Hej!
Jag heter Wilma och är en tjej på 14 år och snart 15. Mina intressen är att fotografera och vara med kompisar😍 mitt första inlägg kommer va om hur min dag har varit och vad jag gjort så jag hoppas ni gillat det.

Första jag gjorde idag var att vakna sedan åt jag lite frukost. Efter det kolla jag lite på mobilen och tv. Efter det så städade jag mitt rum och lagade sedan lite mat och fixa ordning i köket efter det så fixade jag mig i ordning. Efter det åkte jag till en av mina kompisar och där var jag till 6 efter det cyklade jag hem. När jag kom hem var redan min pappa och syrra hemma och jag pratade lite med dom. Sedan kollade jag mobilen sedan vid 19.20 cirka åt vi lite mat. Efter det var jag ute och fick i cirka 30 minuter. Sedan när jag kom hem prata jag lite med min familj och sedan låg jag i sängen med min mobil en stund. Efter en stund tvättade jag mitt ansikte men produkter som kommer på bilden. Efter det rensa jag lite bland våra nagellack och efter det låg jag med mobil en stund. Sedan startade jag denna blogg. Nu ligger jag i stänger och kollar social medier.

Detta var mitt första inlägg och jag hoppades att ni gillade det ni får gärna kommentera vad ni vill att jag ska göra för inlägg.

Nu kommer lite bilder från dagen

Likes

Comments