Sitter just nu bredvid Wendela och pluggar, men som ni märker så var det dags för en liten paus nu. Det känns som om det är lättare att plugga med någon oavsett om man pratar eller inte. Känns som om jag knappt hinner med livet längre, var tar all tid vägen?

Idag så var det skola från 8 till kvart över 2 som gällde, så det var skönt att ha en kort dag. Dock så blir ju mina korta dagar inte så korta eftersom jag pendlar men aja. Kan bli så att vi åker och handlar lite smått och gott sen, vem vet...

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Idag så har det varit en rätt tung dag, började med att jag vaknade med kramp i min vad (som jag kan få ibland) vilket inte var så skönt, sedan har jag haft en rejäl huvudvärk idag. Jag har precis kommit hem så ska sätta mig och försöka plugga lite mer då jag har fysik prov imorn!

Är det någon som vet något man kan göra åt kramp som man får i samma vad ganska regelbundet?

Likes

Comments

​Idag så är det måndag igen vilket jag har lite blandade känslor över, jag har väldigt mycket denna vecka och kommer nog därför vara väldigt stressad. Jag har fysik prov, svenska inlämning, historia inlämning och presentation och biologiprov så vi får hoppas att allt går bra. 

Jag väntar just nu på att börja min sista lektion som är engelska, men jag ska sitta kvar i biblioteket i skolan efter jag har slutat, så kommer nog hem rätt sent ikväll men det är okej. Är dock rätt hungrig så kanske måste springa iväg och köpa något att äta lite snabbt, vi få se. Tänkte att jag skulle hinna gå en promenad ikväll men jag får se vad jag känner att jag hinner med då jag säkert måste fortsätta plugga när jag kommer hem. 

Likes

Comments

Just nu så sitter jag med en hög böcker och papper framför mig vilket kanske inte är det roligaste. Jag har pluggat sedan klockan 1 så nu tog jag en liten paus. Jag har massor med prov och inlämningar denna vecka och nästa så det är bara att plugga på.

Blev väldigt fundersam över denna bild, vad tänker ni?

Likes

Comments

Jag har äntligen helg!! På grund av inställda lektioner så kom jag hem halv 2 med tåget istället för 4 som jag annars skulle ha gjort vilket var väldigt skönt! Nu ska jag bara vänta på mamsen och sen ska vi åka och handla, i eftermiddag så blir det lite bak hade jag tänkt mig!

Likes

Comments

Instagram @wilmastrahlin