mina älsklingar, hur fina är dem inte? :')

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej på er! Det är torsdag och nyår om bara några dagar? Är inte alls taggad då allt i sin vanliga ordning är väldigt oplanerat och oklart men jag är ju knappast ensam om att inte ha några förväntningar alls. Vi får se vad dagen har att erbjuda helt enkelt, något blir det ju.

Hoppas ni för övrigt hade en fin jul, det hade jag iallafall. Har umgåtts mycket med min familj och framför allt min bror då han åker hem redan idag. Har inte jobbat alls över juldagarna heller så har fått vila ut maximalt och sova ut.
Idag jobbar jag 09.15-17.00 och efteråt ska jag möta upp Olivia för att gymma och sen vidare hem för att sova, längtar redan!

Likes

Comments

Hej på er!
Precis landat i sägen hemma och tro det eller ej, ska skriva klart det sista på en inlämning till skolan som skall in imorgon?! Dagen har bestått utav jobb och fika ihop med pappa och en vän till han på espresso house "quality time" så att säga haha lite tjöt fika bara! Idag är en sån dag jag är otroligt jävla trött och bara vill ligga i min säng meen imorse kallade jobbet, eftersom jag bor långt ute i Onsala behöver man ju gå upp sådär 4h innan ifall man ska hinna med alltZzz.. så ingen skön sovmorgon sådär på jullovets första dag, meen det tar vi imorgon.

Imorgon börjar jag inte förrän 17.00 så innan det är tanken att jag ska få köpt min allra sista julklapp till mormor. Så skön känsla. Imorgon kommer dessutom hon och min bror hem och då är det dags för årlig julklappsinslagning och bakning här hemma. Längtar!
Gjorde mina naglar inne i Göteborg igår, visst är dem lite julfina? Har inga bilder alls på min mobil så bjuder dessvärre på två halv dassiga bilder..

Likes

Comments

Hej hjärtan! Tiden bara flyger förbi och det är mindre än en vecka kvar till julafton?? Granen är klädd och julklappar ligger under och snaart kommer både min fina mormor och bror hem. Tänkte summera helgen nedan 
FREDAGS
Då firade jag och tjejerna min fina vän nadine som fyllde 17år igår! Hon bjöd på lite plock mat vilket är typ bland det bästa?! Super gott och jätte lyckad kväll. Lite innan tolvslaget rullade bland annat Oscar in och då var det dags att fira, eftersom då var de hans tur att fylla år han med<33

LÖRDAGS
Natten till lördag sov jag sjävklart hos Oscar eftersom det var dags för sång på sängen tillsammans med hans familj. Eftersom det blev rätt sent dagen innan, tog vi en powernap på sisådär två timmar Zzz innan hela tjocka släkten kom och det var dags för släktkalas. Hela dagen spenderade jag hemma hos honom och det blev en rätt tidig kväll eftersom båda två va rätt trötta. Men nu är han iallafall 17 år och har typ exakt 1år kvar till 18 haha stackarn.. fy för att va december barn och att fylla 17 dessutom. Ingen rolig ålder.. men nu ser vi båda två fram emot det roligaste året, ellerhur?

SÖNDAGS
Jobbet ringde in och klockan 10 var jag inne i Kungsbacka för att jobba ett 6timmars pass. Så mycket nytt!! men så kul,så det var inte mycket att klaga på!

MÅNDAG
Idag gick jag i skolan till 13.45 och vidare till jobbet 14.00-20.45 och fick skjuts hem utav snälla Ida som väntade på mig. Och nu har jag precis landat i sängen och dratt på mig en ansiktsmask och är heelt slut. Imorgon står klockan på 07.10. Först till tandläkarn sen vidare till skolan och sen äntligen ett gympass tillsammans med ida, längtat!

Godnatt på er!

Likes

Comments

Likes

Comments