Header

Min nya favvismugg // en selfie // lunchen som jag åt i Linköping igår

Var som sagt inne i Linköping igår med mamma och pappa, vi var runt i färgaffärer, Ikea osv. Eftersom vi ska renovera mitt rum så kollade vi på saker till det, sen så ska mamma och pappa tapetsera om sitt rum också. Vi kollade runt på nya sängar och slutade med att vi beställde en från Mio(!!!!!!), självklart så kommer det bilder från hur rummet kommer bli! Puss!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Mode är nog en av de bästa sakerna jag vet, och min garderob skulle se så annorlunda ut om jag fick välja. Saken är dock att det ofta är plånboken som sätter stopp för just det, vilket helt ärligt suger. Min garderob nu är så basic, inga färger och det är bara plagg som jag använt 78 gånger, tyvärr. Jag skulle så gärna vilja jobba inom mode men det är näst intill omöjligt, men drömmar kan ju förverkligas! Har ni en passion for fashion?

Likes

Comments

Hej finisar! Sitter och kollar igenom mina bilder från Rhodos och längtar tillbaka, ibland så gillar jag verkligen inte Sverige. Jobbar idag 14 och 1/2 timme vilket är det längsta passet jag någonsin har haft, förhoppningsvis så kommer det lite folk snart så jag kan få något att göra, men just nu sitter jag på min stol och fryser.

Imorgon så blir det att åka in till Linköping med mamma och pappa för att kolla på lite saker till mitt rum, lite renovering står nämligen på schemat denna sommar vilket ska bli väldigt roligt. Ska även kolla på nya glasögon och solglasögon så jag hoppas att jag hittar några jag tycker om!

Likes

Comments

Dagens inspiration

Hej på er! Landade som sagt runt 5 igår och då åkte vi och hämtade Clara i Linköping, det var så roligt att få träffa henne igen. Vi åt kvällsmat hemma sen så drog vi vidare till en fest som vi stannade på ett tag. Jag jobbar ju idag så det blev inte super sent, vilket var ganska skönt eftersom jag var trött från resan. Kan inte beskriva hur skönt det var att få sova i sin egna säng igen. Ska sova rätt tidigt ikväll så jag ska upp och jobba imorgon igen, så då krävs det att jag lägger mig rätt tidigt. Hoppas ni har en super söndag, puss!

Likes

Comments

Hej på er finisar! Idag så var det sista hela dagen här i Rhodos, bussen går 9:45 från hotellet imorgon. Mycket blandade känslor med att åka hem, det är så himla skönt att vara utomlands men jag saknar alla där hemma också. Mycket jobb står på schemat när jag kommer hem, men det är skönt att komma tillbaka till de vanliga vanorna.

Planet landar runt fem I Norrköping och då ska vi så fort som möjligt bege oss hemåt med ett stopp i Linköping för att hämta upp Clara, saknar henne så. Vad som händer under kvällen är oklart men förhoppningsvis så ska vi träffa lite vänner och ha det roligt! Puss

Likes

Comments