla de positiva bitarna träning för med sig. Men jag skulle ljuga om jag sa att jag enbart tränar för den biten. Det är så lätt att falla över den där kanten, där träning plötsligt blir ångest och mani. Man hatar att träna, men hatar man sin kropp mer, vad gör man inte?

Om man vill se en förändring, och genomför det? Absolut ska man göra det, om man mår bättre av det.
För många kommer det dock inte hjälpa särskilt mycket om det är självkänslan det bottnar i. Man kommer ständigt hitta nya saker man inte gillar på sin kropp, och bli hårdare och hårdare mot sig själv.
Ett komplex är aldrig ens eget fel, det är fan ingen som väljer att frivilligt hata något med sig själv? Det är ideal, alltid.

Hur blir man av med ett komplex, och kommer alla verkligen över dem? Jag tror att time will tell, och att man förhoppningsvis lär sig att acceptera sin kropp. Värt att tänka på är att en perfekt person i dina ögon, kanske inte har det så perfekt. det du tycker är en idealkropp, tycker denna person tvärtom. Kanske är hon eller han sin största kritiker och hatar sin kropp utan och innan.

Är man självkritisk och har bestämt sig för att inte vara nöjd över sig själv, spelar det ingen roll vad man gör. Vad gör man åt det? Jag undrar också. För att "ställa sig framför spegeln och säga till sig själv att man är vacker" är en lika trovärdigt lösning som att min barndomsdröm skulle gå i uppfyllelse och att jag skulle lära mig att flyga.

Jag vill så gärna vara en sån som berättar hur man blir nöjd över sin kropp, men det behöver jag själv veta först.


Likes

Comments

Idag låg jag i sängen till 2, grov sovmorgon verkligen. Var så trött som vanligt. Har inte gjort så mycket i helgen alls och därför blev bloggen lidande. Nu kl 4 har jag ett jobbpass på 4 h framför mig, puss😘

Likes

Comments

Igår gjorde USA valet att välja fel väg, och vi svenskar vaknade imorse upp till ett mörkt besked. Jag tycker helt ärligt att det här är skräckinjagande, hur kan en så stor del av amerikanerna sakna så mycket förnuft, moral och respekt?
Igår vann en människa som har 0 erfarenhet av politik, över Hillary Clinton, föredetta first lady och med över 30 år som politiskt engagerad. Jag tycker det är skrattretande. USA svek Hillary igår, och bevisade att slit, erfarenhet och något man lagt sitt hjärta och själ i, inte spelar roll för att bli en av världens mest maktfulla personer och president över the United states of fucking america. Det är som ett slag i ansiktet? Jag är inte en amerikansk medborgare, men jag är så ledsen för alla dessa människor som igår valde rätt sida, som tvingas ha en iq-befriad morot att representera deras land, och att leva kring människor som uppenbarligen har samma värderingar som denna skrämmande man.
Det här rör mig, och hela världen för den delen. Det fanns så många varningstecken som visar på att denna kandidat inte är frisk i huvudet. Ändå så tar han hem det hos amerikanerna.
Jag är riktigt besviken, ni har valt en sexistisk, rasistisk, manipulativ, kvinnohatande homofob till president Amerika. En man vars föräldrar var aktiva medlemmar i KKK, som vill straffa kvinnor som gör abort, säger att global uppvärmning är ett påhitt, vill riva Parisavtalet, använda kärnvapen, sagt att kvinnor med små bröst inte är vackra, inte tror på homosexualitet, sagt att världen skulle varit en bättre plats om Saddam Hussein fortfarande varit i makten, och justja, han är just nu under utredning för våldtäkt.

Good luck America.

Likes

Comments

- ..känner enormt för djur. Har själv haft flera husdjur och värdesätter djur överlag enormt högt. Min högsta dröm är typ att bli instängd i ett rum med 200 hundvalpar, då skulle jag vara i himlen.

- ..har blivit påkörd av en bil. Skrattar åt det nu i efterhand, men ja, blev en gång påkörd när jag cyklade hem från gymmet. Det var ändå en rätt rejäl smäll för att vara på ett övergångsställe, men lyckligtvis tog cykeln den största smällen, jag klarade mig prima!


- ..är världsmästare på att stressa. Visserligen är jag en tidsoptimist, men att jag blir sen sker inte särskilt ofta idag. Verkar hela tiden tro att jag har så hiiiimla mycket tid på mig till allt, och lär mig aldrig att en kvart är fan inte tillräckligt med tid för att hinna på. Detta resulterar i att jag stressar arslet av mig till allt jämt och alltid för att hinna, kommer alltid precis i tid med andan i halsen, eller sent om jag har otur.

-.. är jävligt pinsam. Kan uppenbarligen inte bete mig som folk när jag är i obekväma eller stressade situationer. Jag panikar verkligen, säger nåt skitkonstigt eller gör en undanmanöver istället för att bara vara tyst. Tydligen syns min stress i form av att jag omvandlas till en tomat, något mina vänner gjort klar för mig;)

- .. Har Harry Styles autograf. Vilket är helt sant. Kastade upp en teckning på scenen på en konsert jag var på sommaren 2015, varav blev signerad av Harry han själv. Mäktigt, och en av de bättre saker jag åstadkommit här i livet haha!

Likes

Comments

Självklart hade vi en trogen publik under hela tiden😍

Eftersom att jag har haft en så sjuk craving för plankstek dom senaste dagarna bestämde jag och Albin oss för att stilla det begäret. Jag kan dock inte påstå att jag var till någon nytta i köket, Albin gjorde det mesta hehe. Retar honom rätt ofta för att han är kräsen och äter bebismat utan grönsaker, men jag själv suger ju faktiskt på att faktiskt laga mat😬 Jag åt upp allt kan jag lova, och skulle kunnat äta en planka till😋

Likes

Comments

Basic me i mitten;)

Cringe åt rubriken haha, men här är några bilder från gårdagen! Det var halloweenfest på hembygdsgården och innan vi tog oss dit träffades vi hos Linnea och gjorde oss i ordning och käkade pizza. Det var så kul att vara alla samlade och speciellt kul att saknade numera örebrokarin var med<3

Likes

Comments

Igår kom min efterlängtade kamera! Som jag väntat alltså, leveransen blev flera veckor sen men nu har jag den äntligen i handen.

Har länge varit på jakt efter en liten, smidig men samtidigt kraftfull kamera och efter research samt inspiration från bloggbilder blev det en Sony Alpha A5100. Är inte besviken kan jag lova. Det första jag märkte när jag testade den var hur sjuuukt bra den är att fota med i dåligt ljus, speciellt till skillnad från min gamla NIKON. Verkligen ett stort +.
Kameran är för övrigt väldigt lätt att ha att göra med, och tar riktigt fina bilder även om man inte vill fota i exempelvis manuella eller Aperture- läget.

Likes

Comments

Idag startade jag dagen kl 07:00 i mejerit inne på Ica, där jag spenderade förmiddagen. Klockan halv 3 träffades jag Elin, Malin och Linnea för en snabb fika inne i Västanfors på cafét stället, gott var det.

Idag har jag och Albin varit tillsammans i 10 månader också! grattis till oss! Han överraskade mig med bio så nu sitter vi här i Västerås och ska kolla på Jack reacher 2!

Likes

Comments