Header

Contains affiliate links

Hej på er! Har ett samarbete med desenio där ni får 25% rabatt på ert köp om i använder koden "WILMASTRAHLIN25". Själv så beställde jag en världskarta där jag ska sätta röda nålar på de platser jag har varit och 3 modeinspirerande tavlor, passar in så bra i mitt rum! Ni hittar sidan HÄR

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Sitter ofta och kollar igenom weheartit och quotes kommer ofta upp, dessa är några av mina favoriter. Jag heter @wilmastrahlin

Likes

Comments

Hej på er finisar! Sitter just nu på jobbet och eftersom det är så dåligt väder så är det knappt någon här så jag gör lite skolarbete, kollar på film osv. Jag slutar halv tre och då ska jag hem för att äta någon lätt lunch, efter det ska jag fota till ett samarbete som kommer ut snart och bara ta det lugnt. Jag jobbar imorgon också från halv åtta till halv tre så jag behöver lägga mig rätt tidigt, vilket nog inte kommer vara ett problem eftersom jag har rätt ont i huvudet. Hoppas ni får en super dag, det är ju trots allt en röd dag aka ingen skola!

Likes

Comments

Jag har följt denna tjej på Youtube ett tag och bara älskar henne och hennes stil. Jag har alltid varit den vars garderob och rum består av svart, vitt, grått och blått och har alltid varit lite ledsen över det. Jag är verkligen ingen människa som gillar att ha färgglada kläder på mig, jag skulle aldrig sätta på mig en gul tröja. Många passar i färgglada kläder men jag är verkligen inte en av dom. Denna tjej är bara så inspirerande då jag älskar hennes stil, hennes attityd och hur hennes rum ser ut. Det är verkligen aesthetically pleasing. Jag har länge velat göra om mitt rum men vet inte riktigt hur förutom att jag vill ha en ny större säng, men jag fick så mycket inspiration av hennes room tour, så nu har jag en rätt klar bild över vad jag vill ha. Ett stort tips är att kolla in hennes videos, sök bara på Kelsey Simone så kommer hon upp! (PS: hennes Instagram är GOALS)

Likes

Comments

Hej på er! Sitter just nu på tåget påväg hem, blev ett senare tåg än planerat men det funkar det med. Idag så var det slutkursprov i historia så n är jag klar med även det ämnet, så skönt! Vad som händer ikväll är oklart men det blir bra oavsett, det är ju långhelg!

Likes

Comments