Tre år med världens finaste människa idag. Har inget annat att säga än att jag älskar honom mer än något och han är bäst på alla sätt! ❤️❤️❤️

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Redan halvvägs mot helg. Längtar så mycket till fredag eftersom jag äntligen ska åka hem! Har inte varit hemma någon helg sen skolan drog igång och det är fyra veckor sen snart så det är verkligen dags. Längtar så efter Hannes och tjejerna. Och imorgon är min och Hannes treårsdag! Sjukt hur fort dom åren gick?

Annars då? Jag har verkligen pumpat med morgonträning och andra pass sedan i måndags, med dubbla pass alla tre dagar, dock känns det typ överallt i kroppen nu och även i lilla knät så imorgon blir det nog bara ett pass, möjligtvis en lugnare cykeltur också. Men igår tränade jag med sjukgymnasten på morgonen och efter skolan åkte jag till gymmet med Stina och Moa och efter det belönade vi oss med middag på ChopChop!

Likes

Comments

Ett par bilder från i somras då vi tog ett mysigt (läs iskallt) kvällsdopp i en sjö i skogen <3 Saknar redan sommaren så mycket, är verkligen inte motiverad till plugg.. men det händer ändå lite roligheter framöver och efter det är vi nästan inne på höstlovet och då känns det förhoppningsvis som det är jul snart. Väldigt dubbelt detdär också, får samtidigt nästan ångest över att tiden går så fort!
Hursomhelst är denna veckan i skolan lugn vilket känns jätteskönt. Måste kötta igång träningen igen efter en veckas slöhet på Rävsten och få lite saker gjort innan jag åker mot Falköping på fredag!

Likes

Comments

Hallå solstrålar! Gissa vem som är glad att vara hemma igen efter en vecka i en stuga utan rinnande vatten?!
Denna veckan har vi som jag tror jag kort nämnde för ett tag sen varit på Rävsten som ligger utanför Gräsö med klassen för att studera naturen, olika ekosystem och också lära oss växter på latin (jättekul verkligen). Så vi har varje dag gjort små turer i skogen och på havet för att samla arter och prover att sen laborera och skriva om. Och det har verkligen vart både jättekul och det värsta ever. Mycket pluggande, skrivande och kånkande i skogen varenda dag men vi hann också med att basta, nattbada och åka ut med båt på havet <3

Men det var såå skönt att få komma hem igår och kunna gå på en riktig toalett, laga middag med tillgång till kran och sen ta ett bad!

Likes

Comments

I lördags hade jag och Ellen bestämt att käka middag tillsammans, och båda var trötta, och ingen hade särskilt mycket mat hemma så vi bestämde oss för att äta på stan, och Ellen hade huge cravings efter sötpotatispommes så det fick det helt enkelt bli! Vi gick till Phil's Burger, ett ställe jag aldrig varit på men typ hört om. Båda tog varsin tryffelburgare med pommes, and yaas it was Good <3

Likes

Comments

/ En liten toaselfie / ikeafika med Ellen /

/ en till fika, med papps i solen på Günterska / Sephora har kommit till Uppsala!

/ Tacokväll med alla alpintjejer / behövliga inköp från en sväng till Sephora med Stina /

/ Och till sist från lunchen med mamma i torsdags! Hon kom hit i tisdags för ett föräldramöte och stannade till torsdag eftermiddag. Jag hade tid hos läkaren i Stockholm torsdag morgon så hon följde med mig dit och när vi kom tillbaka till Uppsala åt vi en jättemysig lunch på Martina <3 /

Likes

Comments

En vecka gjord i skolan (nästan)! Vi drog igång som vanligt direkt första dagen och allt har bara rullat sen dess. Allt är precis som i våras gällande skolan, men på alpinsidan är det ju lite nytt som alltid med tanke på de nya ettorna som kommer in i gänget, men förutom det så har vi bytt tränare. Per som vi hade förra året har börjat jobba med damlandslaget nu och vi har fått Jonas, från Åre. Tror det kommer bli jättebra nu med!

Annars dåå, inte jättekul att vara tillbaka i skolan hehe, men det flyter väl hyfsat och nästa vecka ska vi åka på typ en "studieresa" i en vecka, tror det kommer bli helt okej iallafall! Men jag hade ju hellre varit på stranden i Viken, som på bilderna ovan om jag hade fått välja...

Likes

Comments

Lite blandade bilder från denna sommaren, från alla möjliga tillfällen, slänger jag in här, medan jag sitter på tåget mot Uppsala. Från dag ett vilket blev operationsdagen i Stockholm, till när jag och mamma åt lunch ihop i veckan! På ett sätt blev sommaren inte alls som jag hade planerat, med tanke på knät som höll mig hemma ganska många veckor i av juni.
Men det känns som det blivit så bra det kunnat, jag har, just pga knät kunna träffa familjen väldigt mycket här hemma, umgås med kompisar, tillbringa mycket tid med Hannes och försökt göra så mycket kul som möjligt hemma, även om det inte är detsamma som att åka på en resa. Men en sjukt stor bonus var att jag klarade av att jobba drygt tre veckor!

Och som pricken över i:et tog jag idag, sista dagen körkort! Så skönt att jag fick gjort det innan trean börjar. Det var en av de saker jag helt fick ändra planering på efter skadan, men det känns så roligt att ha gjort det nu, äntligen!

Likes

Comments

Ett café i Uppsala jag varit på ett par gånger och fikat. Tycker de har mycket gott, och det är inte alls jättedyrt! Senast jag var där var en helg i början av året med Hannes när han hälsade på. Haha alltså guud vilket långt hår han hade i vintras..


Anyways, snart åker jag tillbaka till fina Uppis igen, rättare sagt imorgon kväll. Ska bli både kul och mindre roligt (läs skola), men men, snart är man inne i det och sen kommer en termin gå på två röda som vanligt!

Likes

Comments