Header

Sitter just nu på Simons rosteri & bageri i Linköping, vi hade inställd kemi idag så vi fick långlunch. Mycket bättre än skolmaten!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Hej på er! Idag har det varit full rulle, tiden går så himla fort! Dagen börjades med svenska nationella så hade bara en normal lektion idag idag, super skönt. Min kompis var så gullig och kom med donken åt mig och mina två kompisar idag i skolan, gjorde min dag så mycket bättre. Shoppade efter skolan med Clara, ett par skor, lite smink och en tröja åkte med hem idag. Hoppas ni har haft en super onsdag, sitter just nu med ett samarbete som kommer upp senare. (ps. har kör en minikaffebryggare denna vecka, tror seriöst det var veckans höjdpunkt)

Likes

Comments

Hej på er! Idag är det måndag igen, inte super kul alltså, skulle gärna tagit lite längre helg om jag kunnat. Jag har svenska nationella denna vecka så mitt schema ser lite annorlunda ut denna vaka, vilket kan vara lite skönt. Har några pass inbokat på gymmet denna vecka, får se om jag kommer iväg på alla haha. Tränade igår vilket var super skönt faktiskt, hoppas det håller i sig. Hoppas ni har en så bra måndag som möjligt!

Likes

Comments

Igår så stod det fest på schemat hemma hos en kompis i Linköping, super kul! Tror vi drog oss hemåt runt halv 2, så inte överdrivet sent. Så kul att få parta med tjejerna

Likes

Comments