​Här har ni lite förslag på snygga vinterjackor som funkar till det mesta. Själv har jag redan 2 kappor och en varmare dunjacka så jag behöver egentligen inte köpa någon ny iår, men man vet ju aldrig vad som kan komma upp framför ens ögon ;). hoppas det var till någon hjälp!

Puss W

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Jackan finns även i svart och vit, köpt inne på gina tricot men finns även här -> http://www.ginatricot.com/cse/kollektion/klader/jackor/wanda-jacka/prod752243673.html

Likes

Comments

Idag åkte jag och min mamma in till stan och gjorde lite ärenden, vi fick in på Kupolen och köpte det vi skulle. Det har kommit så mycket fint in där! Blev nästan chockad, speciellt inne på stadium där det finns så snygga träningkläder nu och inne på H&M hade de fått in supersnygga tröjor och skor.

Ville köpa allt jag såg, men har shoppingförbud eftersom jag måste börja spara pengar till Englandresan som snart blir av OCH lära mig själv att man inte måste köpa allt som man vill ha (eftersom jag redan har så mycket saker) haha. Dock fick jag med mig en supersnygg brun oversize-kappa (som jag letat efter) och lite underkläder osv.

Efter den lilla shoppingrundan gick vi och käka hamburgare på Enelly's, det var helt okej, men inte det godaste jag ätit. När klockan började närma sig 1 ungefär så åkte vi hemåt, sen drog mamma till jobbet och jag är nu hemma och pluggar! Inte superkul men det är något som måste göras nu när jag ligger efter så sjukt mycket pga sjukdomar ://

Följ gärna min insta:

www. instagram.com/aurorawilma

Likes

Comments