Header

Min nya väska! Hur snyggg???

Love - W

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

(Söta björnen i bakrunden har jag fått av Simon <3)
Hej hjärtisar!
Som jag skrivit tidigare så har jag jobbat även idag. Jobbade då på tvätten 06.45-16.00 och var verkligen riktigt riktigt trött hela dagen idag även fast ja hade sovit mycket längre natten innan idag än igår. Stod iallafall och manglade hela dagen idag, precis som igår men imorgon ska jag få byta station, skönt att få variera lite.
Efter jag slutat ville jag verkligen ta moppen raka vägen hem och äta, duscha, sova men såklart så ville den inte starta och både mamma och pappa var borta så va verkligen så nära på att bara lägga mig ner och grina för jag var så trött men som tur va kunde mormor komma (drygt en mil dit jag jobbar).
Nu har jag precis duschat och tänker försöka hinna förbereda några inlägg, vill läsa lite och även se iallafall 1 avsnitt av OITNB och sedan även somna senast 22 så Good luck till mig.
Hoppas du haft en super dag, pusss!

Love - W

Likes

Comments

Hej darlings!
Har nu en rast på 10 min så är lite snabb och slänger upp några av många bilder jag fotade i helgen, vita fräscha jeans tillsammans med ett basis svart linne.

Love - W

Likes

Comments

Hej darlings!

Som sagt så har jag jobbat även idag, dock bara 3 timmar men har sen inte gjort något speciellt alls. Har precis städat ihop lite på rummet nu och skurit upp god frukt. Så nu tänkte jag äta den här frukten, börja se på den nya säsongen av OITNB och tagga upp för en riktigt lång jobbvecka. Jobbar hela veckan 07-16 och vissa dagar ända till 21.30 så blir långa dagar och mornar då jag måste kliva upp klockan 5, men klagar inte jag får tjäna pengar iallafall.

Ha en bra kväll!

Love - W 

Likes

Comments

Kjolen har jag gjort av en klänning, liknande HÄR

Liknande tröja HÄR

Love - W 

Likes

Comments

Hej hjärtan!

Ställde klockan på 8 idag, kom dock inte upp ur sängen förän klockan 9. Idag är det jobb på Petter som står på schemat men jobbar bara tre timmar så sen lär ja väl gå ut och sola eller något eftersom det verkar bli så fint väder ute idag.

Nu ska jag äta upp min lite lyxigare frukost för dagen, vi hörs!

Love - W

Likes

Comments

Hej darlings! Här kommer lite bilder från min midsommar. Hade en riktigt trevlig kväll med mat, olika lekar och musik. Helt enkelt en rolig kväll.

Hade extremt mycket bilder på kameran sen igår så det ända jag gjort idag är att jag rensat bilderna, redigerat osv och nu efter det här inlägget tänker jag äntligen börja kolla lite på 4de säsongen av OITNB.

Ha det bra, pusss!

Love - W 

Likes

Comments

Love - W

Likes

Comments

Tidig morgon idag, varit uppe redan sen 05.15. Sitter och äter frukost nu och försöker piggna till lite, börjar lite innan 7 och har en bit dit (därför jag är uppe så tidigt). Jobbar till klockan tre och sedan klockan fyra ska jag jobba på campingen, så har en riktigt lång dag framför mig men ska nog gå bra.

Ni får ha en bra dag! Pussss!

Love - W 

Likes

Comments

Instagram @wilmasjolen

  • Facebook
  • Instagram
  • Twitter
  • Snapchat
  • Blogkeen
  • Follow me on Nouw
1 345118 Next