Vaknade upp till ett dötrist väder idag, det var verkligen svinkallt. Började iallafall dagen på bästa sätt genom att dra ett litet benpass på gymmet imorse. Körde ungefär samma upplägg som jag gjorde för någon dag sedan. La dock till lite vadträning i form av stående tåhävningar med egen kroppsvikt. Det brände rejält i muskeln iallafall.

Efter gymmet hade vädret klarnat upp och drog därför till stranden med min bästa vän Anna. Det var verkligen hur varmt som helst, men klagar inte. Blev lite brun iallafall och det är ju alltid nice haha.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

En ny vecka innebär såklart ny träning. Denna vecka hade jag tänkt och dela med mig av upplägget.

Måndag: Biceps & triceps

Tisdag: Ben & rumpa

Onsdag: Vila

Torsdag: Vila

Fredag: Ben & rumpa

Lördag: Armar & rygg

Söndag: Cardio

Likes

Comments

Idag blev det ett till benpass vilket jag älskar. Börjar nu se tydliga resultat vilket är superkul. Träningen idag va tung och jobbig. Känner av all midsommarmat om man säger så.

Började dagens pass med uppvärmning i trappmaskinen i 5 minuter. Efter det gick jag vidare till smithmaskinen där jag idag körde alla övningar. Upplägget för dagens pass var:

Knäböj 8x4

Utfall 8x4x2

Marklyft 8x4

Blev inte ett så stort pass, men skakis var jag efteråt iallafall. Imorgon blir det nog ännu mer ben haha. Måste nämligen vila ryggen osv då jag måste gå till massören och muskeln ska då vara utvilad. Ska iallafall försöka få in lite armträning imorgon trots allt.


Likes

Comments

Nu är det snart dags att bege sig in mot gymmet igen. Idag hade jag tänkt att köra igenom stora delar av överkroppen. Blir alltså en liten blandning mellan biceps, triceps, axlar, mage och rygg. Ser fram emot det eftersom det va väldigt längesen jag körde ett sånt "stort" pass. Som ni också säkert märkt lägger jag ju mest fokus på ben och rumpa när jag tränar. Därför är jag inte riktigt lika van att köra överkropp. Dock tycker jag att det är sjukt kul det också.

Idag blir det bara vanligt vatten till träningen.

Likes

Comments

Idag begav jag mig till gymmet för ett ben- och rumppass. Passet slutade riktigt bra och lär ha lite lagom träningsvärk imorgon... Idag körde jag faktiskt bara en enda övning i maskin. Ovanligt, men det gick bra. Valde idag att köra olika övingar med skivstång.

Dagens upplägg såg ut såhär:

Uppvärmning i trappmaskin

Knäböj med skivstång 4x10

Utfallssteg 4x8

Rumänska marklyft 4x8

Höftlyft 4x12

Hip abduction 4x8

Likes

Comments

Sommaren är verkligen här nu och det känns mer än bra! Klockan 20:20 och sitter ute på balkongen och det är över 20 grader varmt, hur nice är inte det? Älskar verkligen att sitta ute varma sommarkvällar.

Har inga direkt speciella sommarplaner i sommar, men en sak är säker och det är att jag ska lägga mycket av tiden på gymmet. Nu är jag äntligen fri från prov som ska pluggas till och uppsatser som ska skrivas. Känns hur bra som helst. Ska även jobba i sommar vilket kanske inte är det roligaste, men roligt blir det iallafall när lönen kommer in på kontot.

Blir även en liten resa till Åland och Stockholm om typ en månad, vilket ska bli både skönt och roligt. Tiden som blir över i sommar ska självklart spenderas med familj och vänner. Ska försöka hänga mycket mer på stranden i sommar än vad jag gjort tidigare år. Sommaren ska med andra ord bli svinbra!

Likes

Comments