View tracker

Måndag igen.....

Både lite skönt och ganska så drygt på samma gång skulle jag vilja säga.

Men blev en kort skoldag idag då vi endast hade en kurs till kl 11:30 så efter det blev det att dra på gymmet och träna med min kompis Clara och Idag var det biceps och rygg som stod på schemat och jag tycker det blev ett bra pass. Det roliga när man kör med nån är att man kan få massa tips på övningar man kan lägga till i sitt eget tränings schema sedan. Känner redan nu att träningsvärken i biceps börjar smyga sig på så det känns ju bra.

En sak jag insett är att jag måste bli bättre på är att ta mer bilder till bloggen. idag tog jag en bild och den kan jag till och med inte äns ladda upp för det är nå fel så det blir lite pepp bilder istället ;`)


Likes

Comments

DU behöver:

1,5 dl hallon

1,5 dl mango

2 ägg

1/5 dl mjölk

Gör så här:

Tina bären lite gran så att dem ej är isfrysen ungefär 40sek i mickron

Blanda sedan allt i en mixer och häll upp i glas, dekorera med bär om man vill och svårare än så är det inte. ;)


Likes

Comments

Idag var jag inte super taggad när jag gick till gymmet måste jag ärligt säga.

Sån tur var så träffade jag en kompis/granne på gymmet som även skulle köra ben och rumpa så vi bestämde att vi skulle köra tsm. Trotts att båda var ganska otagg så blev det ändå ett härligt och bra pass, jag känner verkligen att om hon inte varit där hade jag verkligen inte kört så hårt, hennes puchar behövdes. ;)

Vi körde ganska många nya övningar som jag ej tidigare kört så det var kul, kände verkligen att jag behövde nya övningar att lägga till i träningspasset. Sen la vi även in mage på slutet av passet, så till slut blev det ett riktigt bra pass ändå. Nu får vi se om jag änns tar mig upp ur sängen imorn, hehe.

Likes

Comments

Här kommer ett recept på riktigt goda förknäcken som är perfekta att ta på kvällen istället för mjukmackor el liknande.

Du behöver:

2 1/2 dl blandede frön ex solrosfrön, sesamfrön eller pumpakärnor

1 dl chia eller linfrön

2 dl majsmjöl

2dl hett vatten

flingsalt att toppa med

Gör så här:

He på ungnen på 150 grader, blanda alla ingredjenser i en bunke tills det blivit en smet. Tillsätt ev lite mer vatten om den är svår att få ihop och den bara faller sönder.

Tryck ut smeten på en plåt med antingen lite blöta händer eller en sked som man doppar i vattnet så blir det lättare att få ut det och smeten fasttnar inte på skeden.

Toppa sedan med flingsalt och grädda i ung i en timma. Bryt sedan i bitar.

Servera med ex smör men funkar lika bra utan oxå


Lycka till!Lånad bild

Likes

Comments

Hej!

Idag fick jag äntligen hålla i ggf som är en träningsgrupp vi har i min by som jag förut var ledare för på måndagar men genom att jag började i gymnasiet i höstas och började gymma på nordic har det inte blivit att jag hållit i det någon gång än sen i sommaren. Men jag är jätte glad och vara tb för jag kände verkligen hur mycket jag har saknar och få hålla i träning för andra och pusha dem, så förhoppningsvis ska jag börja hålla i det nu varannan måndag till att börja med så det känns super roligt!

Här är dagens träning som vi körde

Armhävningar

Sumo squats med ketelbell

Bicycle workout

ryggups

kettlebell bakom huvudet

tåhäv

armar/ben in ut

sneda ryggups

Vi körde varje övning i 40 sek sedan sprang vi ett varv runt lokalen och stannade på övningen efter den man var på, så körde vi det tills alla övningar var klar och sedan vilade vi. Så körde vi det tre varv. Riktigt jobbigt måste jag säga!! ;P

ps: lägger upp bilder på dem jag inte vet riktiga namnet på utan dem jag bara skrivit mina namn på, så ser ni hur man gör. Annars om det är nån av dessa övningar ni ej vet hur dem funkar så kan ni söka dem.


Detta är kettlebell bakom rygg, bild lånad från dinträning.se

Detta är armar/ben in ut, bild lånad.

Likes

Comments

View tracker

Idag blev det först 40 min på crosstrainer och sedan fick det bli ett lite lättare ben/rumppass, var så otroligt mycket folk på gymmet så var enda maskin var typ upptaget så det var ganska drygt. Går fortfarande och väntar på att Hanna ska starta sin online coaching, hoppas att det ska komma upp imorgon men allafall början av nästa vecka håller jag tummarna för. Försten imorgon är det ju fredaaaaaag så skönt!

Likes

Comments

I julklapp fick jag 1800 + 200kr för att kunna skaffa mig en pt (kommer troligtvis ksk behöva lägga till lite), det blir troligen en online pt för att känner inte att jag riktigt hittat nån pt här där jag bor som känns bra. Just nu så väntar jag på att Hannaoberg ( @hannaoeberg på instagram) ska starta upp sin online coachning (pt online) för om allt som det går som jag tänkt så är det hon som blir min online pt, det som måste kollas först är om hur mycket hon tar och om det går bra om man är under 18. Jag har varit kontakt med hon lite och hon sa att om ca 1-2 veckor ska hon har fått upp det på sin sida. Så nu håller vi tummarna att det går bra för det hade varit drömmen då hon är min största förebild inom träning. Men tills dess så ska jag bara se till så att jag ligger kvar på den vikten jag är och inte gå upp nått. Så håll tummarna att det ska gå bra ;-) 9

Likes

Comments

Hej!

Nu är jag tb igen efter ett ganska så långt uppehåll men som ni kanske ser så är alla gamla inlägg borttagna.

Varför?

Jo för jag känner att jag vill börja om på noll med min blogg. istället för att fokusera på att skriva om min vardag allmänt så tänker jag försöka fokusera på att skriva om min resa till ett hälsosammare liv och väggen till min drömkropp. Om det går som tänk så kommer ni att få följa och se hur det går på min resa, kunna få tips på träningspass, recept på hälsosam mat och få massa pepp på er resa eller kanske påverka er till att börja leva hälsosamt.

Till vilka är det riktat?

Egentligen inte emot några speciella grupper eller så utan varför jag väljer att skriva ut mitt tränings liv på detta sätt är framför allt att jag tror att har jag en blogg som vilar på axlarna så har jag en till anledning att kämpa mitt bästa och inte ge upp.För jag vill ju inte misslyckas nu när folk kan läsa om min resa jag gör. Men jag hoppas även att jag ska kunna peppa andra till att göra samma val och kunna hjälpa till och peppa andra.

Så det handlar inte om att få så många läsare el prenumeranter som möjligt utan bara som en pepp för mig själv och kunna gå tb och se och det vore ett plus om det skulle bli nån som blir inspirerad.

Önskningar?

Mina önskningar är att det inte kommer upp massor utav elaka kommentarer eller liknande på min blogg, känner du för att klanka ner nått på denna blogg så snälla låt bli och lämna gärna min blogg. Om du inte kan vara här inne utan att snacka skit eller trycka ner mig tror jag det är bättre att låta bli att läsa. TACK!

Likes

Comments