Herregud va den här lång helgen sprang iväg, man hann ju knappt med att blinka sen va de söndag igen. I och för sig så har ju jag jobbat två dagar i rad så kan ju vara därför?
Just nu sitter jag hemma och pojkvännen och ska väll snart gå och lägga mig, börjar sent imorgon och det ska bli så skönt med en sovmorgon!! Min dag har för övrigt varit bra, den har flutit på utan problem. Har inte så mycket mer att skriva om så slänger in några bilder ifrån gårdagen

Vi ses, kram!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Hej igen, idag har det verkligen varit fullt up hela dagen.

Vaknade (första gången hehe) vid 9 tiden men bestämde mig för att blunda några minuter till och vaknade istället vid 11, super skönt att få sova ut ordentligt när man väl är ledig! det var verkligen behövligt.

Låg och drog mig i kanske 30 minuter, kikade lite youtube och slöade igenom sociala medier innan jag bestämde mig för att gå upp och göra lite frukost och lägga mig i en solstol men tyvärr så gick solen i moln precis när jag kom upp så jag och familjen åkte och storhandla istället. Vi kanske åkte hemifrån vid 12 tiden och var inte hemma fröns 16 men jag älskar verkligen att handla, tycker det är så mysigt att gå i affärer även fast man inte köper något utan bara strosa runt och kolla på fina grejer.

När vi väl kommit hem var jag så slut i kroppen så jag la mig en stund i sängen och bara slappnade av lite. Planerade egentligen att åka och rida Joe men han har blivit behandlad med akupressur, en form av massage som verkar djupgående musklerna typ, så han ska få ta det lugnt nu i två dagar och bara vila och sen ska han få ut och skritta lite på söndag.

Imorgon ska jag iväg och jobba 11-16, och för er som undrar så jobbar jag ute på en golfbana i deras resturang, sen efter det ska jag och en av mina bästa vänner träffas över en mysig picknick vilket jag ser jätte mycket fram emot! Uppskattar verkligen all tid jag får spendera med henne, bara slappna av, äta/dricka gott och snacka lite skit (och en fågel viskade i mitt öra att det skulle bli super fint väder imorgon(!!!!))


Vi ses, kram!

Likes

Comments

Wow, trodde aldrig jag skulle komma till den här punkten i livet. Att starta en blogg är något jag har funderat på en hel del då jag själv läser mycket bloggar som inspirerar mig och det är ett skönt sätt att få skriva av sig lite tankar och känslor.

Vem är jag då? Jag heter Wilma, är 16 år och bor i Dalarna. Går första året på gymnasiet och läser teknik. Ut över skolan så rider jag och umgås med vänner. Egentligen så lever jag ett ganska standard "tonårsliv", har bra vänner, går i skolan, har hobbys, är för det mesta glad och framåt men har såklart också mina dåliga dagar.

På min blogg kommer ni framför allt att få läsa om min vardag och min ridning men kommer inte ha nån speciell inrikting på bloggen utan skriver om det jag känner för.

Kram!

Likes

Comments

senaste från instagram@wilmapaulsen