Alltsåå hur mysigt ser inte det ut att vara i dessa rummen? Speciellt en kall kylig vinter eller en mysig höst kväll, med tända ljus och hela känslan!! När jag kollar omkring mig i mitt rum ser jag ett stort hav utav kläder, accessoarer och annan skit. Tyvärr, har blivit så lat så jag orkar inte städa? Inte nog om det så finns det typ inte några kläder i självaste garderoben, för allt ligger på golvet? Måste verkligen ta tag i mitt rum, vill köpa massor av nya prydnader, måla om mina vita väggar som börjar bli slitna, köpa nya kuddar och ljus osv, massor av nytt bara!!! Har så mycket drömmar och viljor? Varför inte bara ens försöka ta tag i det? Får fan panik på mig själv. Är det någon där ute som håller med?


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Satte mig nyss i soffan efter en go dusch, schamponerade håret med lite silverschampo, vill inte ha gula toner, riktigt fult enligt mig. Dricker även en celcius, såååå gott är det, typ fräscht med? Känns rätt fräsch iallafall. En kompis frågade om jag ville ta en promenix till kvantum och köpa lite gott, absolut. Tackar inte nej till en PW, alltid skönt att komma ut och prata av sig lite lixom. X


Likes

Comments

Älskar att alla löven börjar trilla ner från träden!!! Så himla fint och jag får sån feeling av det, så mysigt.

Har nyss käkat med mitt hjärta i stan, mysigt och även himla god mat!!! Nu händer inget speciellt. Ta det lugnt bara, alltid skönt!!

Likes

Comments

Trevlig måndag på er darlings!! Hur är det med er idag? Med mig är det bra. Hade endast en lektion idag, den började kl 2o i ett, hade helt fel började inte kl 11. Provet var faktiskt inte alls så svårt som jag hade förväntat mig, skönt att ha det överstökat! Har nyss satt nudlar på spisen, så väntar på att det ska bli klart. Sen ska jag träffa mitt hjärta, vi ska nog käka haha, matvrak(?). Kollar även lite youtube och bloggar!! Vi hörs sen, X.


Likes

Comments

Två jätte snygga Highligter´s från True Match. Dem är i kräm form och är både två väldigt pigmenterade, vilket enligt mig är bra.


Ni ser både den Rose Glace Glow och Golden Glow på bilderna. Båda två är väldigt glittriga och snygga till både till vardags och fest. Men jag skulle mer använda den ljusa till vardags och den mer åt det guld hållet till Fest. Självklart är det bara en smaksak, men jag menar man piffar alltid upp sig mer till fest och hur snyggt är det inte med lite guldglittrigt? Super enligt mig. Dessa två finns att köpa i varenda sminkbutik, samt matbutiker där det själs smink. Köpte dem för endast 89kr. Rekommenderas starkt!

Likes

Comments

Hej allihopa, hur är det med er idag? Med mig är det bra. Har dock lite söndagsångest, pga två prov imorgon som jag inte har så bra koll på. Men ska träffa en kompis snabbt, på en promenix och sedan hem och sätta mig in i böckerna en stund. Hoppas på att jag får något i skallen om provet, men vafan så dåligt ska det väl ändå inte gå!! ;) Ska ta mig ner till kvantum med, för igår köpte jag en svin snygg highliter, men vill ha den andra också. Så ska införskaffa mig den med. Ska absolut visa er. Nu ska jag dricka upp min Smoothie. Kram. X.


Likes

Comments

Gårdagens mat!! Så himla gott, älsklingen beställde thaimat och jag sushi. Dock har jag redan börjat äta av min sushi som ni kanske ser. Blev dock rätt avis på Thai maten så jag fick faktiskt lite av det med.

Likes

Comments

En Smoothie till frukost.

Sååå hilma gott!! Alltid lika gott och mättande med, älskar. Idag ska jag och mitt hjärta käka sushi, vart vet jag inte ännu. Men gott ska det iallafall bli, förr tyckte jag det verkade så vidrigt. Sen fick väl även jag testa och wow, en utav mina favoriträtter än idag faktiskt. Igår var det en lugn kväll med Malou, vi skulle färgat hennes hår, men blev inte så. Så vi tog det rätt lugnt istället och bara va!!! Ha det så bra så hörs vi sen. X

Likes

Comments

Likes

Comments

​Färgat håret atm, lite blondare! Är helt fast i blondt hår, min hårfärg från första början nu. Innan jag färgade det brunt för ett par årsen! Men nu i några månader har jag försökt att få en snygg blond färg, ni får se resultat imorgon eller senare. Måste fortsätta. ​X

Likes

Comments