​Den svarta tapeten ska bort och istället ska den målas i en grå-beige färg!

I förrgår sålde jag min säng, igår kom min sänggavel från Mio och idag eller imorgon kommer målaren. Nu ska jag bara såpa golvet en gång till och sen kan jag äntligen börja flytta in till helgen! Ska bli SÅ skönt med förändring.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Tack till fina @linnerlandsson som nominerat mig till att svara på 11 frågor!

Regler: 1. Nämn vem som nominerat dig och tacka. 2. Svara på frågorna som ställs till dig. 3. Nominera 11 nya bloggare. 4. Ge de bloggarna som du nominerat elva nya frågor. 5. Se till att uppmärksamma de elva bloggarna genom att skriva till Liebster Award att de har blivit nominerade.


1. Hur länge har du bloggat?

Jag har bloggat lite fram och tillbaka sen 2010.

2. Vad vill du jobba med i framtiden?

Jag har INGEN aning, tycker det är SÅ svårt att svara på just denna frågan. Men jag hoppas jag kommer på det inom de närmsta åren.

3. Vilken färg bär du helst på dina kläder?

Svart, vitt, grått och beiget!

4. Tränar du något? I så fall vad och hur ofta?

Jag har väldigt svårt för att hitta rutiner när det kommer till träning. Just nu går jag på yoga och är ute och går pw/joggar när jag har lust. Jag tror aldrig att jag kommer fastna för träning på ett sätt som så många andra gör.

5. Har du några tvångstankar?

Tvångstankar vet jag inte riktigt men jag tycker det är väldigt jobbigt när det är udda siffror. Om jag tittar på tv eller lyssnar på musik så vill jag att volymen ska vara på jämna siffror (T.ex 50, 52, 54, ja ni fattar). Jag har även andra saker som jag tycker är jobbigt. Jag lägger aldrig nycklar på bordet och jag har alltid två olika färger på strumporna. Jag har haft olika färger på strumporna sedan jag var liten och jag vet inte när eller varför jag började med detta men nu KAN JAG INTE ha likadana för då kommer jag få otur.

6. Vad är ditt mål med bloggandet?

Jag har inget mål med detta. Jag tycker bara det är kul att spara minnen på detta viset så man kan gå tillbaka och titta på senare.

7. Hur mycket pengar spenderar du i månaden på shopping?

Oj, denna är svår! Det är så olika varje månad så jag kan nog inte ens svara på det.

8. Vad tror du att du gör om 5 år?

Jag tror jag bor i en fin lägenhet någonstans och pluggar eller jobbar. Sverige eller utomlands har jag ingen aning om. Jag får se vart livet tar mig. Förhoppningsvis umgås jag fortfarande med mina närmsta vänner som jag gör nu.

9. Om du hade velat flytta till en annan stad, vilken hade det varit?

I Sverige? Göteborg eller Malmö!

10. Vilket är ditt drömresemål?

Hmm.. Vill upptäcka så mycket som möjligt i världen så har svårt att skriva ett drömresemål. Just nu är jag sugen på Asien, jag är såå sugen på Bali, Vietnam, Sri Lanka osv. Ett drömresemål jag har haft sedan jag var liten är att bo på de fina hotellen som finns på Maldiverna men det får nog fortsätta att vara en dröm, så dyrt som det är där. Jag är även sugen på att besöka Mexico igen.. Det är omöjligt för mig att bara nämna ett resemål.

11. Vilka är dina favoritkonton på instagram?

Eftersom jag är så sugen på Bali just nu så får jag nog säga @shelterseminyak. Några andra är @yayanaomi, @fannyamandanilsson och @Matildajerf.


Jag nominerar: @ALVACECILIA @IDALINAVIGALV @LLISACARLSSON @EMILIAPARON @SANNAJBIZZOZERO @DINAHHASI @THORNQVISTJOHANNA @KAJSAPYK @LINAPERATALO @JOLINESTEEN  @Thuvaeli 

Mina frågor till er:

1. Hur kommer det sig att du började blogga?

2. Vilka är dina favoritbloggar och varför?

3. Vilket är det finaste stället du har besökt?

4. Vad gör du helst en höstdag när regnet öser ner?

5. Vad skulle du göra om du blev ekonomiskt oberoende?

6. Hur ser en drömdejt ut för dig?

7. Tipsa om tre serier och berätta varför du tycker om dem.

8. Vad tar du helst på dig om du ska gå på fest?

9. Om du skulle resa var du ville och var tvungen att välja mellan att backpacka i en månad eller bo på lyxhotell i en vecka, vilket hade du valt?

10. Hur ser den perfekta tre-rättersmiddagen ut för dig?

11. Hur skulle du beskriva dig själv med tre ord?

LYCKA TILL!

Likes

Comments

Nu när jag bloggat här i mer än ett år så brukar jag gå tillbaka och kolla vad jag gjorde för exakt ett år sedan. Förra året den 25 oktober skrev jag det här blogginlägget, vilket inte var så kul att se. Min älskade lilla tuss, saknad varje dag 

Likes

Comments

Efter bara fyra timmars sömn mellan lördagen och söndagen så kände jag mig ganska seg igår. Men jag fick ändå en hel del gjort, tömde allt i mitt rum och storstädade. Ska göra om mitt rum nu inför hösten så det är en hel del som ska hinna göras. Hoppas ni haft en bra helg!

Likes

Comments

Har börjat bli lite smått besatt av att läsa horoskop. Varje morgon på jobbet läser vi tillsammans vårat dagliga horoskop och nu inför helgen läser jag alltid Helgens Horoskop på Veckorevyn, ni hittar det HÄR. Jag tycker även det är sjukt intressant att läsa på om sitt eget horoskop, hur man är som person, vad man tycker om osv. Jag känner igen mig i nästan allt som skrivs om fiskarna, lite läskigt. 

Likes

Comments

Alla dagar jag spenderat i vår sommarstuga får mitt hjärta att slå lite extra. Det är där man kopplar av som bäst.

Just denna dagen kommer jag ihåg lite extra. Det var dagen efter midsommar och jag och Clara hade en riktig sommardag med massa bad och sol.

Mmmm.. Våfflor på Tjärö och havet. Kan det bli bättre?

Östersjöfestivalen! Där var dygnen långa. Jobbade varje dag och festade hela nätterna.

Eftersom jag hade bloggpaus hela sommaren så tänkte jag visa några få bilder av alla tusen jag har. Idag öser regnet ner så lite sommarbilder sitter ju inte helt fel. Ha en bra torsdag!

Likes

Comments

Eftersom jag i förra inlägget skrev om hur bra mina helger brukar vara nu för tiden så tänkte jag bjuda på två bilder på mig och Hoffan. Detta var för några helger sedan när vi skulle vidare på fest. Tycker det är lite sorgligt att man inte kan sitta utomhus på förfesterna längre. Men visst kan det vara mysigt att krypa in och tända lite ljus?

Likes

Comments

Ännu en bra helg har gått. I somras när jag jobbade i glasskiosken kände man aldrig riktigt av när det var helg eftersom jag oftast jobbade då med. Men nu när jag jobbar 7-16 varje veckodag så är man så himla peppad till att göra roliga saker på helgen. Är omringade av världens bästa människor.

Likes

Comments

Nästan varje sommar har jag detta i frysen så man snabbt kan göra sig en iskaffe att ha ute i solen. Jag gör bara väldigt starkt kaffe, låter det svalna, häller det i isformar och ställer det i frysen. När man sedan är sugen så lägger man några iskuber i ett glas med mjölk och låter det smälta lite, ju mer det smälter desto mer kaffesmak blir det och det är ju SÅ GOTT med iskaffe. 

Likes

Comments