Okej. Det gick lite mer än bara en dag (som vanligt) men what to do? Till mitt försvar började jag faktiskt skriva på det hör blogginlägget i måndags. Jag känner själv att jag inte har all tid i världen att lägga på bloggen tyvärr, jag vet verkligen inte hur andra får till det?
Planen var att lägga ut listan där jag förklarar mina mål för året men nu när klockan börjar dra iväg känner jag att det inte är läge. Jag SKA verkligen försöka lägga ut imorgon, pinky på det!

Just nu har jag så sjukt många idéer till olika inlägg, men jag vet inte riktigt när de ska skrivas ner. Jag har tänkt skriva på tågresorna fram och tillbaka från skolan då jag, som tidigare nämnt, inte pluggar i staden där jag bor. Grejen är bara den att jag blir alldeles för ofokuserad eller så pluggar jag.
Det är ungefär så mitt liv ser ut. Får det att jag vaknade tills dess att jag går och lägger mig, håller jag på med skolarbete. Jag vet att det är viktigt, men ibland orkar jag verkligen inte och jag tror inte jag är själv om att tänka så.

MEN! Jag har faktiskt en del små tips och tricks på hur man kan hålla motivationen uppe och eftersom att jag har "Wilma tipsar!" Kommer det komma upp en sådan snart! Jag vet att det är en hel del som tycker om tips för olika saker och just motivation är ju jätteviktigt!

Är det något annat speciellt Ni vill se här på bloggen? Bara skriv i någon av mina inlägg eller skicka direkt till mig!

Tills dess, så får ni ha det så himla bra och så ska jag inte dröja allt för länge tills nästa inlägg!
Kramis på er!

Här får ni lite härliga vinterbilder! Lika bra att ta vara på det innan snön försvinner helt! ;)

Likes

Comments

Hej igen!
Vad är detta året inne på nu, fjärde veckan? Inte sant?
Asså jag hinner ju inte med!

Planen var att försöka blogga minst tre dagar i veckan. Men sen kom skolan. Första veckan, fyra inlämningsuppgifter KAA, och två prov BOOM! Jag visste ju att det skulle bli mer på gymnasiet, men så här mycket? Det var jag faktiskt inte beredd på.
Det är dock väldigt kul och jag trivs bra på min skola men det kan, precis som på andra skolor, bli väldigt mycket ibland.

Utöver skolarbete har jag tränat och sett på SKAM igen, hehe. Jag ni läste rätt, igen. Har sett om allt en till gång. Obsessed? Naaaaah... haha.

Jag har i alla fall en bunt med nyårslöften jag tänkt rada upp. Som ni nog redan förstått så är att blogga mer, en av dem. Jag älskar verkligen att skriva och reflektera över min dag och andras.

Så här är mina mål för 2017:
1.blogga
(heh)
2. Skriva klart min bok
( Ja ni läste rätt)
3. Släppa musik på Spotify
4. Satsa på skolan
5. Använda min fritid väl
6. Börja med youtube
7. Göra nått galet med mitt hår


Har två hemliga punkter också som jag gärna skulle vilja skriva med, men jag är inte säker på att de blir av eller att det är något jag vill.

Nästa inlägg kommer förhoppningsvis imorgon men kan komma redan ikväll eller dagen där efter. Ni vet ju hur jag är haha. Jag har tänkt att skriva ett annat inlägg gällande mina nyårslöften där jag utvecklar de lite mer och förklarar varför jag valt just dessa.

Men tills dess så får ni ha det bra och så hörs vi när vi råkas, eller hur?

Likes

Comments

2⃣0⃣1⃣7⃣

Hej på Er! Det var ett tag sen nu. Har ju faktiskt inte skrivit sen förra året! "Haha, där var du rolig Wilma" tänker ni alla nu, eller? ;). mitt senaste blogginlägg var kanske inte så himla ljust, inte sådär överdrivet mörkt heller, det var mer grått. Och ibland känner man sig lite grå, jag gör i alla fall det och jag är i princip säker på att jag inte är den enda. Vem vet, ni kanske känner er mer blå? ni vet som man säger på engelska? blue.

2016 var ett år som många andra, de flesta jag pratar med säger att det var ett jäkla skitår! Tycker ni också det? helt ärligt vet jag inte vad jag tyckte om det, ibland var det bra, ibland sorgligt, ibland roligt och ibland grått. Aldrig riktigt svart, men ändå grått.

Och så är det ju egentligen varje år, alla år är gråa ibland, för oss alla. Och egentligen ska vi inte klaga, men det är svårt att alltid se allt positivt.

Men ska vi ge det ett försök? "YES"

2017 är det året jag ska köra fullt ut med de saker jag verkligen vill göra! mina drömmar kanske är lite sådär, ni vet, stora, men de ska uppfyllas ändå! Och det är inga sådana där "vanliga" nyårslöften som att börja träna! äta nyttigt! Nej, nu snackar vi drömmar som jag haft sen barnsben och som i år blir till verklighet.

Jag tänker inte skriva mina planer för året i det här blogginlägget utan jag gör det i nästa som förhoppningsvis kommer ut imorgon, så ni får vänta lite till haha!

Puss och kram på er! hoppas att ert 2016 varit bra och att 2017 blir ännu bättre!


Bildresultat för 2017


Likes

Comments

Det var ett tag sen nu. Det vet jag att jag sa förra gången också. Men jag har verkligen lägga allt mitt fokus på en enda grej, och det har jag gjort också.

I två veckors tid har jag, förutom skolan, lagt all min vakna tid på det där. Veckorna innan var det mycket med skolan som jag var tvungen att ta ikapp. Sen så kom det där, som jag så gärna ville. Och jag har kämpat och kämpat för att sedan få ett

Nej.

All tid jag lagt på det är som bortblåst. Jag vet att den egentligen inte är det, jag vet att jag kommer ha jättestor användning av det jag lärt mig, men när man valt bort all ledig tid för att klara det där, och sedan få ett nej innan de ändå vet vad jag går för känns så extremt jobbigt.

Samtidigt är jag konstig nog glad. Kanske var det inte just det där jag ville, eller rättare sagt, jag vet att det inte var det jag ville, det är det efteråt som jag vill. Och jag vet att jag kommer dit någon dag ändå.
Och jag är också glad för jag behöver inte heller lämna mina nyfunna vänner så det är ju också positivt med det.

Det svårt att säga vart jag vill komma med det här inlägget. Men jag vill nog egentligen förmedla att jag vet att någon av er som läser det här, säkert kan relatera utan att veta exakt vad jag pratar om. Och det är okej, ibland blir det inte som man tänker sig, man får vara både glad och ledsen samtidigt, men i slutändan löser det sig ändå på nått sätt.

Likes

Comments

Eller så är det bara jag.
Bara jag som tycker att dagarna flyger förbi utan att man ens hinner reagera. För det var ett tag sen jag skrev här nu. Och jag lovar hela tiden mig själv både i tanken, muntligt och skriftligt att jag ska skärpa mig, att jag ska skriva och uttrycka mig.

Men det går inte.

För saker och ting händer. Saker som man inte vill ska hända, händer ändå. Och om jag nu skulle rada upp allt som har hänt den senaste tiden är jag nästan säker på att hälften av er kommer känna igen er på pricken, och andra halvan kommer tycka att det som händer mig bara är en liten bagatell och att det finns större problem att oroa sig över.

Såklart är det sant. Det finns värre saker, mycket värre saker om jag ska vara ärlig, men ibland måste man få fokusera på sig själv och göra det som man just i den stunden behöver, och inte tänka på allt det där andra hemska som man egentligen kanske borde lägga fokus på.

Och det finns så mycket jag vill skriva om! Och jag kommer skriva om det, för precis så som saker händer, förändras saker också, som min blogg. Målet med bloggen kommer fortfarande vara, från min sida, att den ska vara inriktad på musik, men det kommer förekomma annat också.
Inte som innan, inte lika många vardagsinlägg ett tag framöver.
Djupare inlägg om ämnen som faktiskt har betydelse.

För att tiden går fort, så extremt himla fort och jag vill inte ägna min tid till att skriva om saker som inte berör mig. Jag vill skriva om det som är viktigt, även om det nu betyder att jag inte kommer blogga lite så mycket som innan.

Likes

Comments

Dålig uppdatering nu förtiden men väääääääldigt mycket i skolan nu. Efter nästa vecka kommer det blir mycket mer det lovar jag!

Men eftersom att klockan redan hunnit bli så mycket så blir det ett väldigt kort inlägg!

Det jag egoboostat idag och kommer egoboosta hela veckan är mitt tålamod. Är så trött och stressad och jag vill så mycket på samma gång, men det går sisådär. Trots det kämpar jag på och försöker att klaga så lite som det bara går, därav får tålamodet en extra egoboost idag!
Vad har ni egoboostat?

Och om du nu är ny här finns det en kategori som heter egomåndag, i första inlägget där berättar jag hur det går till och vad det går ut på!

Nu måste jag verkligen (!) sova. Blir bara tröttare och tröttare för varje dag som går så behöver typ gå och lägga mig 20:00 för att vara någorlunda pigg!

Puss och kram på er så hörs vi förhoppningsvis imorgon!

Likes

Comments

Här sitter jag i ett rött, solblekt gammalt säte, i en ranglig vagn som ger i från sig gnisslande och skrapande ljud. Här sitter jag mittemot och bredvid tre äldre damer.

Igår när jag bokade biljett för att åka ner till Göteborg och Isaac ångrade jag lite att jag hade bokat med en plats. Extra pengar liksom, det finns ju lediga platser lite här och var så egentligen är det kanske lite slöseri på pengar. Men idag, nu när jag kommit halvvägs, är jag glad.

Dessa tre damer är sådana fantastiska kvinnor. Trevliga, gulliga och snälla. När jag var liten, men också än idag har jag inte tyckte om äldre kvinnor. Ja jag vet, vi alla blir äldre, jag kommer antagligen också komma upp i den åldern. Men jag vet inte riktigt, de kanske är att de luktar lite konstigt ibland? Det kanske är därför jag "ogillade" dem? Men det är nog mest för att de jag träffat på i mina dar har varit otrevliga mot mig. Klantakt ner på mig som ungdom och blir förvånad när jag är "duktig" och slänger skräp i en soptunna.

Men min uppfattning har ändrats under denna tågresa. De tre damerna som satt runt om mig kände inte varandra och inte mig heller för den delen, men de pratade med vandra som de känt varandra sen barnsben. Och även med mig. Jag vet inte riktigt hur jag ska förklara och vart jag vill att inlägget ska leda till. Men det var en så himla trevlig resa. Det var så, konstigt nog, kul att sitta där och prata med dem. Dem där damerna som jag inte kan ett enda namn på, som jag bara vet vart de ska av och vad de ska göra där.

Så trots att det är rangligt tåg, med konstig doft och alldeles för höga ljud. Tyckte jag om den mer än andra tågresor. Jag tyckte om att sitta här i mitt röda, dammiga säte och prata med dessa tre gamla damer.

Likes

Comments