THE BEACH

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Top and skirt//GinaTricot Shoes from Adidas And clutch//MarleneBirger

Likes

Comments

Luncha på Oliven och gick runt i affärer denna lördag, jätte mysigt! Fick också ett par nya skor som ni ser på bilderna ovan och dom är från Nelly, passar nästan till allt så är väldigt glad över dom! Ni får ha en bra lördag och ber om ursäkt för dålig uppdatering, ska bättra mig!

Likes

Comments

Hej! Vilket vårväder vi fått? Äntligen! I alla fall så har vi bokat en resa till Grekland i sommar med min vän Josefine och det ska bli så kul och att få spendera veckan med just henne gör det ännu bättre, längtar!

Vi ska till Zakynthos så om någon har varit där så ge mig gärna tips på vad man kan göra!

Likes

Comments

Hej! Var det inte fredag nyss? Helger går för fort tycker jag! Helgen har i alla fall varit bra och igår träffade jag några kompisar och hade det jätte mysigt. Vi åt middag och sedan kollade vi bara film men det var kul att träffa mina fina vänner!!

Ska snart ta tag i svenskan som jag måste vara klar med tills i morgon men först ska jag passa på att visa en sminkning jag gjorde igår med min nya ögonskuggspallet från Smashbox. Färgerna är så fina och jag är jätte nöjd med den! Tycker absolut att ni också ska köpa den.

Här får ni en bild på sminkningen.

Likes

Comments

Hittade denna inne på Kicks idag, har velat ha denna palett ganska länge nu men den har varit slut, men nu så hade den äntligen kommit in igen vilket gjorde mig väldigt glad!

Likes

Comments

BIRTHDAY GIRL

Idag fyller min fina syster 17 år! Sjukt hur fort tiden går och redan nästa år fyller hon 18. Grattis finaste!

Likes

Comments