Heeeej!!! De var länge sen som jag uppdaterade bloggen nu men som jag sagt nu några gånger så vill jag försöka vara så aktiv som möjligt så jag ska försöka på nytt nu med att blogga, ja, som ni sett på bilderna så är ja blond och jag vet inte om ni visste de men förut var jag brunett, men ja har blekt håret nu o jag är rätt så nöjd, jag ska färga det en gång till för att jag vill ha lite ljusare så jag kommer uppdatera er om mitt hår osv. Men det var länge sen som jag uppdaterade och de har väll inte hänt så speciellt mycket sen dess förutom att jag har fått sommarlov och dedär med mitt hår och sånt, men föresten jag har vart på Ullared oxå och så har jag blivit vegetarian och så har jag vart i Gotland, haha det var visst ganska mycket som har hänt:))
Iallafall så ska jag försöka blogga så ofta jag kan nu eftersom att jag har sommarlov oxå, vi har lov i 2 månader och 2 veckor, men nu är de bara 1 månad kvar:((
Jag hatar verkligen skolan... Så jag är absolut inte taggad inför de:((
Men nu ska jag mysa med min hund och fixa te och titta på massa bra filmer, har ni några bra tips kanske? SKRIV JÄTTE GÄRNA!! Men ni får ha de jätte jätte bra så länge!!

MASSA KRAMAR!!!❤️❤️❤️❤️

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments