Header

kläder som bara ligger, ligger på fåtöljen i ditt rum i år och dar utan att du ens tänker på dens existens.
tills du en dag bestämmer dig för att rocka den igen.
jag hittade denna tröja som jag köpte när jag gick i 8 alltså typ 5 år sedan och har inte använt den sen 4 år tillbaka men idag kände jag varför inte.
jag rockar den med ett par av mina miljarder fladdriga högmidjade super byxor och en spetts bh då "kvinnliga" bröst är tabu och utan bh hade de vissats lite för mycket för folks bästa, någon hade säkert dött, Och till det för min utevistelse har jag min mörkgråa kappa från HM, en gråa halsduk, mina Stan Smiths och en lite sid väska.
Helt ok och något jag känner mig bekväm i så det är helt super för en söndag då jobba ligger högst upp på listan.
Något annat med kläder som bara ligger och skräpar i ditt rum och som ingen vill köpa av dig för en billig peng, SKÄNKA BORT DEM. Gå till rädda barnen, gå till Stockholms stadsmission, gå till det gröna boxarna som står lite över allt och lämna in kläderna så det återanvänds och någon som inte har klädet kan få kläder. Både bra för miljön och bra för samvetet!!

Så kör bara kör, kolla igenom de kläder som bara ligger och skräpar, antingen börjar ni rocka de igen eller skänker bort, försöker sälja eller slänger vid för trasigt!

Kramar

  • 54 readers

Likes

Comments

"Samma avstånd,samma sett du ser på mig "

Låt mig tipsa er om min nya favorit, F.N.Y!!!!!!
Med tabu belagda texter och en mycket härlig röst, sjunger hon om det som män hyllas för och tjejer trycks ner för.
Jag upptäckte henne i ren slump då hon var förband för LÉON som för övrigt är bättre än bäst i torsdags.

Hon är ännu inte släpp vad jag vet speciellt många låtar men av de som existerar är mina favoriter.

Duktig och Ett steg fram.

Så vänner ta er tiden och lyssna på henne så låter vi henne bli en sommar plåga.

Här är en länk till Ett steg fram, det är värt att lyssna i promise.
https://m.youtube.com/watch?v=c_-E-Dj_Vxk

  • 60 readers

Likes

Comments

  • 76 readers

Likes

Comments

Idag satte jag på mig min favorit kjol utan att lämna huset en ända gång. Jag skulle träffa en saknad vän men tyvärr blev det inte så utan vi ska ses imorgon istället efter mitt 4h arbetspass. Alltså kläde jag på mig lite i onödan, men får rocka dessa kläder imorgon istället.

  • 121 readers

Likes

Comments

Min favorit färg, all time favorit färg är grön. Grön som gått och blivit en trendig färg det senaste halv året lik så röd, ljus rosa och kläder med spetts. Denna vår kommer vad jag märkt jeans jackor och boots vara högt aktuellt. Jag är inte största fanet av högklackade stövlar då jag inte kan gå i dem, men de är satans snygga. Denna outfit är en jag lätt hade haft på mig då den är super het. Hoppas allt är bra med er!! Kramar

Likes

Comments

Kanske ser den fågeln som viskar i folks öron, då kanske det börjar spela någon roll. Men då är det ju bara att gå in igen.

Jag tror att jag har ett bra sinne för mode, en åsikt värd att läsa om och ett liv värta att hoppa över. Jag tror att mitt sinne för mode är det som kommer göra denna blogg intressant. Iallafall hälsar jag er välkomna.

Likes

Comments