Hej hej hopp hej. Det är 25 minuter kvar av denna tisdag och jag är påväg hem med libanesisk mat. Jobbet hade någon buffé idag pga inventeringen såååå har med mig kyckling, smalt (pita??)bröd och massa hummus. Be jelly.
Har egentligen ingenting särskilt att berätta förutom att jag fick en kick och gjorde ansiktsmask och peeling. Det var det bästa med dagen.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Känns så jävla konstigt att det har gått 21 dagar sedan jag och han sist hördes. Har varit så uppe i mitt och dessutom för trött för att tänka att vi faktiskt har gjort slut. Men igår träffade jag hans vänner och då kom det som ett brev på posten. Där var dem. Där var dem där vi var tillsammans för knappt 4 veckor sedan. Där var dem som fortfarande får prata med honom, kolla hur han mår och höra hur allt går. De som vet att de ska få träffa honom igen trots att han är på andra sidan jorden. Men nu är han där och jag är fortfarande här. Andas in Stockholmsluften, dricker öl på samma bar där jag fick träffa dina vänner och dansar på klubben där vi träffades för första gången. Helt plötsligt påmindes jag om allt och saknaden blev jobbig.
Det är såhär det måste vara, och det får vara okej.

Likes

Comments

inspiration
LERA ABOVA

Inspiration är något av det bästa jag vet och därför blev jag extra glad idag när jag fann Lera Abova på instagram. Ryss, rakad, sexig och modell. Dessutom är hon ansiktet utåt för ACNE Studios FW16 kampanj. Ja, man kan ju inte rå för att vara lite frustrerad. 

Likes

Comments

Är det redan november? Känns absurt. Hösten gick lika snabbt som sommaren och jag fyller år om 13 dagar, hur knasigt känns inte det liksom. Hursomhelst är jag tillbaka här på bloggen, har blivit lite inspirerad igen på sistone.

Likes

Comments

allmänt, tankspridd

Idag har mitt humör varit diffust. Jag har varit glad och pigg men irriterad och ångestladdad. Läste om Alton Sterling, en svart man som blev mördad av två vita polismän. Saken är att detta sker hela tiden, men det som är värst är att vita människor som är privilegierade inte kan känna någon sorts humanitet och försöka göra samhället mer jämlikt. De fortsätter förtrycka svarta, de låter vita poliser slippa undan. Sätt poliserna i fängelse på livstid. Det är det minsta Amerika kan göra när polismän dödar en man på grund av hans etnicitet. Så mycket blod som har spillts på grund av oss vita för våran egoism. Vi måste säga till, våga stå upp för våra människor som är exakt lika mycket värda som oss. Hur svårt är det att förstå? Vi är inte olika mycket värda på grund av ekonomi, etnicitet, ras, kön etc. Vi är alla lika mycket värda FÖR vi alla är människor.
Jag behövde iallafall lugna ner mig och därav låttipset.

Och må Alton Sterling vila i frid

Likes

Comments

Eftersom min mobil blev stulen, och därmed mitt gamla skal, tyckte jag det var dags att införskaffa ett nytt. Idag när jag och mamma var inte i stan så gick vi förbi en affär vi inte hade sett tidigare, MOOD, och väl där inne jag hittade denna skönhet från Dagmar. Men jag skall inte ta åt mig äran, det var faktiskt min kusin Märta som redan hade köpt ett och jag fann det så snyggt att jag var tvungen att köpa ett likadant.

DAGMAR

Likes

Comments

allmänt
Monday

Startade dagen med att kvickt hoppa upp ur sängen och möta upp Emma för att ta en morgonpromenad på stranden. Efter promenaden gjorde vi magövningar och avslutade med yoga, men bara stretchövningar. Har ju inte tränat på hur länge som helst, kanske en gång varannan månad nu det senaste året. Skämtar inte. Därför får jag inte köra i alltför hårt nu i början så jag får träningsvärk och därmed inte kan träna förrän om typ en vecka. Mycket logiskt tänkt liksom.

Sedan dess har jag kollat upp universitet i både Frankrike och Italien. Skulle vara en dröm att få börja där och plugga design, jag skulle verkligen flytta utan att tveka en enda sekund. Jag vill bara framåt och vidare i livet, vill inte stå still och skanna varor på ICA. Äsch. Inte ens för att jag har ett jobb, men ni fattar! Vi hörs senare min 10 fina läsare <3

Likes

Comments

materiella ting, nytt

Häromdagen åkte jag och mamma in till stan för att uträtta några ärenden. Det slutade med att jag fick med mig hem en massa fint hem som t.ex. dessa älsklingar. De är från TOGA och jag tror det är modellen som heter "TOGA Pulla" men jag kan ha fel. Hursomhelst är de en fröjd för ögonen och därmed kommer de användas flitigt. Jag tänker dem till ett par svarta jeans kombinerat med en spetstopp, en rufsig lugg och snygga smala ringar på fingrarna och öronen. Annars till ett par höga jeans, en tjocktröja och/eller ett linne i satin. Eller en klänning. Plus är de burna på en gata i Paris, där känner jag att vi hör hemma.

Likes

Comments

allmänt

Fasiken. Skrev ett långt, bra inlägg som skulle tagga igång er och mig inför denna restart som nu skall ske på Le blogg. Hursomhelst kan jag sammanfatta den lite snabbt: i framtiden vill jag jobba med någonting kreativt där jag får skapa och dela med mig av det. Därmed behöver jag en social plattform för att kunna uttrycka samt dela med mig av det jag "skapar". Trots att jag ännu inte vet vad jag ska göra eller hur det kommer te sig är nog detta en bra start på det hela.

Så hej och välkomna till ett nytt kapitel.

Likes

Comments

JAG ÄR FRI

Förstår ni? Jag är fri. Jag har ingen skola kvar. Jag har inga inlämningar kvar. Jag har inga fler prov att skriva.

JAG HAR TAGIT STUDENTEN.

Och vilken jäkla fröjd det är kan jag lova. Jag grät mest för jag inte mera skulle ha mina fantastiska lärare och grät minst för att jag får ÄNTLIGEN skiljas åt från de vidrigaste personerna jag vet. Jag behöver aldrig mera se dem.

MEN jag var gladast över att jag äntligen får vara jag och inte känna mig mera begränsad. Jag får flyga och jag får äntligen vara fri. FY vad jag är bra.

Mera update om detta kommer sen. Chingeling

Likes

Comments