Jag har flera anledningar till varför jag inte har gjort nån update det är för att mitt mående Inte är på topp. Och sen att det har varit upp å ner mellan mig & min pojkvän, men det är bättre nu.
Imorgon är det bara 1 dag kvar tills han kommer vilket ska bli kul, har inte fått vara med han på 1 vecka vilket kändes sjukt jävla jobbigt ifrån början men de gick bättre än vad jag trodde.
Nu ligger jag i sängen och kollar på tv & ska snart sova. Ha en bra natt & sov gott // kram W

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Idag så ringde mitt alarm kl 05:30 eftersom jag börjar & jobba 06;45 och då jobbar jag till 16:00.
Just nu sitter jag och ser på tv, och ska snart börja göra lite frukost så jag vaknar till liv. Och sen efter jobbet ikväll så ska jag städa & bädda sängen rent.
För min pojkvän ska komma hem till oss i helgen. Vilket ska bli kul.
Planer för helgen:
Fredag: vara hemma & äta tacos.
Lördag: eventuellt Ikea.
Söndag: vara med älskling tills han åker.
Det är mina planer det.
Ha det bra// W

Likes

Comments

Hej.
Jag har varit upptagen i några veckor med jobb, varit hos pojkvännen. Bor mestadels hos han på helgerna.. Dom enda dagar vi kan ses typ, om jag inte ha lov förstås.
Idag vakna jag vid 8. Natten i natt var rätt jobbig va rätt ledsen men annars somna jag i någorlunda tid. Sen idag har jag städat mitt rum & efter det så hade jag shrek maraton.. Lyckades naturligtvis somna då.. Så sov från 13:00 till 15:00 vilket var inte var så smart. Ha tvättat en del kläder idag å. Åker till älskling på måndag och stannar tills på söndag.. Och han kommer hem från Jönköping imorgon, han ha varit på elmia med sina vänner.. Och jag ville inte följa med på sånt.. Dessutom hatar jag att åka bil..
Detta vart ett ganska rörigt inlägg.. Men klockan är ju 01:50.
Just nu ser jag på film och ska försöka sova.
Nä, godnatt sov gott! Kram//W

Likes

Comments

Igår fick vi besök av min pojkväns mormor & morfar. Vi grillade korv & njöt utav solen. Var så himla fint väder igår. På bilden som ni ser är det Tyra & Klara. Gosiga hundar är dom!
Just nu är vi hemma hos dom igen och nyss fikat å ska börja bege oss hem igen snart!
Ikväll blir de nog att de lugnt.. För snart får jag inte vara med min pojkvän på 2 veckor 😔
Men ha en bra dag // W

Likes

Comments

Just nu så ligger jag i sängen och har precis vaknat. Min pojkvän vaknade 05:45 idag för att han har skola. Men idag slutar han 12:30 så han är väl hemma efter ett nån gång.
Idag ska jag nog inte göra så mycket, han tjatar på mig att jag ska städa hans rum.. Så vi ser väll. Eller om jag ska följa med hans mamma & handla till tacosen ikväll.
Yummy😍
Nä nu ska jag gå ner och äta frukost. Ha en bra dag//W

Likes

Comments

1. Är väldigt glad av mig ibland
2. Jag har en tvilingbror.
3. Tål inte vad som helst när de kommer till rykten osv.
4. Har världens bästa pojkvän.
5. Tacos är min favoritmat
6. Har spelat fotboll i några år.
7. Gillar Stockholm stad.
8. Min favoritfärger är svart & vit .
9. Har en iPhone 6s i roséguld.
10. Bor i Norrland.

Ja det var väl en del mest enkla saker, finns en del som jag inte tänker ta upp här, som är alldeles för privata. Räcker med att min familj & min pojkvän vet.
Nä nu ska jag gå ner och göra frukost.
Ha en bra dag// W

Likes

Comments

Jag och min pojkvän lagade tacos till middag, vi åt rent sent vid 19:30 sen såg vi på film. Sen bestämde vi oss för att åka hem till han för & sova där. Just nu sitter jag och ser på de okända med hans mamma, Medans han gör matlåda.
Tänkte göra en 10 saker ni inte visste om mig imorgon, när jag har med energi.
Vi klev upp 05:30 imorse för att han har skola på veckodagarna.
Nä nu ska vi se klart de okända, sen hopp i säng. Godnatt sov gott // W

Likes

Comments

Inatt sov jag över hos min pojkvän, innan han for till skolan imorse så släppte han av mig kl 06:22. Men han kommer till mig efter skolan. Vi ska laga tacos ikväll & bara ha det mys.
Ska kanske till han och sova inatt också.. Eller imorgon natt. Vi får se hur vi gör. Ska iallafall till han i helgen. Trivs så bra hemma hos han.
Idag har jag inte gjort så mycket, gjort några ärenden på stan, bara för att jag hade tandläkarn kl 11.30 och nu ser jag på Sons Of Anarchy så fast i den serien 😍 nä nu ska jag invänta min kille. Ha det bra, kram! //W

Likes

Comments