View tracker

Mycket har hänt det senaste och det är anledningen till att jag inte har bloggat. Vet inte hur länge det kommer vara så men ska försöka uppdatera så ofta som möjligt! Idag var jag hemma från skolan med världens tryck i hela huvudet och trodde typ att jag skulle dö imorse.. gick ut till stallet för att gå igenom Bamse. Klippte hans man, borstade lite på honom och böjde igenom honom. Helt ren, kändes väldigt bra. Han har inte känts bra det senaste så träningen ska nu läggas om på riktigt och det kommer vara väldigt genomtänk. Samtidigt som han kommer gå tufft och fortsätta bygga upp sina bakben ska han få mycket roliga saker psykiskt för att hålla honom glad och villig till allt arbete :)

Med tanke på att förändra saker ..
jag klippte av mitt hår 1,5dm idag?:o
Jag som aldrig velat klippa mitt hår klippte idag mer än vad jag någonsin vågat. Jag är så extremt jävla nöjd och är nästan sugen på att klippa det ännu lite kortare. Sick vad nöjd! Får se om jag någonsin skaffar längre hår igen. Dock blev det ju inte jättekort med tanke på att jag hade ganska hår förut 🙈

Imorgon står stall på schemat - all day
Tänkte sitta på Bamse vid senast 9 tiden och jogga länge på banan, inte någon galopp ifall han inte känns avspänd och positiv till allt arbete då det brukar bli tjafs på banan. Ska försöka hitta ett nytt bett att kunna trimma på hemma & något som back up att hoppa på. Hacket funkar bra men måste byta bett i någon utav ridpassen för att kunna växla någonting i munnen med tanke på att han är så svår och krånglig :/

Ska med Wilma på KM o sen träffa henne på kvällen :)

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Godmorgon! Alltså hur mycket kan det regna? Jag kommer dö när jag ska cykla såhär :(
Kommer vara genomblöt när jag kommer t skolan..

Bamse & Cred ska longeras idag, kan hända att jag joggar cred lite försiktigt från ryggen men får se vad som hinns med. Det viktiga är att båda får röra på sig & tror det får bli på grus beroende på underlaget i longeringsvolten.

Vid 4 någon gång ska Amanda hämta mig och så blir det en mysig kväll antagligen i läjet. Skönt att komma bort lite en vardag, får se vad som händer. Mycket tankar just nu i mitt huvud och vet knappt vart jag ska ta vägen :/ hmm!

Denna låten <3
Danny <3

Likes

Comments

View tracker

Usch vilket väder det är ute! Man ska inte klaga men jag klagar massor. Jag vill ha sommar, värme & massa sol. Skolan idag gick iaf hyfsat snabbt, skönt att få det gjort och ännu skönare att vi åkte skridskor på efm istället för att ha vanliga lektioner. Ja, jag åkte skridskor ? Och jag ramlade inte en enda gång men det var dock inte jättestabilt ahaha! Cyklade hem i regn & såg i princip ut som att jag hade duschat när jag kom hem..

Båda hästarna reds på banan idag, underlaget var helt ok faktiskt men jackan läckte igenom och hela jag var pisseblöt.
Cred stod först ut, förutom att det tog lite extra tid att komma ut på banan kändes han bra. Lite jobbigt när hästen bara reser sig på bakbenen, backar, hoppar runt & hoppar in i staket för att en hö bal var lite extra läskig just idag. Men han var riktigt pigg och det gillar jag. Mycket frustande i alla gångarter, skönt att han redan från början kan börja slappna av :)

Bamse joggades bara några få varv med Wilma & Star jämte oss på banan. Tyckte det räckte att bara jogga honom lite då underlaget & vädret inte var det bästa och hans favoritplats är inte heller banan. Dock skötte han sig riktigt bra idag & stod inte på bakbenen en enda gång.
Jag sprang en sväng i backen efter stallet & efter det gjorde jag & mormor lite god mat. Just nu ligger jag i sängen och jag lär nog ligga här ett bra tag !:) skönt när man kan planera, kolla på hästar & ta beslut angående saker från sängen

Riktigt träning men framförallt tävlingssugen med Bamse nu. Tror inte det blir någon mer start det här året utan istället hoppträningar och mycket fokus på att bygga upp hans självförtroende och bygga mer muskler på bakbenen. Mycket tankar, idéer & drömmar när det gäller min svartafara! Vi kommer inte komma jättehögt upp i klasserna med tanke på att han är travare från början men jag tror att vi kommer att kunna fightas en del i klasserna vi kommer rida i om 1 eller 2 år, ser fram emot det extremt mycket.

Imorgon står en rätt rolig och mysig dag på schemat!

Likes

Comments

Grevagården igår gick ju kanske inte bäst, en spänd Unique inne på banan och rädd för den nya sargen. 8 fel som egentligen var ganska onödiga från Uniques sida då hon hoppade alla svårigheter grymt. Patrik red extremt bra och gjorde det bästa utav situationen. Hon hoppade däremot väldigt fint på framhoppningen och såg fin ut där. Dock tycker jag att det är kul att få vara med även fast resultatet kanske inte är bäst;) var hemma i stallet vid halv 8 och packade ut alla saker och fixade iordning och sen väntade jag på morfar inne i huset i värmen;) så skönt haha!

Kollade en stund på världscupen när jag kom hem och somnade väll hyfsat men vaknade typ i panik inatt? Fick gå och ta lite vatten för att kyla ner mig, stänga av elementet och blev nästan tvungen att få frysa lite för att kunna somna.. kändes väll kanske inte jättebra

Idag är det måndag? Igen
Skolan först, NO prov (dör av nervösitet) och efter lunch ska vi åka skridskor. Känns ganska onödigt, tråkigt och segt för min del. Är hellre hemma och rider den tiden ;) suger ju även på att åka skridskor så får se om jag ens kan stå på benen haha!

Stallet som jag redan längtar till ska bli skoj. Cred ska gå på banan och jag ska rida på exakt sätt som sist när det gick bra. Bamse ska trimmas i paddocken om den ser ok ut när det inte är stenhårt där längre !! Ska bli så skönt att iallafall kunna trimma 1 dag hemma och jag ska rida Cred också. Blir ju alltid en massa fix i stallet och sen ska jag försöka träna men framförallt ta det lugnt och somna i tid. Behöver några fler timmars sömn än vad jag fått det senaste ..

Likes

Comments

Det här är dagen som alla går ut på resturang med familjen eller firar på annat sätt. Det finns ju även de som inte firar eller uppvaktar varandra på något sätt, jag spenderar farsdag för det mesta 3h hemifrån på hästtävlingar & gör det jag brinner för. Men det finns ändå 2 personer jag vill hylla i detta inlägget.

Min morfar! Alla som står mig nära vet hur vi kan gå varandra på nerverna, vara irriterade på varandra & vara sura emellanåt. Men morfar finns ändå där. Han är för det mesta faktiskt ganska glad/väldigt glad, försöker vara där och stötta (iallafall på långt håll) & hjälper mig mer än vad jag tänker på. Utan min galna hästgubbe till morfar hade nog varken intresset, viljan eller driver för hästar funnits. Han fixar saker åt mig, kör mig, lägger kostnader osv.. det finns mycket som jag inte har tackat honom för tyvärr & trots att jag emellanåt kan avsky honom för att han kanske en dag känns sur så tycker jag om honom extremt mycket! Han har numera blivit som en pappa för mig. Det är nog ingen utav mina vänner som inte tycker om morfar och han är en person som står upp för sig själv & har en stark vilja. vi är också väldigt lika i personligheten, vi har samma matsmak & har samma intresse fast på två olika håll. Alltså en del gemensamt :) morfar betyder verkligen extremt mycket !

Pappa! Som ung kille på 18 år kanske det inte var lättast att få en dotter och dra sig in i det livet med tanke på hur allting såg ut och vad man prioriterar i den åldern. Mycket har förändrats & saker ser inte ut som i en vanlig familj idag. Trots att vi gått 2 olika vägar och inte bor tillsammans längre tycker jag om pappa extremt mycket. Jag kan prata med honom om allting & vi kan diskutera det mesta. Vi kanske heller aldrig kommer få tillbaks en otroligt bra relation på samma sätt som då men han är ju ändå min pappa & det ligger ju någonting i det. Innan skadan var pappa en grym fotbollsspelare som hade kunnat gå huur långt som helst & han är en sådan person som nästan alla tycker om. Social & glad! Jag saknar hur vi hade det förut men jag gillar att vi kan träffas & prata trots att det inte ser likadant ut längre.

Hur ser eran farsdag ut? Firar ni ens?

Likes

Comments

Började farsdag med en stor & god frukost. Mysigt att ha hela familjen samlad till frukost för en gångs skull. Tog en PW på 1h med Bamse och masserade honom efter det. Tycker om den hästen riktigt mycket och hans sätt att vara. Känner hur tilliten mellan oss växer för varje dag och jag har verkligen insett vilken härlig individ han är. Var hos M&P strax innan 12 och hjälpte till att putsa och packa allting. Sitter i bilen påväg mot Grevagården och är där runt 3

Hörs <3

Likes

Comments

Äntligen får jag i mig lite mat. Jobbat hela morgonen och det enda som är kvar är att rida och ta in hästarna. Supermysigt att jobba idag faktiskt & nu har det även blivit plusgrader. Trots att jag var ute i stallet vid halv 8 tiden var jag klar hyfsat tidigt. Men med tanke på Plusgraderna kan bli lite trim här hemma i nästa vecka då - ifall det inte blir en massa minusgrader igen :) Bamse ska trimmas borta i ridhuset lite försiktigt & sen ska jag bara fixa iordning resten & träna innan jag åker till Wilma.

Och jag har ju typ blivit sjuk igen också.. känner mig jätteförkyld och väldigt svag. Det måste verkligen gå över snart annars blir det några dagar i sängen (som jag hatar) och vila upp sig.

Likes

Comments