gult "spagetti-linne" från gina tricot

brun/beige väst från MANGO

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Har haft en supermysig helg då jag har haft huset för mig själv. Mina föräldrar har varit i Trelleborg & jag valde att stanna hemma. Tränade på fredagkvällen & sen kom Lukas hit och vi åt & kollade let's dance bland annat. Han åkte tidigt på morgonen så jag åkte till mormor & morfar och åt lunch. Senare kom Ottilia hit och vi åt tacos & massa annat gott. Och sen kom Lukas runt halv 3...haha. Och idag har jag vart i Kalmar & spelat fotboll och bara tagit det lugnt, skönt.

Likes

Comments

Beställde precis hem den här tishan från ny-öppnade ivyrevel. Längtar tills den kommer hem!!! Så fin till våren/sommarn.

Likes

Comments

​Dessa grå mjukisbrallor fick hänga med mig hem från Åre. Köpte de inne på peak-butiken som låg bara några meter från där vi bodde. Supernöjd!!!

Likes

Comments

Idag har det vart lite kallare, men ingen blåst, skönt. Det hade även kommit mer snö inatt, vilket behövdes då det är ganska dåligt med snö i vissa backar. Iallafall, vi åt lunch på resturang 720 i backen. Jag tog ceasarsallad som var supergod. Jag har även bytt min pjäxor idag, tack och lov! Dom jag har haft de första dagarna har varit hemska. Så nu håller vi tummarna för att dom nya blir bra tills imorgon nu haha.

Likes

Comments

Idag har det varit soligt och skönt i backen! Vi åkte hela förmiddagen & pausade för en varm choklad. Stoppade för lunch på resturang kastrullen i backen. Mysigt.

Likes

Comments

Idag vid lunch kom vi äntligen upp till Åre! Då åt vi på max eftersom det går snabbt, eftersom vi ville ut i backen. Dock var det ganska dåligt idag. Snön var inte bra så vi hoppas på bättre underlag imorgon. Nu ikväll har vi ätit på parkvillan. Alla tog deras burgare och dom var hur goda som helst!! Mmmm.

Likes

Comments

Senaste matbilderna

Snabb update. Just nu befinner vi oss lite högre upp än Gävle och vi har ett par timmar kvar till Sundsvall. Vi sover där inatt & fortsätter uppåt imorgon. Har även börjat kolla på grey's anatomy idag i brist på annan underhållning, och jag gillar det verkligen. Så det kommer jag nog fortsätta kolla på.

Likes

Comments

Lov, vilket innebär ensam hemma & göra lunch själv. Lukas & jag tog en sväng till Coop och köpte grejer så vi kunde fixa hamburgare. Mmm så gott det blev! Även en marabou frukt & mandel slank ner i kassen haha. Har börjat tycka den är supergod!!!

Likes

Comments