Måndag:

Min fösta dag på mitt sommar jobb gick bra, jag tro att kommer gå riktigt bra det här. All personal var jätte trevliga och hjälpsamma. Men man blir väldigt trött i fötterna, speciellt eftersom att man är så van vid att nästan alltid sitta ner när man är i skolan, det blir en omställning för mina fötter. Men förutom det så är det toppen.

Efter jobbet så åkte jag och mötte upp familjen på Biltema och där tog vi en varsin glass, sedan åkte jag hem och hälsade på pappa som kom och hämtade Alexander. Sedan så kom Matilda vi sex så tog vi en mysig ridtur, där vi hade turen med att slippa att regnet skulle östa ner på oss.

Tisdag:

Ja, i dag började jobbet vid 8.oo och jag slutade vid tre. Jobbet känns ännu bättre idag då man lär sig att hitta vart allt ska vara o.s.v. men annars inget nytt.

Innan jag åkte hem så handlade jag lite för att sedan tanka, den drar ju BARA 2L milen.... Men när jag var väl var hemma så åkte vi nästan på en gång för att köpa en cross till Gunnar, och vi åkte vid 18.30 och nu är vi äntligen på väg hem klockan 22.32. Men jag klagar inte eftersom jag att jag har min dator och internet och sedan självklar kollar jag på Bones och ska på börja avsnittet på Game off thrones!!

Så bye, men först bjuder jag på en bild på älskade Eliot!


Likes

Comments

Nu har jag varit hemma ett tag efter en mysig dag med tjejerna, saknar dem redan! Först åt vi grillad kyckling med gratäng, såå gott, avrundade sedan med en fruktansvärt god marängtårta. En mycket trevlig dag!

När jag kom hem så gick mamma och jag ut och gick en stund med våra nya vänner. Dels för att lära känna dem bättre men också för att de ska lära känna området så de vet vart de hör hemma. H tyckte det var kul och spännande att få se sig omkring medans T nog tyckte att de kvittade, han är så lugn och cool.

I morgon så kommer det bli till att stoppa in lite extra högtalare till A-Traktorn, dock behövs det även en bas... men aja, alltid behövs det något. Blåa faran behövs även göras rent, jobbigt med landet, lera överallt, fast samtidigt bra att det är så pass torrt i backen så att det håller sig rent ett tag också!

Nä nu ska jag dra mig till sängs och kolla på ett eller två Bones avsnitt =)

Likes

Comments

​God morgon, eller ja klockan är ju faktiskt 10:47, så det är ju nästan morgon iallafall😉. 

Just nu så sitter jag på bussen mot Lekhyttan för att bli hämtad av Martina för att sedan åka å fira Anna som blivigt 18!  Så det blir lite mys-pys med mina tjejer. (uppdatering på det senare!)

Åsnorna värkar trivas bra och de går i hagen och tycker att Farin är jobbig som går i hagen brevid och skriker på de väldigt snygga "hingstarna" 😂. 

Mac Dyllon i alla ära, saknar prinsen redan! ❤❤❤Likes

Comments

Idag blev en dag med både sorg och glädje, fullt med balande känslor. Vi, har för ett tag sedan bestämt att vi inte kunde ge Dylon den tid han behöver och bestämt att han ska säljas till en väldigt trevlig familj som kommer till att bli toppen! Det var så klart jobbigt att se prinsen åka, men vi är så välkomna att hälsa på och de bor inte allt för långt bort. Lastningen gick jättebra, och det gick bra när de var framme, vad mer kan man begära? Älskade Dylle!

Men nu till det bra (tror jag iallafall, haha), vi har skaffat två stycken Åsnor, ja precis åsnor!! En valack och ett sto, valacken heter Tamsin (kallas för Åsa-Nisse) och stoet heter Hedwig. Det ska bli spännande att få ha dem så sötnosarna på gården.

Hedwig

Tamsin

Likes

Comments

Japp nu har jag haft lov i en vecka och jag har lite blandade känslor som är både positiva och negativa. Det är skönt att vara ledig och få hänga med hästarna samt att rida men, skolångeten är fortfarande kvar och skaver i bakhuvet. När jag inte har något speciellt att göra så tänker jag automatiskt på att jag måste göra klart någon skoluppgift. Men jag hoppas att det snart går över och jag kan få slappna av lite. Jag ska jobba på kosavdelningen på Kga lassarett i sommar och jag börjar på måndag. Det ska bli kul att få lite egen tjänade para. Dock så ska/borde jag väl lägga större delen utav pengarna körkort, men men...

Senare på kvällen igår så red jag ut med Emma, hon på Dylon och jag på Farin, alla var super duktiga, snällaste Dylon som man kan slänga upp vem som helst på och han gör det man ber om. Emma kämpade på med att göra som jag sa åt henne att göra, alltså typ "ner med hälarna" o.s.v. Farin, asså vad ska jag säga? Världens snällaste häst, jag har ju börjat att rida lite på henne och det är lite vingligt i bland men det går bara bättre och bättre och hon suger åt sig utav kunskap som en svamp.

Soette är beräknad att föla imorgon, men det kommer nog ta någon dag till eller två, synd eftersom att jag jobbar på måndag och jag såklart vill va hemma så jag tycket att hon kan klämma ut den nu! 

Likes

Comments

I dag sÅ SKA TILL ÖREBRO IGEN fast denna gång med Martina och Emma, tyvärr kunde inte Anna. Vi får se ifall det blir något köpt.

Jag försöker ju IALLAFALL Att spara pengar till körkort och bil, men det är fan svårt 💸

på tal om pengar så lämnade jag och carro in våra Cv:n igår, så nu får vi hoppas att det blir ett sommarjobb! Men jag ska så klart söka till fler men detta var Det första.

Jag red även i går på YATZY vilket gick bra. Hon var pigg men som vanligt ännu piggare hemåt. Vilket är lite jobbigt. Men jag får väl börja jobba henne lite hårdare hemifrån så kanske hon blir lugnare, heller en lite piggare häst än en seg 😉.

Likes

Comments

I dag har jag haft en mycket trevlig dag i Örebro med Alicia, Elin och Matilda.  Jag köpte inget speciellt utan jag åkte mest dit för att träffa och umgås med dem. Tyvärr så var ju varken Maja eller Tilde för att Maja får lov nästa vecka så hon var i skolan och Tilde hade träning... 

När jag kom hem så började jag med att baka bullar, jag gjorde fyra satser... Det vart en hel del! De vart väldigt goda, för att ha varit jag som bakat ;).

Sitter här nu också och försöker mig på att skriva ett CV och Personligt brev. CArro och jag ska nämligen söka sommar jobb på dollarstore. Jag får hoppas på det bästa! 

Mer i morgon 😊

Likes

Comments

I dag så vaknade jag väldigt sent, typ vid elva, inte konstigt att jag inte är trött nu... I alla fall så bakade vi bullar hos pappa i dag som planerat. Det blev väldigt goda. Ska nog baka ännu mera till veckan skulle jag tro. haha får börja träna på riktigt efter detta...

Nu är jag hemma hos mamma och ska väl EGENTLIGEN sova nu men är dygnet vänt så är det. Jag ska gå upp tio i åtta i morgon för att åka till stan med Alicia, Matilda och Elin. Kul kul att träffa dem igen!


Detta kan jag omöjligt vara endsam om, Jag kan liksom omöjligt vara den ända som hör en låt och blir som besatt? Man lyssnar på låten tusen gånger om och den är fruktansvärt bra. Men sedan så bara tröttnar man och den blev plötsligt väldigt tjatig (vilket inte är så konstigt med tanke på hur många gånger du lyssnat på den).  just nu är det dessa låtar som har fastnat:

Rihanna och Drake's "Work" 

https://play.spotify.com/track/14WWzenpaEgQZlqPq2nk4v

Ruth B med Lost boy

*https://play.spotify.com/track/4h0zU3O9R5xzuTmNO7dNDULikes

Comments

Hej igen, nu har jag väl tänkt att jag ska börja blogga lite smått igen. Har varit så trött den senaste tiden men nu har det börjat att se lite ljusare ut. Jag har även börjat känna att det är väldigt kul med hästarna, det har väl alltid varit kul men det har legat i "vilo-läge" ett tag. 

Jag ska eventuellt göra lite ändringar och uppdateringar lite här och där på bloggen efter detta uppehälle. Så vi får hoppas på det bästa! :)

Likes

Comments

​Hej igen, eftersom att jag inte haft någon lust att skriva så bestämde jag mig för att jag startar en ny. En ny som anpassar sig lite utefter mitt intresse, hästarna. Så ni som vill får gärna följa mig där ist! =)

 -> HTTP://WILMATHOLG.HORSEWORLD.SE/

Likes

Comments