Hej hjärtan, hur är det med er? Själv vet jag inte riktigt, det är så himla segt med knät vilket gör mig så frustrerad. I måndags gjorde jag en MR och fick typ en ställning som ska ge stöd men vet inget om korsbandet än. Började iallafall gå litegrann utan kryckorna igår.
Hoppas på att kanske kunna åka hem över helgen och bli lite ompysslad haha, skulle vara skönt <3

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Denna veckan blev ju inte alls som jag tänkt, och det känns jättekonstigt att det förmodligen inte blir mer skidor denna säsong. Var så taggad på yjsm, kändes verkligen som det fanns mycket att ge på dessa tävlingar :/
Nu är jag hursomhelst påväg till Uppsala, och det ska bli skönt att komma dit. Hoppas det är lika fint väder som det varit i fjällen nu i helgen!

Likes

Comments

En väldigt saknad liten krabat! Senast jag såg honom var vid jul! Saknar nästan honom mest av alla där hemma just nu.

Denna dagen har inte varit så händelserik, vi har försökt få tag i en tid för MR-undersökning för att kolla korsbandet men utan framgång. Så just nu ligger jag och läser teoriboken medan papporna sitter ute i badtunnan o har det gött...

Likes

Comments

Morning! Lite sovmorgon kunde jag iallafall ta idag när jag inte skulle upp och tävla. Idag körs störtloppstävlingen, de andra gick upp redan vid 6 men starten gick vid 9 så jag och pappa kom till backen då. Hoppas ni får en bra torsdag!

Likes

Comments

Septemberbilder


Hej på er! Befinner mig just nu i Fjätervålen för YJSM veckan. Igår hade vi genomåk, och det slutade med en ordentlig krasch och ett skadat knä. Kunde åka in till en vårdcentral och röntga direkt igår, och skelettet är inte trasigt, och dom trodde att korsbandet var helt, vilket skulle vara sjukt stor tur i oturen, men det kan jag säkert veta först om någon/några veckor. Men ett ledband är iallafall ordentligt skadat, och det betyder med ganska stor säkerhet att det inte blir mer skidor för min del denna säsongen och det suger fruktansvärt mycket.

Det roligaste på säsongen är typ Österrike i oktober och Sälen i början av april. Det känns skit att missa de sista veckorna, speciellt när åkningen börjat komma lite mer nu mot slutet, men samtidigt så var det väl på ett sätt bra att detta inte hände mitt i säsong. Så det är bara att vila och sen börja rehaba så fort som möjligt. Hela denna veckan skulle jag ju tränat och tävlat, så vet inte riktigt vad jag ska hitta på... pappa kommer hit ikväll iallafall<3 Blir det glassigt väder kanske vi stannar kvar och tittar ett par dar.

Likes

Comments

Idag började jag först halv ett, så jag tänkte sova ut lite och få några extra timmars sömn, men så är det någon granne som börjar dunka musik på högsta volym kl 7 på morgonen?!? Ööö? Det sög ju, men kunde somna om en liten stund iallafall. Efter skolan åkte jag och Ebba och tränade och sen dess har jag nästan bara suttit framför matten. Hoppas ni haft en bra dag och en extra tanke till mina fellow sisters som kämpar för oss idag och alla andra dagar!

Likes

Comments

Från promenaden runt Fyrisån för några veckor sen med mitt hjärta, då kändes det verkligen som våren var i luften!

Hej på er, ny vecka och det kommer bli en del att stå i men det ska nog gå vägen. Jag har kursprov i matte på fredag, så det blir nog en del plugg till det i veckan, jag har ett möte och skulle verkligen behöva tvätta också... men vi får se, det får lösa sig!

Likes

Comments

Lämnar Falköping glad och nöjd med helgens alla firanden :) I fredags kom mina tre första gäster typ 15 min efter att jag klivit in, och resten kom lite senare. Mamma hade dukat jättemycket gott, och det var så kul att snacka om sånt som hänt sen sist. Sen spelade vi spel, och vid ett gick de och Hannes kom och sov med mig <3

Gårdagen gick i ett med släktkalas från 10.30 till 20.00. Men det var trevligt, och skönt att haft allt igår och ha denna dagen ledig. Jag och Hannes har pendlat mellan sängen och soffan nästan hela dagen, myst och kollat film.

Likes

Comments

En frukost från i veckan. My aaaall time favorite frulle är smoothie asså, går så fort att göra och lika fort att dricka upp plus att det är skitgott!!

Nu sitter jag på tåget och är snart hemma. Mamma har hjälpt till och förberett för ikväll, så näsan allt står klart när jag kommer hem. Bästa mammsi<33 Så taggad på en kväll med tjejerna, det va 9(??!)veckor sen vi sågs sist...

Likes

Comments