Hejsan allihopa! Jag ville bara säga förlåt för att vi inte har uppdaterat nu under sommarlovet! Vi skulle ha skrivit ett kort inlägg att vi tar en paus på sommarlovet men det kom aldrig ut pga olika saker, men jag ville iallafall bara säga att vi är tillbaka nu! Jippie nu fortsätter vi!

//Märta

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej på er!

Hej på er era sötisar

Nu har jag Wilma och Märta det ganska stressigt i skolan för vi har massor utav läxor och prov just denna vecka (19) så har vi 2-3 läxor inom NO och engelska och nästa vecka har vi matte prov. Så det kommer inte komma så många uppdateringar under 3 veckor. Sedan på sommarlovet kommer vi att uppdatera som vanligt. Men vi ska försöka uppdatera så mycket vi kan.

Men ni får ha det så bra!!!!

PUSSSSSSS på er

Likes

Comments

​Hej!

Vi ville bara uppdatera er om att vi inte tjänar några pengar på bloggen just nu men att vi kanske kommer göra det i framtiden! Iaf, vi hoppas att det kommer 2 inlägg per dag men att det bara kommer två inlägg varannan dag.

Det vi menar är att det kommer upp ett inlägg på förmiddagen och ett på eftermiddagen var annan dag!

Bye!!

//  Märta & Wilma

Likes

Comments

Hej!

Nu har jag Märta och Wilma startart en blogg tillsammans. Jag Märta har redan en blogg som jag hoppas att ni har kikat in på men om ni inte har gjort det får ni ta och göra det. Länk finns i min insta och längst ner.

Aja detta blir bara ett kort inlägg ha det så bra!

Puuuuuuussss!! Och godnatt på er!!

Likes

Comments