Header

Detta är ungefär vad senaste dagarna bestått av. I helgen var jag Oskar klara och Jonte ute på Smögen och i söndags åkte vi till Liseberg och var där i ca 10 timmar hur roligt som helst!!! I måndags hade jag städdag vilket innebar att jag städade i ca 5 timmar så skönt. I tisdags började jag skolan och jag tycker faktiskt att det känns skönt då jag älskar rutiner, så nu gäller det bara att hitta motivationen till att orka med sista året men det ska jag allt fixa. Senare på tisdagen började jag även på en golfkurs så kul men frustrerande! Idag har jag också varit i skolan och nu ska jag precis åka på golfkurs dag 2 det blir spännande.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Tisdagen började med att gå upp supertidigt för att åka hem från smögen då Oskar skulle jobba tidigt och jag passade också på att jobba en stund. I onsdags åkte jag och pappa på jättemysig Roadtrip på kusten. Vi startade uppe i Strömstad och stannade på massa mysiga ställen ner mot smögen. Hittade lite fina kläder på reorna som var vilket var kul! I torsdags hade jag mitt sista jobbpass för denna sommaren vilket varade mellan nio till halv sju så det blev inte mycket mer av den dagen förutom en snabb sväng ut till golfen med Oskar och mamma. I fredags hängde jag hos min kusin med hans flickvän och son hur mysigt som helst och senare på kvällen inväntade vi Jonathan sen åkte vi till smögen.

Likes

Comments

Hur härlig dag? Jag som tappat hoppet om denna sommaren men så blev det kanonväder och då stod självklart båttur på schemat. Vi startade med en härlig frukost och efter det åkte vi till Hunnebo och kollade i lite butiker och hälsade på farmor och farfar. Vi hämtade även med oss båten hem som vi sjösatte direkt när vi kom till smögen sen blev det lite lunch därefter båt mer eller mindre hela kvällen.

Likes

Comments

Dagen startade med en trip till Örebro och Gustavsvik. Hur mysigt som helst och jag älskar verkligen att få känna mig som ett lite barn igen. Kunde inte tänka mig något bättre sällskap än just Oskar och Klara. När vi var färdigbadade åkte vi raka spåret till smögen och få väntades en lyckad utgång med Klara, Oskar, Jesper och Jonathan.

Likes

Comments

Äntligen!! Ännu en jobbvecka är gjord och framför mig har jag 3 lediga dagar och jag ska njuta till fullo utav dessa. I veckan har jag inte gjort supermycket med tanke på jobbet. Har träffat klara lite och igår var jag Oskar och klara på Öresjö och grillade korv och hade det supermysigt hela kvällen. Senare på kvällen åkte vi på en mysig med läskig Roadtrip då vi lyssnade på creepypodden, super bra podcast förövrigt. Nu ska vi se klart fotbollsmatchen sen blir det nog att sova tidigt idag. (Bilderna är ifrån mysiga dagar på smögen i somras) 

Likes

Comments

Det senaste dagarna har bestått av mestadels jobb hela dagarna så inte så mycket intressant.
I fredags gick jag Bella Oskar Wilma och Oscar ut på Lagergrens vilket var väldigt mysigt, innan det var vi ute på avslutningsmiddag med gänget ute på Smögen vilket var både kul och deppigt på samma gång. I lördags var vi på födelsedagslunch hos farmor och farfar med kusiner och co från Stockholm vilket var väldigt mysigt då vi inte träffar dem jätteofta. På kvällen träffade jag Moa och sen somnade jag jättetidigt. I söndags packade vi hem alla våra grejen ifrån smögen och "flyttade" hem igen. I måndags var jag ledig men spenderade hela förmiddagen på Uddevalla sjukhus och sedan blev det lite shopping på torp. Sedan har jag jobbat mer eller mindre hela dagarna.

Likes

Comments

Började dagen tidigt med jobb till cirka två-tiden. Därefter åkte jag raka vägen ut till smögen och träffade familjen och vi hade även gäster så det var supermysigt. Fick även denna ljuvliga tavlan av Annelie blev så sugen på att skaffa lägenhet nu och inreda med tavlan.

Likes

Comments

Super god mat till lunch. Dagen bestod rättare sagt enbart av mat och matlagning. Vi bestämde oss sent på kvällen för att åka hem till Trollhättan då jobb stod på schemat.

Likes

Comments

Supermysig dag.
Startade dagen på bästa sätt, dvs morgondopp på Smögen. Därefter myste vi hela dagen och senare på eftermiddagen kom Sofie och Filip förbi och kvällen avslutades med middag hos familjen Lie.

Likes

Comments

Kontraster på denna dag.
Det började med jobb till halv åtta på kvällen. Därefter åkte jag raka vägen till smögen för att hänga med kompisar vilket avslutades med utgång. Kvällen var rolig och ganska händelserik.

Likes

Comments