Header
View tracker

Till er tjejer som läser detta! Jag vet att det ibland kan vara svårt att vara er, jag vet att man har kropps idial och att det kan vara svårt att vara mentalt stark ibland. Ibland har tjejer svårt att se det vackra i sig själva och se att man e unik men alla är unika på sig egna sätt och viktigast av allt så är alla vackra. Till alla tjejer där ute, stå upp för er själva och älska er för alla är perfekta som dom e. Ni behöver inte någon som säger det till er försök hitta ett sätt att vara stark på egen hand! Alla förkännar att vara lyckliga och nyda över sig själv och hur man ser ut.  Låt ingen säga till dig hur du ska se ut eller agera, det gäller även dig själv. Klanka inte ner på dig själv och kom ihåg att tillsammans är vi tjejer starka bara vi håller ihop! Pussar och kramar Wilma

PS: såklart är killar också lika bra men detta inlägg är riktat åt alla tjejer som läser min blogg då jag vet hur svårt det kan vara att vara tjej :)

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Tre galna!

Hej på er mina fina! Jag vill börja med att säga tack för alla fina sms ock kommentarer som jag har fått på mitt senaste inlägg om att aldrig släpa taget om dig själv. Om du inte ar läst det så finns det här. Mitt mål med det inlägget var att kunna inspirera och dela med mig av mina erfarenheter och vad ni har skrivit till mig så värkar jag ha lyckats med det. Ni som skrivit till mig och ni som läst inlägget vill jag tacka en en gång, det betyder mycket. Jag var lite rädd för att publicera det då där stod en del saker som jag inte har berättat för så många men ni har arit hur fina som helst så TACK.

Till något annat så är det den första december imorgon, någon mer än jag som är taggad? Jag kommer även börja lyssna på julmusik imorgon, whey. Jag älskar julmusik det är så mysigt och avkopplande på något sätt. Men nu är klockan ganska mycket jag har varit och tränat där av den sena uppdatering man jag ska gå och ta ut mina linser och sedan krypa ner under mitt täcke. Godnatt//xoxo

Likes

Comments

View tracker

Har du någonsin älskat något så mycket att du inte kan föreställa dig ett liv utan det, att det inte kan gå en dag utan att du har med det att göra, att du använder det som en drivkraft i livet, det är din motivation och inspiration, du använder det som lösenord och dekorerar rummet i dens täcken, du ÄR helt enkelt det. Om du någonsin känt det så för något så SLÄP DET ALDRIG., för mig fann jag det i handbollen, det är på handbollsplanen jag har mitt hem och hela mitt liv ligger i handbollens tecken, jag ÄR handboll och handbollen kommer alltid att styra mig. Jag har alltid vetat det innerst inne, ända sedan den dagen då jag tog mitt första kliv in på en handbolls träning och fick syn på handbollen så har jag vetat att jag är menad att spela handboll, jag kände direkt att det var här jag hör hemma. Jag fann lyckan inom handbollen och jag ÄR menad att spela det och det vet jag idag, men jag har fått bevisa det för mig själv ett par gånger. I handbollen hittade jag mig själv, jag hittade den jag ville vara och fick fick lära känna mig själv och att jag är den personen jag är idag har jag handbollen att tacka. Det band dom jag har till handbollen är ett band som jag inte har till något annat, jag har aldrig känt samma kärlek för något annat och kommer antagligen aldrig göra det häller. Handbollen är en del av mig och helt ärligt så vet jag inte vad jag är utan den. Jag tror att alla människor har detta band till något, det behöver kanske inte nödvändigt vara en sport men alla människor har nog någon gång känt att det är här jag hör hemma och detta är jag. Där ni hittar den kärleken och det som skänker er den lyckan det ska ni ta tag i och släpp det aldrig och då menar jag aldrig, för det kommer aldrig släppa taget om er!

Motgångar kommer alla som älskar och bryr sig om något att ha och sanningen är att desto mer man älska och bryr dig om något och ju mer tid du spenderar på det desto fler motgångar kommer du till att behöva ta dig förbi. Om du inte hade haft den kärleken till det du gör så hade du inte tyckt det spelat någon roll ifall det går dåligt. Ju mer du bryr dig desto hårdare kommer du också falla, men det kommer också att vara lättare för att ta dig upp igen eftersom att du vet att du har något att kämpa för, du har kärleken och lyckan att kämpa för. I slutändan så är alla hinder till för att ta sig förbi, om du sedan kryper under, går runt eller tar dig över spelar ingen roll. Själv har jag haft en del motgångar på min väg, jag har haft problem med min vikt då jag började träna för mycket och äta för lite, jag har haft dom dagarna då allt går emot mig och dom dagar som det känns som om landslaget befinner sig på någon avlägsen plats dit jag aldrig någonsin kommer att hitta. Dessa dagar eller till och med perioder kommer alla med ett mål att ha. Alla kommer att känna att det går emot en någon gång men jag kan lova er att med en massa vilja och en enorm vinnarskalle så är ens mål mycket närmare än vad man tror. Alla precis alla kan klara att ta sig förbi sina hinder och uppfylla ens drömmar, med rätt inställning och en MASSA hårt jobb så kan alla. Detta kan jag med säkerhet säga eftersom att jag precis som alla andra med drömmar har haft motgångar men jag har fortfarande samma kärlek till handbollen och handbollen skänker mig fortfarande samma lycka som jag upplevde den dagen som jag började. Jag har idag tagit mig igenom ett par sådana perioder och jag vet att jag kommer behöva ta mig egendom många till på min väg till framgång och på min väg till mina drömmar. Men skillnaden nu genomfört med första gången jag var tvungen att hantera en motgång är att idag vet jag vem jag är och jag vet var jag vill men viktigast av allt så vet jag vad handbollen betyder för mig. Jag vet att en motgång inte är värre än att jag tar mig förbi den och sedan kommer tillbaka starkare. Och jag kommer aldrig någonsin ge upp handbollen det vet jag säkert idag.

Även om du inte når det mål så betyder det inte att man ska sluta med det du gör och släppa taget om den delen av dig själv, för det är det man gör när man ger upp du släpper taget om dig själv. Du kommer inte lyckas första gången du försöker och troligen inte andra eller tredje häller men det är inte anledning till att sluta med något som skänker dig den liv lyckan. När man har dessa perioder då allt går emot e så tänk tillbaka på den dagen då du bestämde dig för att fortsätta med det du gör, ställ dig frågan varför du började,varför du fortsatte och varför du började att älska och brinna för de. Du valde det av en anledning, för att det skänker dig lycka och samma lycka som fick dig att börja kommer att bli anledningen till att fortsätta och aldrig någonsin släppa taget trots motgångar. Det är med den kärleken och lyckan som du kommer nå framgångar, utan det så kommer du inte komma längre än vad din arm räcker. Hur svårt det än är så försök att komma ihåg vem du är och varför du är den du är, som jag sa så hittade jag mig själv och min lycka genom handbollen och jag vet idag säkert att jag aldrig någonsin kommer att lämna den. Alla motgångar jag stöter på inom handbollen gör mig stark, och alla framgångar skänker mig lycka och självförtroende och varje gång jag går in på en handbollsplan så är det som om alla problem bara försvinner och jag hittar tillbaka till mig själv. Detta är något som jag alltid kommer att vara tacksam för.

En annan sak som jag också har fått lära mig under mina motgångar är att det är inte fel med att be om hjälp. Ibland kan man behöva någon annan som berättar för en att det går och att det inte är så mylligt som man för tillfället tror. Man kan behöva hjälp med att hitta upp på vägen igen, och få någon som visar vart man ska, vart målet och ens drömmar befinner sig. Det kan ibland behövas att någon säger som i mitt fall "du ÄR handboll, du andas, äter och sover handboll" Det kan behövas att någon talar om för dig vem du är och att du inte ska ge upp bara för att du stöter på motgångar.

Min tränare sa en gång till mig att "det som skiljer en bra handbolls spelare från en fantastisk är hur man hanterar motgångar. Det är lätt att vara stark i medvind men inte lika lätt i motvind" och det ligger så sjukt mycket i det. Det är i dina motgångar som du tvingas vara stark och det är även då du märker hur mycket det betyder för dig, så mitt råd till er alla är att hitta ett sätt att vara starka i motgångar och gör det med hjälp av kärleken som det skänker er.

Detta inlägget blev väldigt långt och väldigt personligt men det som jag vill ha sagt med det var att den dagen som du hittar dig själv i något, där du finner lycka och kärlek och på den plats där alla dina problem försvinner, där du finner de, de ska du aldrig lämna. Det kommer att skänka dig så mycket lycka i livet och det kommer att följa dig till graven, jag kan lova er att handbollen kommer följa mig till graven.

Kom ihåg att mål är till för att uppfyllas och motgångar är till för att ta sig förbi//xoxo Wilma

Likes

Comments

Vem fick dig att skatta senast?

Alfred

Föredrar du att ringa eller skicka sms?

Det bror på med vem personen e men i dom alldra flesta fall så föredrar jag sms men ed vissa personer så föredrar jag att prata i telefon.

Vem ringde du senast?

Alfred, dock e han i samma rum, haha.

Vem smsa du senast och vad?

Jag smsa senast min pappa och skrev "tack papi <3<3<3<3<3"

Sover du med eller utan kläder?

Det bror på vilken årstid och om jag sover själv eller inte

Tycker du om kaffe?

NEEEJ!!!

Sover du på någon särskild sida?

vänster sida eller ryggen

Föredrar du havet eller pool?

Havet

Vad spenderar du helst pengar på?

Kläder

När var du senast i kyrkan?

När min pappa och Camilla gifte sig

Dansar du i bilen?

japp

Läser du dagstidningen?

Nej, men jag kanske borde så jag blir lite mer allmänbildad

Är du en beroendemänniska?

Haha, ja det kan man nog säga jag är beroende av en massa saker.

Vad skulle du göra om du vann en miljon?

Shoppa

Är du för ung för att äga vinylskivor?

Jag vet inte vad det är, så ja jag antar de

När vaknade du idag?

Första gången 05.30

Hur gammal är du om fem år?

Då är jag 20år, min andra 0 och så, whey

Vem var den sista du träffade?

Alfred är bredvid mig så han

Vad åt åt du till frukost?

gröt och ett äckligt ägg

Vad ser du mest fram emot just nu?

Tills jag slutar 9:an

Likes

Comments

Hej mina fina!

Idag vaknade jag ganska tidigt då vi skulle till knutpunkten tidigt eftersom att Alfred skulle åka hem. Så jag och Alfred har inte hunnit med att göra så mycket idag. Men efter knutpunkten så har jag spenderat resterande av dagen på bästa sätt med Ellen på väla. Vi var där mååånga timmar och det kändes som om det var väl behövt då jag inte haft så mycket tid att umgås med mina kompisar på grund av skolan och handbollen. Hur som helst så hittade jag inte så mycket till mig själv konstigt nog. Jag har varit på Väla både idag med Ellen och igår med Alfred men jag har inte hittat så mycket, det är väldigt sällan som de händer vill jag tillägga. Jag fick jalla fall dom sista julklapparna fixade idag så nu är det inte så mycket mer som jag måste ficka innan jul, sen kanske det blir lite till bara för att men det finns inga måsten.

Imorgon så väntar det en ny skoldag, jag är nog så otaggad som man kan bli! Vi har så mycket att göra i skolan det känns som om lärarna tryckt ihop alla inlämningar och prov dom sista veckorna bara för att dom ska kunna sätta betyg. Känslan just nu är att jag vill ta en paus från livet, haha. Nä men jag känner för att sova till tolv imorgon och sedan gå runt i min morgonrock hela dagen utan några måsten och några prov att prestera på. Hur känner ni inför skola imorgon? Taggade?

Likes

Comments

1an / 2an / 3an / 4an / 5an / 6an / 7an / 8an / 9an / 10an / 11an / 12an

Hello mina fina! Har ni kollat in dessa skönheter från Nelly? Jag tänkte eftersom att det är black Friday denna helgen så skulle det vara passande med lite svarta kläder och assessorer. Men jag skulle mycket väl kunna klicka hem alla dessa skönheter nu direkt jag ÄLSKAR!! Vad tycker ni om dessa kläder och assessorer?

Likes

Comments

Haha det är Alfred som har valt ut dessa bilderna

Heeej!!! Hur mår ni? Själv mår jag jätte bra, jag är just nu med Alfred som kom igår men ska tyvärr hem imorgon bitti. Men vi får helt enkelt ta vara på tiden medans han är här. Annars så händer det inte så jätte mycket mer än att jag har sååå SJUKT mycket plugg, det känns som om att jag nämner det i varje blogginlägg men det är det som mitt liv går ut på känns det som. Jag har inte så mycket tid utöver plugg. MEN jag har en väldigt viktig fråga till er alla VAR HITTAR MAN EN KAPPA? Jag hittade ju en kappa för et tag sedan men sedan gick den sönder och nu måste jag gå igenom samma process igen och hitta en men det är så svårt! Så vet ni någon affär eller någon kappa så får ni gärna maila mig eller lämna en kommentar.

NI får ha en fin dag så hörs vi imorgon! Förresten det kommer att komma upp en fråga senare idag eller imorgon där ni kan kryssa i vad ni vill se här på bloggen som ni gärna får lov att svar på då jag inte vet vad ska ska blogga om längre!


Likes

Comments

Heeej, hur står det till? Med mig är det mycket bra om man räknar bort att jag är inne i en sjukt stressig period med en MASSA plugg. Om man tar idag så har jag först varit i skolan hela dagen och sedan så gick jag hem till Ellen för att fortsätta plugga. Vi har ett stort SO prov imorgon som vi har pluggat till men förutom det så har jag ett nationellt prov och en engelska inlämning tills imorgon. Jag kommer dock inte bli klar med engelskan tills imorgon så jag kommer få sitta med det på söndag kväll. Som tur e så har jag och Ellen fått in en riktigt bra studieteknik då vi pluggar tillsammans och det har varit väldigt lyckat då vi båda har fått bra resultat på våra prov i 9:an.

Till en lite roligare sak så kommer Alfred i helgen och det ska så klart bli jätte kul. Vi har inget speciellt bestämt som vi ska göra i helgen förutom att jag ska spela match på lördag, men vi får se vad vi hittar på!

Annars e det något speciellt som ni vill läsa om här på min blogg? Jag har inte jätte mycket inspiration just nu så om ni har några förslag på vad ni vill läsa om så ska jag försöka verkställa det. MEN ni får ha en fin kväll så hörs vi i nästa inlägg, jag vet inte om det kommer upp mer idag Kanske!/xoxo

Likes

Comments

Heeeej! Ursäkta för en sådan sen uppdatering på dygnet men jag har haft fullt upp idag och har utan att överdriva inte haft 10 min på hela dagen över. Det som hänt är att jag som vanligt gått i skolan som man är så illa tvungen till, vi har dessutom sjukt mycket att göra denna och nästa vecka så jag har lite smått panik över det. Det är också därför som jag satte mig och pluggade direkt när jag kom hem, så jag har endå fått lite plugg gjort idag även om jag inte kan det än. Kvällen slutade jalla fall lite bättre då jag och mamma åkte ut till väla för att köpa en kappa till mig, men dom hade naturligtvis inte den som jag ville ha så jag får beställa den. Vi hittade dock julkläder och det blev inte alls så som jag från början hade tänkt mig, hihi. Jag tänkte att jag skulle ha en rös klänning sådan riktig "julig" men så blev det inte. Istället så köpte jag två outfits med byxor och blus jag tänkte att det kommer att vara mer användbart efter jul också. Det är inte så ofta som jag går med en röd känning till vardags. Det som jag införskaffa mig var ganska uppklätt när man hade det tillsammans då det var kostymbyxor, en blus och kavaj den ena outfiten men jag tror att var för sig så kan man klä ner det och då även använda det till vardags. Har ni bestämt er vad ni ska ha på er på julafton? På nyår så ska jag dock absolut ha en glittrig känning då jag tycker det hör till, hihi. Jag vet dock inte vilken klänning jag ska ha men jag har några olika so det står mellan men mycket kan ju hända fram tills nyår så vi får väll se.

Annars så får ni ha en fin kväll så hörs vi imorgon igen//XOXO

Likes

Comments

Heej

Heej! Vad tycker ni om denna outfiten? Jag älskar den och särskilt väskan och klockan, dom två står dessutom på men önskelista nu till jul, hihi. Jeansen tycker jag också väldigt mycket om, jag har inte varit så mycket för bootcut jeans innan men jag har sätt några andra som har haft det har tyckt att det varit väldigt snyggt så jag funderar på att införskaffa mig ett par sådna. Annars så tycker jag att det är en fin still ren outfit som funkar till vardagen eller vad tycker ni?

Till något annat så har jag precis kommit hem från skolan och ska snart iväg igen och träna. Efter träningen blir det nog lite plugg också eftersom att jag har prov på fredag.

Ni får ha en fortsatt fin dag, och ni får gärna kommentera, skicka ett mejl eller kommentera på min instagram om det är något speciellt ni vill se är på min blogg eller om ni tycker om dessa collagen eller om i vill ha mer personligt som vad jag har gjort osv.//XOXO

Likes

Comments

intagram @wilmalundblad24