Header

Börjar verkligen bli så trött nu och klockan är bara 21. Det är det värsta med att ha varit sjuk, nu när jag håller på att friskna är jag så enormt trött.

Hela eftermiddagen har jag planerat inför lördag då vi ska fira min mamma som fyllde 50 för någon vecka sedan. Jag blev lekledare och har därför fixat massa olika lekar som frågesporter och liknande. Men nu börjar jag bli hungrig så ska äta lite kvällsmat och sen kommer jag nog somna direkt.
Godnatt

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Det blev en spontanlunch i Göteborg.
Vi åkte redan vid nio-tiden imorse då planen var att vi skulle köra en kompis till hans jobb men det slutade med att vi stannade kvar och gick i lite butiker och strosade runt. Nu ska vi snart plocka upp honom och åka hemåt igen.

Ikväll är planerna att jag ska ta det superlugnt och ladda upp för en ny skolvecka.

Likes

Comments

Lite blandade bilder ifrån dagen.
​Hela denna veckan har varit superseg då jag dragit på mig någon slags influensa så varit sängliggande precis hela veckan men nu är jag på benen igen vilket känns superskönt!! Har i vilket fall tagit det lugnt hela dagen och bara kopplat av. Ikväll hoppas jag att vi kommer iväg på bio, jag vill verkligen se snömannen tror den kan vara riktigt bra faktiskt. 


Förresten borde jag kanske förklara varför jag bara började blogga utan vidare förvarningar. Jag tycker verkligen det är jättekul att blogga och det är väl enda anledningen. Tyvärr slutar det ofta med att jag lägger av på grund av olika saker men nu har jag bestämt mig för att verkligen hålla igång bloggen.

Likes

Comments