- Tro de eller ej.. men när jag var liten så gick jag på nån circus grej så kan idag jonglera och cykla enhjuling osv haha.

- ÄLSKAAAR SUSHI OCH THAIMAT 😍

- Har väldigt lätt att fastna i blicken. Hoppas inte folk känner sig utstirrade om dem ser mig rå glo. Fastnar bara väldigt lätt i blicken utan någon som helst anledning.

- Dem som vet och dem som känner mig vet att jag är extremt klumpig.

- Är den personen som inte väljer att begränsa mig med saker och ting. Kan umgås med alla olika typer och hittar oftast alltid nåt bra i alla. Men finns undantag med sånna personer man känner sig allmänt obekväm (otrevliga/dryga människor) med och då blir de att man backar lite.

- Har man väl börjat lära känna mig lite så märker man hur öppen jag kan vara på kort tid. Är inte den som tycker något speciellt är pinsamt. Kan nog vara att jag skämmer ut mig regelbundet hela tiden så har vant mig liksom och tycker inte saker är cringe längre haha.

- Matte är ett big no för mig. .

- Har spy fobi, detta är anledningen till varför jag är extremt rädd för bakterier och speciellt för ytor där jag vet många rört på.

- Är även väldigt pedantisk av mig. Men bara när det gäller mitt egna rum.

- Har bra kortids minne när det gäller långa texter. Men har sämst minne när det kommer till små meningar eller små saker.

- Är den som kan skratta åt allt och tycker typ allt är kul.

- Gillar inte julmat eller påskmat så mycket alls.

- Pizza är inte häller gott för fem öre om de inte är hemmagjort.

- Ingenting är stelt förens någon ska nämna "stelt", då blir de stelt.

- Får alltid dåligt samvete om jag sovit bort en dag.

- Fast ändå är sova en av mina stora kärlekar i livet.

- Är väldigt väldigt dålig på att svara på snapchat, sms och telefon osv. Blir så stressad men vet inte varför.

- Har en dålig vana att jag knäcker till mina fingrar, vilket jag måste sluta med.

- Har svårt att höra när någon borstar tänderna. Ljudet gör så ont eller de skär i mina öron typ,

- Älskaaaaar när det ösregnar. Speciellt när man åker bil.

- Hatar när människor inte flyttar sig från sin buss sittplats om det kommer på någon som är i behov av att sitta.

- Spontana människor i mitt liv är det bästa jag vet.

- Kommer ihåg när jag var liten och var på badhuset och tyckte de va en bra idé att sätta på armpuffarna på fötterna. Men hamnade helt uppochner i vattnet och kunde inte komma upp haha :( fattar inte varför folk inte såg ett par fötter på vattenytan med armpuffar. Ringer de liksom inte en väckarklocka att något inte stämmer haha? ;) iaf blev räddad genom att ta tag i en tants fötter och så lyfte hon upp mig <333

- Glass är min grej.

- Har några halvsyskon, men har ett hel eller vad man kan säga som jag växt upp fullt med.

- är den som alltid ska dra det "to the next level", dem som vet dem vet.

- tack o hejjj

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Vad är mitt mål med träningen?

Prio ett för mig är att jag rent mentalt ska må bra. Jag kan känna så stor skillnad när jag valt att "lata" mig eller hålla igång. Men att vila och att kunna slappna av/slappa är extremt viktigt också. Det är inte de det handlar om. Men jag mår så bra om jag har perioder där jag är aktiv och håller igång i den prestationen jag själv känner att jag klarar av. Mår så mycket bättre, sover bättre, äter bättre, stressar mindre osv.

Sedan så älskar jag känslan av att känna mig stark och känna att jag hela tiden utvecklas. I och med att jag nästan hela mitt liv varit ganska tanig och ostark. Inget som jag har påverkats så jätte mycket utav sådär alls. Men med åren har jag älskat den känslan att jag utvecklar min kropp till starkare och sen att utseende resultat kommer är bara ett plus. Men har fortfarande lååångt kvar till mitt mål. Men jag väljer att se dag för dag och hela tiden må bra av de jag gör.

Sedan så tränar jag även fotboll och att kombinera med gymmet/styrketräna har gett mig så bra. Jag håller mig skadefri + att jag känner mig starkare än förut när det gäller närkamper osv. 

Jag känner att jag vill fortfarande vill kunna leva livet förfullo och njuta av allt som finns. Jag menar är jag sugen på att köpa en Ben&jerry eller äta en onyttig kebabtallrik så kommer jag göra det. Bara man har balans i det hela och majoriteten är bra mat liksom.


Gymmar för övrigt på Golfarenans gym och idrottscentrumet vid högskolan. Två helt olika gym men väldigt bra och uppskattas på olika sätt <3

Marklyft är min absoluta favorit. I och med att den i princip är en helkropps övning på sätt och vis. Men meningen är ju att fokuset ska ligga på ryggmuskulatur och baksida lår. Men sedan så är syftet även att öka bäckbenets styrka och stabilitet. På detta passet valde jag att först värma upp kroppen och innan köra enkla och många repitioner marklyft med enbart stången (20 kg) och sen 10 kg på varsin sida. För att sedan köra de tyngre vikterna när jag kör marklyften. För mig är det viktiga att tekniken sitter för annars blir det bara att ryggen får ta stryk istället. Vilket man har känt av tidigare gånger då man alltid velat satsa på de "tyngre vikterna". Iallafall blev det 4 set med 8 rep på (60 kg), sedan 3 set med 5-7 rep (70 kg). Avslutade sedan med 85 kg med en/tre minuters vila mellan lyften. Körde endast 3 lyft.

Ett stort tips och något jag kör OFTA med i mina rump/ben övningar är att använda "gummiband". Blir så mycket jobbigare i och med att du får ett slags motstånd. Sedan är det hur smidigt som helst. Du kan träna med dem hemma, dem är lätta att ta med sig då dem inte tar så mycket plats i väskan. Dessa band är olika då dem har olika styrka i sig eller vad man kan säga. Köpt mina på Gymgrossisten i stan. Dem får 10/10 toasters ;)

Likes

Comments

Hallå där goingar! Jag heter Wilma, men mitt vardagliga namn nu för tiden är "Pfeiffer" (efternamn). Uppfattar knappt längre när någon säger Wilma till mig. Känns så främmande på något sätt. Går 2:an på Aspero idrottsgymnasium och är ifrån/bor i Halmstad men har släktingar lite här och där, alltifrån Danmark och Småland. Är nämligen 50 % dansk men kan tyvärr inte tala språket, för grötigt för min smak. Men kan förstå en dansk galant ;)

Mina största intressen i livet är TRÄNING! det finns många tankar om träning och vi alla uppfattar och tycker olika om det. Fokuset här kommer ligga mycket till grund om träning, mycket från mitt perspektiv och hur jag ser på det och vad jag väljer att prioritera . Har alltid sen jag va liten varit aktiv och Fotboll har varit en stor del av mitt liv i nästan 12 års tid. Men på senaste år har jag hittat stort intresse för gym. För mig är det ett ställe att komma ifrån allt och bara "va" liksom. Njuter varenda sekund så fort jag satt mina fötter i ett gym. För många låter de kanske bara helt bakom flötet då det för vissa är pina att ta sig till gymmet av olika anledningar. Har man hittat ett stort intresse som man inte kan få nog utav då blir det ingen jobbig grej. 

Mina mål och motto med livet är att ta varje dag med en nypa salt och inte ta något för givet. Alltid satsa på det jag vill och verkligen vill göra utan att tänka på vad min omgivning kommer tycka eller tänka. Är en tjej som älskar värmen och att kunna klara saker på egen hand. Alltså är ett stort mål för mig att efter gymnasiet ta något år och jobba utomlands för ett resebolag. Tänk vilket upplevelse och ansvar att få jobba som reseledare!! Tror man kommer växa som person enormt + få mycket erfarenheter. Sedan såklart är träningen något jag hela tiden vill utveckla mig i och förhoppningsvis kunna ha det även som jobb på något sätt i framtiden. Jag menar kämpar man för något så kommer det belöna en. Så är det med allt och jag hoppas alla väljer att gå den vägen man själv vill och inte vad samhället eller någon säger åt en. VÅGA gå all in för det du brinner för!!Likes

Comments