View tracker
Allmänt , inspiration

2⃣0⃣1⃣7⃣

Hej på Er! Det var ett tag sen nu. Har ju faktiskt inte skrivit sen förra året! "Haha, där var du rolig Wilma" tänker ni alla nu, eller? ;). mitt senaste blogginlägg var kanske inte så himla ljust, inte sådär överdrivet mörkt heller, det var mer grått. Och ibland känner man sig lite grå, jag gör i alla fall det och jag är i princip säker på att jag inte är den enda. Vem vet, ni kanske känner er mer blå? ni vet som man säger på engelska? blue.

2016 var ett år som många andra, de flesta jag pratar med säger att det var ett jäkla skitår! Tycker ni också det? helt ärligt vet jag inte vad jag tyckte om det, ibland var det bra, ibland sorgligt, ibland roligt och ibland grått. Aldrig riktigt svart, men ändå grått.

Och så är det ju egentligen varje år, alla år är gråa ibland, för oss alla. Och egentligen ska vi inte klaga, men det är svårt att alltid se allt positivt.

Men ska vi ge det ett försök? "YES"

2017 är det året jag ska köra fullt ut med de saker jag verkligen vill göra! mina drömmar kanske är lite sådär, ni vet, stora, men de ska uppfyllas ändå! Och det är inga sådana där "vanliga" nyårslöften som att börja träna! äta nyttigt! Nej, nu snackar vi drömmar som jag haft sen barnsben och som i år blir till verklighet.

Jag tänker inte skriva mina planer för året i det här blogginlägget utan jag gör det i nästa som förhoppningsvis kommer ut imorgon, så ni får vänta lite till haha!

Puss och kram på er! hoppas att ert 2016 varit bra och att 2017 blir ännu bättre!


Bildresultat för 2017


Likes

Comments

Shower thoughts

Det var ett tag sen nu. Det vet jag att jag sa förra gången också. Men jag har verkligen lägga allt mitt fokus på en enda grej, och det har jag gjort också.

I två veckors tid har jag, förutom skolan, lagt all min vakna tid på det där. Veckorna innan var det mycket med skolan som jag var tvungen att ta ikapp. Sen så kom det där, som jag så gärna ville. Och jag har kämpat och kämpat för att sedan få ett

Nej.

All tid jag lagt på det är som bortblåst. Jag vet att den egentligen inte är det, jag vet att jag kommer ha jättestor användning av det jag lärt mig, men när man valt bort all ledig tid för att klara det där, och sedan få ett nej innan de ändå vet vad jag går för känns så extremt jobbigt.

Samtidigt är jag konstig nog glad. Kanske var det inte just det där jag ville, eller rättare sagt, jag vet att det inte var det jag ville, det är det efteråt som jag vill. Och jag vet att jag kommer dit någon dag ändå.
Och jag är också glad för jag behöver inte heller lämna mina nyfunna vänner så det är ju också positivt med det.

Det svårt att säga vart jag vill komma med det här inlägget. Men jag vill nog egentligen förmedla att jag vet att någon av er som läser det här, säkert kan relatera utan att veta exakt vad jag pratar om. Och det är okej, ibland blir det inte som man tänker sig, man får vara både glad och ledsen samtidigt, men i slutändan löser det sig ändå på nått sätt.

Likes

Comments

Shower thoughts

Eller så är det bara jag.
Bara jag som tycker att dagarna flyger förbi utan att man ens hinner reagera. För det var ett tag sen jag skrev här nu. Och jag lovar hela tiden mig själv både i tanken, muntligt och skriftligt att jag ska skärpa mig, att jag ska skriva och uttrycka mig.

Men det går inte.

För saker och ting händer. Saker som man inte vill ska hända, händer ändå. Och om jag nu skulle rada upp allt som har hänt den senaste tiden är jag nästan säker på att hälften av er kommer känna igen er på pricken, och andra halvan kommer tycka att det som händer mig bara är en liten bagatell och att det finns större problem att oroa sig över.

Såklart är det sant. Det finns värre saker, mycket värre saker om jag ska vara ärlig, men ibland måste man få fokusera på sig själv och göra det som man just i den stunden behöver, och inte tänka på allt det där andra hemska som man egentligen kanske borde lägga fokus på.

Och det finns så mycket jag vill skriva om! Och jag kommer skriva om det, för precis så som saker händer, förändras saker också, som min blogg. Målet med bloggen kommer fortfarande vara, från min sida, att den ska vara inriktad på musik, men det kommer förekomma annat också.
Inte som innan, inte lika många vardagsinlägg ett tag framöver.
Djupare inlägg om ämnen som faktiskt har betydelse.

För att tiden går fort, så extremt himla fort och jag vill inte ägna min tid till att skriva om saker som inte berör mig. Jag vill skriva om det som är viktigt, även om det nu betyder att jag inte kommer blogga lite så mycket som innan.

Likes

Comments

egomåndag

Dålig uppdatering nu förtiden men väääääääldigt mycket i skolan nu. Efter nästa vecka kommer det blir mycket mer det lovar jag!

Men eftersom att klockan redan hunnit bli så mycket så blir det ett väldigt kort inlägg!

Det jag egoboostat idag och kommer egoboosta hela veckan är mitt tålamod. Är så trött och stressad och jag vill så mycket på samma gång, men det går sisådär. Trots det kämpar jag på och försöker att klaga så lite som det bara går, därav får tålamodet en extra egoboost idag!
Vad har ni egoboostat?

Och om du nu är ny här finns det en kategori som heter egomåndag, i första inlägget där berättar jag hur det går till och vad det går ut på!

Nu måste jag verkligen (!) sova. Blir bara tröttare och tröttare för varje dag som går så behöver typ gå och lägga mig 20:00 för att vara någorlunda pigg!

Puss och kram på er så hörs vi förhoppningsvis imorgon!

Likes

Comments

Shower thoughts

Här sitter jag i ett rött, solblekt gammalt säte, i en ranglig vagn som ger i från sig gnisslande och skrapande ljud. Här sitter jag mittemot och bredvid tre äldre damer.

Igår när jag bokade biljett för att åka ner till Göteborg och Isaac ångrade jag lite att jag hade bokat med en plats. Extra pengar liksom, det finns ju lediga platser lite här och var så egentligen är det kanske lite slöseri på pengar. Men idag, nu när jag kommit halvvägs, är jag glad.

Dessa tre damer är sådana fantastiska kvinnor. Trevliga, gulliga och snälla. När jag var liten, men också än idag har jag inte tyckte om äldre kvinnor. Ja jag vet, vi alla blir äldre, jag kommer antagligen också komma upp i den åldern. Men jag vet inte riktigt, de kanske är att de luktar lite konstigt ibland? Det kanske är därför jag "ogillade" dem? Men det är nog mest för att de jag träffat på i mina dar har varit otrevliga mot mig. Klantakt ner på mig som ungdom och blir förvånad när jag är "duktig" och slänger skräp i en soptunna.

Men min uppfattning har ändrats under denna tågresa. De tre damerna som satt runt om mig kände inte varandra och inte mig heller för den delen, men de pratade med vandra som de känt varandra sen barnsben. Och även med mig. Jag vet inte riktigt hur jag ska förklara och vart jag vill att inlägget ska leda till. Men det var en så himla trevlig resa. Det var så, konstigt nog, kul att sitta där och prata med dem. Dem där damerna som jag inte kan ett enda namn på, som jag bara vet vart de ska av och vad de ska göra där.

Så trots att det är rangligt tåg, med konstig doft och alldeles för höga ljud. Tyckte jag om den mer än andra tågresor. Jag tyckte om att sitta här i mitt röda, dammiga säte och prata med dessa tre gamla damer.

Likes

Comments

View tracker
egomåndag

Som jag sagt i tidigare inlägg kommer jag nu skriva lite "djupare" inlägg under denna vecka.
Egentligen vill jag inte skriva allt jag kommer göra, men jag känner att jag behöver det. Men helt ärligt får vi se om jag skriver allt. Jag är så trött och nästan orklös. Jag har så många olika inlägg jag vill skriva men det är som om det finns något som hindrar mig. 

Men det jag egoboostar idag är mitt mod. Mitt mod att trots allt som händer och har hänt öppna upp mig och skriva om det. Mitt mod som tagit mig igenom så många olika motgångar i livet.

Om ni inte har en aning om vad jag menar med egomåndag är det bara att gå in under den kategorin och bläddra ner till första inlägget så förklarar jag allt där!

Hoppas eran dag varit bra!
Kram på er!

Likes

Comments

Allmänt , Måltider & Mat

Ett till "alltså wow"
Visst är det fint?
Extremt kallt men väldigt fint! Jag får nog ta mig en sväng på stan imorgon och köpa ett par nya vantar och en mössa!

Jag vet att jag skulle skriva igår kväll men jag glömde bort. Så trött är jag! Men dagen igår var inte särskilt intressant heller så ni missade inte något speciellt. Eller jo, jag åt jättegoda våfflor! Annars pluggade jag bara.
Nu är jag påväg hem igen, ska faktiskt bli rätt skönt ändå. Trots att snön är jättefin har jag inte rätt kläder för det, så de där 8 graderna hemma låter rätt lockande!

Ikväll SKA jag blogga, har mycket på hjärtat nu jag vill lätta på, vet dock inte om det kommer upp ikväll eller till veckan, det återstår att se!

Hoppas ni har haft en bra förmiddag och att ni kommer ha en fortsatt bra dag! Kram på er!

Likes

Comments