​Asså ni måste förstå hur överlycklig jag är för att det är fredag idag, det gå inte att beskriva med ord. 

Jag vaknade med att jag inte kunde andas. Jag var helt täppt i näsan och jag hade sovit med öppen mun hela natten och jag var alltså helt uttorkad. Men nu är jag i skolan och jag mår la liite bättre iallafall. Efter skolan ska jag kanske träffa min vän Eric och min syster, men annars åker jag hem och bara myyyser. 

I helgen ska jag nog till höganäs både på lördagen och på söndagen, men är fortfarande lite osäker. Men nu vill jag inte tänka på det utan jag vill bara njuta av att det är fredag, och som pricken över i:et så slutar jag 12 idag!!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

​Hola mi amigos!.. Wow, hatar spanska och vill nog aldrig mer skriva det där haha. 

Iallafall.. Idag är det onsdag och jag slutar sent som vanligt på onsdagar. Imorgon slutar jag dock kl 3 och direkt efter skolan ska min pappa möta upp för lite fika i Höganäs. Jag räknar med att det tar kanske 2 timmar eller nåt. Efter det skjutsar han hem mig till mamma och då ska jag plugga lite spanskan tills på fredag. 

På fredag ska jag nog till Höganäs och sedan till Helsingborg för fest eller nåt, annars hade jag bara tänkt stanna hemma och mysa och kolla på film. 

I helgen ska jag nog träffa lite kompisar i Höganäs. Kanske fika och kolla film och myysa. Snart börjar språket så vi hörs! Ha det så bra

Likes

Comments

Jag går i 9:an, alltså sista året på grundskolan. Nästa år börjar jag gymnasiet och jag är helt ute och cyklar med vad jag ska välja, vad jag ska bli och vad jag ska göra med livet. 

Jag är lite nyfiken och inspirerad av ekonomi, (inriktning juridik). Men när jag tänker efter så har jag varit nyfiken på 3 andra utbildningar också. Jag har alltså no idea på vad jag ska välja och vilken av alla dessa skolor jag ska gå på. Först och främst är jag osäker på mina betyg, och nej, jag är verkligen inte dålig i skolan men jag är osäker på om jag kanske kanske kanske har lite för lite merit poäng så att jag ej kommer in. 

Den här stressen som jag bär ska försvinna, men hur??. Som jag sa innan så var jag nyfiken på ekonomi (juridik) och varför? jo, för att ända sen jag var 8 så har jag alltid velat bli åklagare. Jag tänker mig fint kontor och svarta snygga kläder. Men efter att verkligheten kommit ikapp mig så har jag fått mina funderingar. Jag var dock på Nicolaiskolan i lördags och tittade på ekonomi linjen och jag var verkligen så intresserad. Jag har även pratat med folk som gått ekonomi och dom rekommenderar det verkligen. 

Så i januari ska jag söka för första gången och jag är så jäkla nervös, hoppas allt går bra! och till er andra som ska söka till gymnasiet, stort lycka till!!  

Likes

Comments

kl 03:45 natten till lördag vaknade jag av min katt som bet mig i foten. Jag inser snabbt qtt jag inte kommer att somna om på länge så jag tar upp min mobil och går in på mina sociala medier. Jag träffas av bilder, artiklar, hashtaggar med #prayforparis och jag, som sovit fram tills nu förstår inte vad som hänt. Jag går in på aftonbladet och läser "Terroristattacker mot Paris" i stora bokstäver. Jag läser om och om igen och förstår inte vad som hänt och jag blir väldigt orolig då jag ser att flera hundratals människor har skadats och dödssiffrorna bara stiger.

Jag läser inte ofta om terroristattacker men från och med i går har jag bara känt en oro som plågat mig. Jag har nog aldrig i hela mitt liv känt en sån här oro och jag har nog aldrig känt sådan stark hat känsla mot dessa terrorister och jag känner att jag vill göra något.

Jag är bara femton år, jag är inte gammal nog för att dras in i politik då det är tre år tills jag får rösta. Man kan säga att jag är ett barn även fast i det flesta situationer vill jag kalla mig för äldre ungdom eller något mer sofistikerat. Men jag kan inte låta bli att ryckas med i alla hemska saker som händer i vår vackra värld.

Jag är inte ens vuxen och jag har sett allt från 9/11 till Usama bin Ladins död och nu detta. Jag ser bilder på reklamer, internet om hur vacker världen är men ibland känns det som att den här "vackra" idyllen av samarbete och inspirerande tal inte kommer att finnas kvar inom kort. Allt hopp kommer att försvinna. Jag kan inte låta bli att bli ledsen när dödssiffrorna stiger och när terroristattacker fortsätter runt om i världen.

Ja, vi borde alla öppna ögonen och be för Paris, men, vi behöver öppna våra sinnen och be för världen.

Likes

Comments

​Hej hej bloggisen och alla andra! Idag är det tisdag och idag slutar jag tidigt så det blir en chill dag. Just nu sitter jag och väntar på att jag ska börja SO:n. Jag börjar fem över tio så det är lite tid kvar. 

Första lektionen var matte och då skulle vi alla träna på ett  muntligt nationellt prov. Det gick la sådär men inget att klaga över för nästa vecka börjar det muntliga nationella proven på svenskan och engelskan, så taggad! 

När jag kommer hem ska jag inte så göra så mycket, min hund ska dock iväg med ett par eller vänner till min familj för hon måste åka iväg ett tag eftersom att hon inte klarar av att vi har en liten kattunge där hemma. men så får det bli, nu börjar jag så puss hej!

Likes

Comments

Godmorgon på er alla! Idag vaknade jag upp med en bra känsla blandat med söndagsångesten och tanken på att gå tillbaka till skolan igen imorgon. Men jajaja, tjat hit och tjat dit. Bortsett från mina känslor när jag vaknade idag så gick jag ner, käkade lite av tårtan som blev över från igår och sedan tog jag lite fil med crunchy och juice.

Nu ligger jag i min säng och kollar mina sociala medier. Idag ska jag till Höganäs för att först och främst rusta upp min mammas koloni stuga och sedan ska jag träffa min kompis Eric med min syster Alice. Dagen kommer nog inte bli så stressig som igår, men just nu ska jag bara försöka ta det lugnt innan vi ska iväg. Puss!


Likes

Comments

​God dag alla, idag är det lördag och jag vaknade runt tio för att sedan åka till väla och göra några ärenden och så. Så anyway.. Jag kommer till väla runt halv 11 och fixar allt jag skulle göra. Går in på Clas Ohlson, Lagerhaus osv. Det ändå jag tänkte göra var att köpa lite pyssel saker. Sedan åker jag till Biltema och sen åkte jag hem. 

Jag kom hem runt 12 skulle jag tro och nu har jag fixat mig tills att mina gäster kommer. Det är mina två bröder Andrée och Joan och deras familjer. Vi ska äta god mat och ha det trevligt. Dom kommer runt tre så det är snart men ni får ha en bra lördags eftermiddag så länge, puss!!

Likes

Comments

​Hej hej allihopa! Idag är det fredag och det är så så så mysigt!! Just nu sitter jag pluggar inför det spanska glosprovet med min vän N. Snart ska jag ha idrott och sen ska jag äta. Efter skolan ska jag nog till Höganäs och sedan till Helsingborg för att träffa några andra kompisar och sedan ska jag hem och bara ta det lugnt och invänta helgen. 

Ni får ha en bra fredag så länge, puss

Likes

Comments