Jag ska nog byta till blogg.se, börjar tröttna på nattstad.se.. Wilmaperssonr.blogg.se

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Imorn är det valborg, jippi! och vi har bara en lektion för vi har sov morgon till halv 10 och sen så slutar vi 11 troja. Men har typ precis slutat och gått ut med min hund, sitter och väntar till att ello ska typ logga in på fb och svara mig för jag ska till henne och hämta min mobilladdare.. men det som är bra är ju att min mobil är fortfarande på ehehe. Om den stängs av så är det jätte jobbig... men efter att jag har hämtat laddaren så ska jag sätta mig och se på oth osvvv! puss;*

Likes

Comments

På lördag så var jag med min kusin, Jonna, och vi var och hämtade max-mat och sen kollade vi film. Igår så var jag med också ett litet tag med Jonna och sen for hon hem till lule, vi for till rajalla och köpte två cyklar.. en till hanna och en till mig, sen städade jag mitt rum också så nu är det helt rent :D
Idag kommer det vara en chilldag, jag ska inte vara med någon bara mig själv.. ska göra klart två läxor och sen se på oth och juste sen ska jag också köpa en blåbärs paj och sitta och mänka på ! tjockt, javet.
På kvällen igår upptäckte jag att jag hade lite batteri på mobilen och började då söka efter min laddare och hittade den inte, och jag trodde att jag hade tagit den från ello när jag sov hos henne på fredag men det hade jag inte så nu har jag typ 2% och håller på att dö... INTE BRA! ska typ hämta den efter skolan från ello.

 

                            

                                                                   Min lilla sötis! <3

Likes

Comments

Idag har jag varit med ello och alli, jag och alli ska sova hos ello nu. Men idag har vi varit och ätit på max sen har vi typ bara cyklat runt lite här och där. Jag och alli tänkte fara till fotbollen idag men vi gjorde inte det. Men snart är det fotbollstunering, kommer säkert bli as kuligt!! längtarrr!!!!!!!

Asså jag hatar såna som härmar exakt vad man gör, as jobbigt!

Likes

Comments

Förlåt, har inte orkat vara aktiv på bloggen på sitstone.. men jag har iallafall inte gjort något speciellt den här senaste veckan. Men iallafall så ska jag få en cykel, troligen i helgen. Och på söndag så ska jag träffa min kusin osvv, och på fredag så blir det säkert så att jag ska vara med alli och ello som vanligt, men det är inte helt säkert. Jag har förresten kommit jätte långt i oth, det är as bra!! :D men här någon dag så ska jag beställa min skolavslutnings klänning och har ändrat mig nu och ska beställa en jätte fin.. iallafall vad jag tycker :D sen ska jag beställa 21st smink borstar.

 

Likes

Comments

Tjenatjena! idag har jag varit med A&E och vi har ätit på max och sen varit på ica och coop och lixom cyklat lite överallt. Men vi skulle också till rajalla och vi skulle ta den där tunnel vägen så var det typ as mycket vatten där och jag var ju såklart "provkaninen" jag blev ju blöt till knäna och ner:(
Jag har också färgat mitt hår till brunt, det blev nog ganska bra men det är några blonda slingor kvar men färgadee ju från blont till brunt så såklart så är deet det....


 

Likes

Comments

- Jag har scenskräck. Hatar jag står där framme och alla bara glor..

- Jag hatar när det regnar. Mitt hår blir helt vågit :/

- Jag suger på att göra läxor. Kommer aldrig ihåg dem när jag är hemma.

- Min riktiga hårfärg är brun.

- Jag är typ med kompisar varje dag förutom söndag.

Likes

Comments

Hej, kom hem för ett litet tag sen och har gått i regnet så det ser typ ut om att jag har duschat.. men ska ju ändå duscha sen när alli far hem. Men iallafall så har jag varit med petra och alli på max hela dagen hehe, dem köpte två lyxshake och sen så köpte vi två cheeseburger. Men det har ju kommit två nya smaker av lyxshake Hallon och Cookie's cream. Sen skumade vi bara lite och pratade, sen for vi till coop och dem köpte två loka asså dem där nya smakerna där också och så satt vi utanför och väntade tills petra's mamma kom och hämtade henne sen gick jag och alli hem. Men idag hade jag muntliga nationella prov i engelska jag tror att det gick ganska bara... man vet ju aldrig.

Imorn är det fredag och veckan har gått sjukt snabbt, jag ska iallafall vara med ello och alli och dem ska sova hos mig osv..

På söndag så ska jag och mamma fara till rajalla och shoppa lite, jag ska nog köpa en choklad brun hårfärg då.. vi får väl se! men vi ska också äta på subway, nom det var ju ett tag sen. Men jag har typ inte ens märkt subway på rajalla.. hehe så har typ aldrig ätit där i rajalla på subway, skumigt. 

 

 

Likes

Comments

idag så var jag med alli efter skolan och vi for till stadium och kollade på converse och sen for vi till coop och köpte en blåbärs paj och vanijsås. Sen efter vi hade då ätit och kommit hem och sånt, men ska typ bara chilla resten av dagen. 

weheartit.com

Likes

Comments