Header
Presentation picture
wilmandersson
Wilma, 17 år
Jag är en sjuttonårig tjej som bor i Skåne och brinner för hästsporten och det jag satsar mot toppen. Jag kommer skriva om allt här hoppas ni gillar det och vill följa min resa!

 

Arkiv

Halka och ridning.

Hej!

Idag hade jag min halka på körskolan... Jag var så nervös! Jag fick ett litet häfte vad vi skulle göra å sånt. Typ dog när jag såg att vi skulle hänga upp och ner i en bil! Men det gick bra med körningen men det var svårare än vad jag trodde att stanna på halt underlag och jag har ändå kört moped sen jag var 15.

Sen efter det var det dags att trimma Märta! Hon gick jätte bra men hon var lite spänd i början men det är hon alltid men vi måste fixa hennes tänder då hennes tänder är som betar så man kan knappt ta henne i munnen utan att hon rycker upp huvudet! Men det ska fixas så snart som möjligt!

Imorgon ska jag hoppträna med båda hästarna för olika tränare! Märta ska jag träna för min tränare som står på vårt stall sen på eftermiddagen om det inte är dåligt väder ska jag upp till Helsingborg för att träna med Mimmi för min tränare där! Hon har hjälpt mig så mycket med Mimmi! Sen på kvällen ska jag till min bästa kompis och chilla med andra kompisar också vi kommer va några stycken å typ spela å sånt så en chill kväll <3


Wilma

 

Designa din blogg - välj mellan massor av färdiga mallar på Nouw eller gör en egen; "peka o klicka" - klicka här!

Likes

Comments

M´actris

I torsdags fick jag hem min nya häst. Åhh va glad jag blev när jag fick smet av mamma att hon gick igenom besiktningen.

Fina Märta <3

 

Likes

Comments

Kärlek?

Kärlek är något som betyder otroligt mycket för mig. Det kan vara allt ifrån att känna kärlek från vänner, familj eller någon partner. Läste en "artikel" ​om 11 dolda vanor en person med depression har. Och jag kan inte göra mer än att hålla med fullständigt vad dom skriver. Vi vill ha kärlek för att känna oss trygga och inte känna oss övergivna! 

Jag känner att jag inte har depression men sen när jag läser detta blir jag nästan rädd. Jag har mått extremt dåligt nu på sista tiden pga av olika saker. Men jag kanske har det?

Om ni vill läsa: TRYCK HÄR! 

(Hoppas länken funkar!)


PUSS!

 

Likes

Comments

WOW!

​Gud vad jag önskar att jag var med och såg denna fantastiska ritten gjord av Peder! WOW du är grym! Sist ut i klassen sen går han och vinner allt! WOW! Sen vilken fantastisk häst All in är!

Såhär bra strävar jag att bli! Ja hoppas kan man alltid tro men jag vill bli bra!

WOW


Puss!

 

Likes

Comments

Hej!

Hej! Jag är jättedålig på att presentera mig själv haha! Jag en sjuttonårig tjej som bor i Skåne som har fastnat för hästsporten. Jag satsar på hoppning och hoppas någon dag få hoppa på Falsterbo Horse Show! Jag har för tillfället bara en häst men letar efter en till. Jag har precis fått avliva min bästa vän...

Jag kommer skriva om lite allt möjligt och hoppas att ni kommer tycka det är kul att läsa om det!

Puss Wilma

 

Likes

Comments

1

Better Blogging Nouw