Header

Fuerteventura

Tror att jag helt har glömt bort att säga att jag faktiskt åker utomlands i april. Jag, mamma och av mammas kompisar blir det som åker iväg i en vecka. Ska verkligen bli så skönt att få komma iväg till värmen och få sola, bada och träna. Syftet med att åka dit är att det ska vara en träningsresa, tror det kommer bli grymt! Vi åker 6-14 april.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Okej jag älskar Oreos, (ni tänker säker nu wow hur många gör inte det) men om man frågar vem som helst så kan dom intyga att jag gillar det lite för mycket... Jag har velat baka något med Oreos i några dagar nu och började därför söka runt lite och hittade såååå mycket gott som jag var tvungen att spara ner och dela med mig av till er. Här nedan hittar ni 10 recept med Oreos!

Recept - LÄNK

Dessa ser så otroligt goda ut, verkligen något jag skulle kunna tänka mig att göra.

Recept - LÄNK

Min mamma gjorde faktiskt liknande sånna här i julas, kan ju bara säga att de försvann extremt snabbt...

Recept - LÄNK

Jag har ätit detta på resturang men har aldrig gjort det själv vilket jag verkligen vill, detta är ett måst för mig att testa!

Recept - LÄNK

Jag drack en oreo milkshake när jag var i New York och ja säger bara MUMS, otroligt gott och väldigt mättande.

Recept - LÄNK

Detta har jag aldrig provat men om jag ska vara ärlig så ser det intressant ut, annorlunda liksom.

Recept - LÄNK

Hur gott ser inte detta ut att vara???

Recept - LÄNK

Recept -LÄNK

Perfekt att göra om man ska göra åt fler, då det är lättare att göra fler av detta recept.

Recept - LÄNK

En perfekt efterrätt som man inte behöver äta super mycket av för att bli mätt, där av kannan göra mycket så det räcker åt många.

Recept - LÄNK

Skulle verkligen vilja testa att göra egna Oreos, en riktig utmaning

Likes

Comments

Lever för detta

Likes

Comments

Jag fick en fråga för någon dag sedan om det inte är jobbigt och om jag inte skulle vilja flytta till Linköping där jag pluggar. Och svaret på den frågan är att självklart vill jag flytta, men det är mycket som gör att jag inte kan det över huvud taget. För det första så är det extremt svårt att få tag på lägenheter då de flesta redan är uthyrda, och om man väl har hittat en lägenhet så kommer det kosta extremt mycket varje månad, pengar som jag verkligen inte har i denna ålder. Sen så är min hälsa väldigt obalanserad som ni säkert har märkt, så det är prio ett just nu, att må bra. Det är inte bara att flytta hemifrån, det är så många saker som kommer till som man inte tänker på. Städa, laga mat, tvätta osv samtidigt som man ska klara av skolan. Alla pusselbitar behöver gå ihop för att kunna flytta, ja jag skulle jätte gärna vilja göra det men det går tyvärr inte i nuläget, har ju liksom inte nånstans att flytta. :)

Likes

Comments