Hej!
Kände att jag iaf behövde säga att vi nu har lagt den här bloggen på is och tänkte tipsa er vart ni kan fortsätta följa mig om ni vill;).

Mig kan ni följa på:
Instagram: alexandraamattsson
Snapchat:alexis7999
Blogg: @nathalieochalexandra
Puss & kram❤️

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hejsan svejsan! Glömt något? Kanske de eller jo de har jag. Hade helt glömt bort bloggen var sjuk i måndags sen tisdags åkte vi till ridhuset och red i onsdags hans de helt enkelt inte med. Men aja bättre sent än aldrig så ikväll har jag tänkt skriva lite inlägg till framtiden. Sorry för väldigt kort inlägg men kommer inte på något att skriva Hahaha Godnatt❤️

Likes

Comments

Hej! Bra avslut? Ja de kan man verkligen säga! I LD fick jag igång henne super bra andra bäst tid. Sen i LC de vart ganska ut draget då de var lag klass med stil bedömning så tog ju extra lång tid. Men de tog ett tog de var kallt och halt då jag inte hunnit fått på brodd. Sen när jag gick in på framhoppningen så ville hon inte gå in så min kompis mamma fick leda in mej hahah. Sen inne på framhoppningen valde jag att bara hoppa fram på räcket och hoppade fram på de kanske tre gånger sen skrittade jag henne. Sen när de var min tur så börja hon dumma sig med galoppen jag tror hon var trött så hon la sig på min inner skänkel men tillslut så fick vi till en bra galopp och red mot första hindret hon hoppa som hon skulle dö om hon inte gjorde de och då var de lika bra att vara rädd om sig. När vi red mot sista hindret i grunden så ville jag bara att vi skulle nolla grunden sen i omhoppningen satsade jag lite och de är jag stolt över så jag kicka till henne med ytter skänkeln till tian men vi har tränat på att hon ska svänga snabbt men hade inte tänkt att hon skulle svänga så lätt så vart väldigt tajt men hon räddade mej hon var sååå snäll och sen vågade jag inte riktigt gasa emellan hinderna annars hade jag haft lite bättre tid😉. Vi kom trea jag är väldigt stolt och glad över de! Ni som läst den här bloggen tidigare kommer säkert ihåg våra problem och nu liksom rider vi in på ett ärevarv och Gud så lugn hon va😍. Dessutom idag 5 november har jag haft henne i 10månader😍. Förlåt för att de inte kom upp något igår men var super trött vi kom hem rätt sent. Vi hörs imorgon😘

Bästa Flai❤️

Likes

Comments

Hej! Nu är vi påväg till Gävle ryttarsällskap som sista tävling i år jag ska hoppa LD LC. De är en lag klass i mellan så de tar väll ett tag emellan. Är riktigt taggad hon var så himla fin för Nina i onsdag. Vet exakt hur jag ska rida ska rida på exakt samma sätt som förra tävlingen så kanske tredje dubbel nollan sitter idag;). Jag ska bara få fram henne lite till. Resultat inlägg kommer ikväll;). Får även träffa Wilma de var ett tag sedan nu;). Lowa skulle hängt med men hon kunde inte. Tuffen är lite ledsen över att han inte fick följa med. Vi hörs senare😝

Likes

Comments

Hej! Snö? Regn? Idag var jag i stallet och de började regna sen övergick de till snö och snöar till och från fortfarande först vart jag lite besviken och glad men tycker de är för tidigt. Snön behöver inte komma en typ slutet av november inte första veckan i november. Idag vilade båda Flai ska tävla imorn hade gärna ridit igenom henne idag men hon är alldeles för dålig kondis. Nu håller jag på att ladda upp för morgon dagen första klassen börjar 11.00 jag rider andra och fjärde klassen. Lyssnar på ridpodden om att hitta rätt häst. Men vi hörs mer imorgon😘

Likes

Comments

Jag varken hann eller orkade skriva något mer igår för att jag var ute i stallet hela eftermiddagen och kvällen. Idag ska det fixas i stallet och packas. Tänkte även skriva ner lite vad jag vill köpa på Sweden International Horse Show. Kommer vara där torsdag-lördag så hoppas det finns massor av bra erbjudanden och grymma shower.

Halva höstlovet har redan svept förbi och jag hann knappt mer än att blinka innan det står torsdag på almanackan. Så snart är det bara en helg kvar innan verkligheten börjar igen - skolan. Men det känns ändå inte motigt att kliva upp på måndagsmorgon för att ta sig vidare till skolan. Nu talar jag bara för mig själv då jag inte vet vad resten av er alla känner.

Nej nu måste jag kliva ur sängen om det ska hända något idag!

Likes

Comments

Heeej! Vet inte riktigt vad jag ska skriva här nu. Wilma började blogga här igår och vi ska försöka uppdatera så mycket som möjligt. De har hänt lite sen jag bloggade här sist. Jag och Flai har startat fler tal lokala starter nu jag och Tuffen har fått två till placeringar. De har hänt en del eller ganska mycket med Flai. Hon har inte varit lätt men nu känns de verkligen som allt börjar släppa lite. De ska bli kul att börja blogga med Wilma igen:). Ska ta tag i hedern ikväll och försöka få till den lite bättre med lite fräschare bilder och försöka få med bilder på alla hästar😘. Vi hörs lite senare😉

Likes

Comments

Vet inte hur jag ska börja med att skriva. Jag har varit borta från bloggvärlden i 8 månader. Sista inlägget som skrevs av mig var den 31 mars med snö på marken. Idag är det den 2 november och första snön ligger på marken för hösten/vintern 2016.
Okej så vad har hänt under dessa 8 månader som oaktiv på bloggen? Jo en hel del.

Minns ni inlägget jag skev om "årets mål" med olika hästar? För Afrodite och Cornetto? I Affes inlägg stod det att plan A var att debutera LB någon gång under året och kort därpå var jag påväg in på banan med 1 meters hinder framför mig och nervös som aldrig förr. Endast bommar som föll och de tar jag helt på mig. Gav Affe taskiga vägar ibland och en oerfaren häst på en ny höjd kan man inte begära så mycket av, tycker inte jag iaf. Den starten blev vår sista på minst lokal nivå. Hon är idag till salu och jag vill verkligen att hon ska komma till ett hem där den nya ryttaren kan ge all sin tid till bara henne så som hon förtjänar för hos mig så finns inte den tiden när 3 hästar till ska hållas igång. Men Affe ska få komma ut igen och hoppa lite på Tirks KM men bara i LD. Så tanken är att så länge Affe finns kvar i våran ägo så försöker vi hålla igång henne och förhoppningsvis kunna börja tävla henne igen.

Sen har vi Cottens mål för året. I de inlägget stod det mest om att vi skulle fortsätta på LC och bara ha det kul. Vi debuterade LB tidigt i våras men vi fick jättedålig förutsättning då de var en rörig framhoppning, det höjdes och sänktes på hinderna hela tiden så jag blev väldigt okoncentrerad av den anledningen, nervös var jag också. Han hoppade väldigt fint över hinderna men blir väldigt känslig när det gäller tävling inomhus. Men när vi har fortsatt på LC så har det gått bra. Vi har tagit några placeringar och jag har börjat ändra mitt tänk när det gäller tävling med Cotten. Han gjorde sin sista start i Oktober för denna säsong.

Ni kommer väl ihåg Major? En harig storhäst på 157 cm som gör allt för att få uppmärksamhet😉 Han har jag även börja rida och bygga upp muskler och kondition på. För mitt mål, om allt går som planerat, så ska jag börja tävla Major redan nästa år! Sen om det blir på våren, sommaren eller hösten kan jag inte svara på men tanken är 2017.

Ursäkta för dåliga bilder men förra telefonen gick sönder så var tvungen att köpa ny rätt nyligen!

För er som följer mig på instagram eller Facebook vet redan om att jag har köpt en ny ponny.

Låt mig presentera Rhumans Goddess aka Grodan!

Ett d-ponny sto född -00 med erfarenhet på högre höjder. Visst hade jag kunna köpt en unghäst men jag har inte den tiden. Jag är 17 år idag och jag får bara tävla ponny upp till 20 år i avd. A. Jag vill hinna med så mycket som jag kan innan det är dags för att helt gå över på storhäst. Så därav valet av ålder och erfarenhet på ponny. Men jag är nöjd, riktigt nöjd med Grodan. I maj kom hon hem till oss och har startat några LB redan med henne och även tagit en vinst i LC. Jag har redan satt upp mål och drömmar med henne till nästa år så får vi se hur långt jag kan komma på de.

Okej då var uppdateringen om hästarna klar. Så jag kan fortsätta med skolan.
Går i 2an på gymnasiet, hade sökt in till transport från fordon i 1an och transport kom jag in på. Så vad gör jag i skolan? Jag pluggar i massor till körkort för både bil och lastbil. Och nej jag pluggar inte endast. Jag kör även relativt mycket bil och även påbörjat att köra lite lastbil. Så jag har det väldigt bra i skolan. Även lärarna är bra, de går alltid att prata med dem och de lär ut bra också. Så jag trivs bra i skolan.

Tyvärr kan jag inte uppdatera mer än såhär nu för jag måste ta mig i kragen och dra på mig varma kläder för att bege mig ut till stallet och lunchfodra hästarna, mocka och rida lite.

Tänkte även skriva ett inlägg om de tävlingar jag varit på iår eller rättare sagt de meetings jag har varit på, alltså utvärdera lite om det skulle vara intressant?

Likes

Comments

Gick faktiskt väldigt väldigt bra. De jag tänkte mig hur Flai skulle vara så var de spänd väldigt spänd men de var hon verkligen inte visst hon tittade på visa grejer men de bryr jag mg inte i hon var framme för skänkeln och de var de viktigaste❤️. I 50cm så var de ganska ojämt tempo men vart en felfri runda med bra känsla💪🏻. 60cm då kom vi väldigt nära in på ettan och sen gasade jag då på lite väl mycket till tvåan och Flai valde att krypa nära hindret och slarvade lite med bakbenen så då föll en bom men jätte nöjd endå. Nu laddar vi till nästa helg då vi dessutom debuterar lokalt som ska bli super kul vi LE på Uppsala ponnyklubb😊. Vi hörs❤️

Likes

Comments

Nu åker vi mot Högbo för Pay and jump😊. Förlåt att de inte kom något inlägg igår men glömde helt bort. Men idag kommer de uppdatering😊. Vi hörs❤️

Likes

Comments