Sitter just nu och kollar igenom gamla bilder på min dator. Jag får gåshud och blir alldeles rörd när jag kollar tillbaka på bilderna från min babe (Justin Biebers) konsert. Det har idag gått exakt 1 år sen jag fick uppleva min DRÖM. Jag tänkte att jag kunde berätta för er hur jag fick GRATIS (alltså bokstavligen GRATIS) Golden circel biljetter.

Så lite "background story" kan vi börja med. Jag har älskat Justin i 8 år nu. Om jag hade rabblat upp varför jag älskar han hade listan blivit VÄLDIGT lång så det kan vi ta någon annan gång istället;)

Pappa satt framför datorn en dag och skulle beställa biljetter till konserten direkt när dom släpptes. Han sa till mig att biljetterna var slutsålda och att han inte hade fått tag i några biljetter. Jag blev såklart jätte ledsen. Men sen blev det julafton 3 månader senare och pappa gav mig biljetterna i julklapp. Om det var någon som blev överraskad så var det helt klart jag!

Året efter (29/9/16) åkte jag med min allra bästa vän till Stockholm för att se Justin. Efter 8 år skulle jag få uppleva min dröm!! Hur sjukt?! Vi hade hypat upp jätte mycket och trodde att vi hade SJUKT bra platser!!

Stämningen i Stockholm,vid arenan är på topp,allt är som vanligt (bortsett från att jag typ håller på att kissa på mig,seriöst). Vi kommer in genom grindarna,allt är som det ska vara men gissa vad?! Just innan vi ska gå in i själva arenan får min mobil slut batteri!! Mobilen var full laddad men det står ändå att den har slut batteri!! Paniken sprider sig och jag blir lite deppig men det gör inte mig så JÄTTE mycket då min kompis hade mobil med sig.

Väl inne i arenan är det SÅ stort. Jag kände på mig att vi inte skulle hitta våra platser så jag går fram till en vakt och frågar vart vi ska sitta. Han ber mig gå till en annan vakt nere vid scenen,och fråga han om hjälp istället. Den vakten går iväg när vi försöker få tag på han så vi får istället tag på en kvinna som också jobbade som vakt.

Kvinnan visade oss vart vi skulle sitta. Vi skulle sitta HÖGST upp i hela arenan på dom absolut sämsta platserna du kan tänka dig! Jag var påväg att börja gråta för jag trodde vi hade SÅ mycket bättre platser!! Sen förklarar kvinnan att vi har gått in genom fel ingång till arenan. På något sätt har vi alltså lyckats gå in genom ingången till golden circel platserna när vi skulle till sittplatserna. Kvinnan ber mig visa min biljett (som var på min mobil som hade fått slut batteri). Just där och då kände jag bara "nä,vi kommer bli utslängda här ifrån för jag har ingen biljett att visa". Men gissa vad?! Mobilen startar i absolut SISTA sekund,jag kan visa kvinnan biljetten och hon säger att om vi LOVAR att inte berätta för någon i arenan,kan hon lova att vi får stanna kvar på golden circel platserna och se Justin från golden circel platserna. Såklart börjar jag gråta och jag kan säga att jag hade the time of my life!! Det var så himla magisk!! Jag är evigt tacksam till den kvinnan. Den dagen gick alltså från en mobil med slut batteri,till vilse i arenan,till att jag trodde att vi skulle bli utslängda, till gratis golden circel biljetter!!!

Den konserten glömmer jag aldrig! Jag mådde inte alls bra under den perioden i mitt liv och vissa dagar när jag inte ville vakna,var Justin alltid min motivation för jag ville göra han stolt. För vissa kanske det låter barnsligt,men så var det! Han var och är min STÖRSTA förebild här i livet! ÄLSKAR HAN SÅ ♥

Likes

Comments