Header

Hello!!
Sitter just nu i kön till Justin Bieber! Suttit här i snart 10h och vi har ytterliga 4-5 h kvar ungefär om det inte blir försenat.
Klev upp 05 imorse och åkte iväg hit så börjar bli lite trött och less på att sitta och trängas men jag tror det blir värt det!!
Vi har vanliga ståplatser men ligger rätt bra till i kön så jag tror vi kommer få ganska bra platser ändå. Ståplatser slår alltid sittplatser även om man står längst bak, blir en HELT annan konsert då!
Återkommer, pusssss!
-W

Likes

Comments

Morning!
Vaknade upp i Stockholm med Simon bredvid mig idag, blir inte bättre. Har varit vaken ganska länge och nu har Simon precis dragit iväg till skolan och jag ska sätta mig och plugga lite.
Och de är typ det jag ska göra idag + gå iväg och köpa bland annat en PowerBank som jag behöver imorgon då vi ska köa till JUSTIN!!
Ha en bra dag!
Pusss - W

Likes

Comments

13.54 | Tisdag 27 September 2016
Kort dag idag, slutade redan klockan 13. Jag är hemma nu och har lite saker jag ska göra, ska börja med att packa, fara en sväng på stan och sedan ska jag iväg till pappa, äta middag där och sedan hem igen.

Imorgon far jag iväg till Stockholm igen men nu för att se JUSTIN! Ingenkan ju ha missat att Justin ska hit i till helgen så det är jag riktigt taggat för!
Men ska ju såklart vara med Simon också, ska bo där och längtar mycket mer efter att få träffa honom än att se Justin konserten.
Hope u have a good day
Kisses! -W

Likes

Comments

Saturday

Ikväll blir det bara en hemmakväll eftersom jag ska vara hemma med Pelle (min lillebror). Vi har gjort lite pizza som vi åt till middag och nu sitter vi bara framför tvn.
See yaa
Pusss
-W

Likes

Comments

Lördag och idag är det en riktigt slapp dag.
Låg kvar i sängen ett långt tag, har pratat med Simon lite, kollat lite på youtube och bara tagit det lugnt.
Nu ska jag plugga lite, har en inlämningsuppgift som ska in idag och sedan tänkte jag plugga lite geografi och matte.
Hoppas ni har en bra lördag!
Pusss!
-W

Likes

Comments

Friday ♡   ♡   ♡   

Hej guys!
Kan ni gissa vad som kommit ut??? Jo 13de säsongen av greys anatomy, jag är överlycklig och min fredagskväll är räddad! Eller är ju bara första avsnittet som kommit ut såklart men ändå greys är verkligen världens bästa serie!
Så nu har jag lagt mig i sängen, även tänt ljus och nu ska jag bara ligga här och äntligen kolla.
Pusssss och trevlig helg!
-W

Likes

Comments

Hej!
Är det bra med er? Själv är det bra, skolan rullar på och sedan gör jag inte så mycket mer. Om något är dåligt så är det väl att jag saknar Simon men det gör jag alltid så inget nytt med det. Men åker faktiskt ner till han igen redan nästa vecka så det känns så bra!
Idag blir det ungefär samma som igår, plugg och sedan dans.

Ha det bra, pusss!

-W

Likes

Comments

Wednesday
Decide. Commit. Succeed.

---> TOP HERE <--- (liknande)

Hej babes!

Just nu är det mycket plugg i skolan så det är mest det jag håller på med då jag inte uppdaterar er så mycket. Har en redovisning, massa engelska uppgifter och spanska glosor tills imorgon så har det jag gör. Igår var jag även på introdutionsutblidning så jag kan börja övningsköra snart.

Nu ska jag fortsätta med plugget tills jag ska dra iväg på dansen, skönt med en liten paus från plugget för att träna.

Pusssss - W

Likes

Comments

The pyjamas trend

En av dom nya, heta trenderna är pyjamas till vardag! Jag älskar den här trenden tycker den är super snygg! Tycker nog det är snyggast då man kör med blazern tillsammas med ett par andra byxor som t.ex jeans. Riktigt snyggt med pyjamasbyxor till också men.

Älskar speciellt den rosa blazern här uppe den skulle jag verkligen kunna ha på mig!

- W 

Likes

Comments

  • Facebook
  • Instagram
  • Twitter
  • Snapchat
  • Bloglovin
  • Blogkeen
  • Follow me on Nouw

Instagram @wilmasjolen