Header

Nu har jag varit hemma från stallet en stund. Red ut en sväng med båda hästarna i det fina vädret. Nu är verkligen hösten här och vintern är inte långt borta. Va ju frost och minusgrader idag på morgonen. Inte van vid att skrapa rutorna på bilen haha..

Imorgon ska jag genomlida en sista skoldag innan jag tar helg. Ska även ta ett pass på gymmet. I helgen väntas högskoleprovet,kräftskiva (i oktober?) och mys med Peter. Sen är det bara en vecka kvar till lov och den veckan ser ut att vara lugn tack och lov. Typ varit allmänt stressad de senaste veckorna. Egentligen inte haft mycket att stressa om men det har ändå funnits där och gnagt. Nu ska jag dricka upp min nocco och äta upp min banan innan jag hoppar i sängen och ska försöka sova!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej på er! Onsdag och veckan vänder äntligen! Startade dagen på gymmet med ett benpass. Var klar på gymmet snabbare än vad jag trodde så var tidig till skolan. Hade 2 lektioner innan jag åkte hem och pluggade till filosofiprovet jag har imorgon. Usch, förstår verkligen ingenting och läst det så många gånger. Det får gå som det går på det provet. Ska även till stallet imorgon. Julia ska också med och hjälpa mig motionera Kamelia, vilket ska bli kul. Kan ju hoppas att vi slipper regnet dock..

Likes

Comments