Header

Hej hej!
Sitter just nu i skolan och väntar på att alla ska komma, blev lite tidig idag så får nog vänta ett tag....

Den här veckan har varit blandad, har varit sjuk, haft ganska mycket ångest osv. Men jag kämpar på, och allt blir såååå mycket lättare när det finns kompisar som stöttar mig!

Idag efter skolan så ska jag plugga lite och sedan så blir det en lugn eftermiddag/kväll för mig.

Ska avsluta veckan på ett bra sätt i alla fall, jag och Kasper ska åka till stan tillsammans imorgon efter skolan och shoppa lite tänkte vi, väldigt mysigt och välbehövligt! Ska bland annat inhandla ett par nya vinterskor och en ny vinterjacka!

Hur mår ni?

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hoppas att ni får en bra dag !

Likes

Comments

Hej på er!
Idag så hade vi ett prov i skolan, tror att det gick bra, kändes bättre än vanligt i alla fall så jag hoppas på det bästa!
När vi slutade så tog jag och Kasper bussen till gymmet för att träna, och sedan på vägen hem så sprang en älg ut framför bussen så den stannade i sista sekund kan man säga, men det gick bra och vi kom hem hela! ( fredag den 13 idag, så kan ju bero på det ;))

Nu så kollar vi på idol och sedan så blir det att kolla på olles innebandy match imorgon!

Likes

Comments

Hej på er!
Nu så sitter jag på bussen påväg hem ifrån skolan, jag åkte hem tidigare idag då vi kom hem ifrån Grekland vid 03.00 inatt/morgonen så hann inte sova så mycket...

Kommer hem till ett riktigt regnigt och hostigt Sverige, mysigt på ett vis men skulle nog hellre ligga i solen igen!

Har haft en supermysigt resa i alla fall, så nu får ni hålla utkik på kanalen så ska jag börja släppa vloggarna där ifrån!

Likes

Comments

Idag så gjorde jag en tatuering här nere i Korfu!
Var så himla nervös innan men det känns så himla bra nu efter, det är ett A och ett hjärta på handleden som står för Ann-Sofie, min mamma. För att hon alltid ställer upp för mig och för att jag älskar henne mer än allt. Kunde inte bli finare.

Likes

Comments

Helt oredigerade bilder!

Hej på er!
Idag så åkte vi ut med en båt här i Grekland, det var bland det bästa jag har gjort, vi åkte till ”Blue lagoon” och det var så himla fint där, turkost varmt vatten med massa fiskar att kolla på!
Jag vloggar de flesta dagarna och har även filmat allt idag så håll koll på youtube så kommer det komma ut videos när jag kommer hem!

Kram!

Likes

Comments