I fredags vankades det fest, en sen 18-årsfest för Patricia rättare sagt. Allt var så fint och maten så god, riktigt roligt var det! Det var även himla kul att träffa alla tjejer igen, allt för längesedan sist❤
Idag är det dessvärre söndag vilket betyder att vi har en ny vecka framför oss. Känns otroligt segt, men snart är det faktiskt lov och tiden går väldigt fort numera!
Hoppas ni mår bra, kram

Likes

Comments

Idag är det istället min mamma och bästa vän som fyller år. Så stort grattis på födelsedagen världens finaste mamma, jag älskar dig❤

Likes

Comments

Nämnde i ett tidigare inlägg att jag inte fick tag på biljetter till Ed Sheeran - Men gissa vad, Edvin har lyckats fixa två stycken!!! Så den 30:e mars bär det av till Stockholm och Globen. Bästa bästa bästa❤

Likes

Comments

Alla hjärtans dag är en högtid som jag tycker är väldigt gullig. Självklart ska vi alltid uppskatta de som betyder allra mest, men det är viktigt att ge dem lite extra kärlek ibland - Och då är ju denna dag perfekt!
Väckte Edvin med frukost på sängen och ett litet paket (som ni ser här nedan), och under kvällen blev jag bjuden på middag av honom. Fick även en liten present av mamma och pappa samt mysfika tillsammans med dem. Känner mig lyckligt lottad.
Hoppas ni haft en bra dag, vare sig med eller utan en valentine. Kraaaam

Likes

Comments

Imorse tog jag och Edvin en lång sovmorgon vilket var väldigt skönt och mysigt. När vi väl beslutade oss för att gå upp hade mamma lagat pannkakor och en massa annat gott. Annars är vädret är fint och jag känner mig ovanligt glad - En bra dag så att säga!

Likes

Comments

På i-valet har vi haft i uppgift att välja ut en bild på oss själva från när vi var små, för att sedan ta en så pass lik bild som möjligt från idag. Kul att se hur man har förändrats!

Likes

Comments

Måndagen är slut och jag likaså. Första dagen efter helgen är också den längsta. Skönt att ha den avklarad men jobbigt att ta sig igenom den. Ni förstår nog vad jag menar.
Nu ska jag sätta mig med lite matte och sedan försöka läsa min oerhört tråkiga bok - Robin Hood. Inte ens den när han är en räv, utan originalet. Superkul :-) Att vi inte haft särskilt mycket plugg under tvåan har gjort att jag blivit expert på att skjuta upp alla uppgifter. Det känns ju alltid skönt för stunden men verkligen inte när jag inser hur det faktiskt ligger till. Jaja, har bara mig själv att skylla på (och lite Edvin faktiskt).

Hoppas ni fått en bra start på veckan, kram

Likes

Comments

Pallrade mig iväg till jobbet imorse, trots min hosta som vägrar ge med sig och en förkylning som snart kommer bryta ut. Känner mig trött och hängig men pengar behövs så jag får helt enkelt stå ut.
Igår fyllde som sagt pappa år och det firades med mina bröder och deras barn. Fullt hus så att säga! På kvällen åkte jag och Edvin till honom där vi bland annat lagade greksallad, mmmm.

Ha en fin söndag allihopa så hörs vi!

Likes

Comments

Var på stan två gånger igår, en gång med Edvin och en gång med mamma. Under den första rundan köpte jag endast en brun utan sol på Sense. Det är en mousse från "Cocoa Brown by Marissa Carter" vilken kostade 120kr. Under runda nummer två hittade jag tre stycken fynd. Ett par blå bootcut jeans för endast 75kr och en jätterosa, stickad tröja för samma pris. Båda plaggen köptes på Lindex. Var lite skeptisk till tröjan då den verkligen var så rosa, men när jag väl prövade den kändes den mest vårlig och fräsch. Mitt sista fynd var en ganska basic tröja i grönt, även den för 75kr, fast på Åhléns denna gång.

Likes

Comments