Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Det är så himla mysigt och underbart att gå ut och gå med underbara vänner på kvällarna. Många tankar bildas och det finns alltid något att prata om. Jag älskar mina vänner något enormt och jag är så glad att jag har dem i mitt liv.

Likes

Comments

Ett fullspäckat, roligt och lärorikt sommarlov med jobb, vänner och familj led igår mot sitt slut då jag idag började trean. Trean på gymnasiet, sista året, det allra sista året innan jag troligt vis kommer flytta till en annan stad och läsa på universitet. Jag kommer ta studenten nästa år och all trygghet som finns när man går på gymnasiet och grundskolan kommer inte vara densamma igen. Det är en väldigt stor skillnad jämfört med att läsa på universitet, där man får ett mycket större ansvar att plugga. Allt är mer omfattande, men jag tror nog även det kommer vara roligare och mer lärorikt då man fördjupar sig i ungefär två ämnen per termin.

Idag var första dagen i trean som sagt och jag ser fram emot detta året väldigt mycket. Inte bara började jag skolan idag, utan jag var även på en anställningsintervju och fick jobbet. Jag blev så himla glad att jag får denna chans och dagen hade inte kunnat bli bättre.

Ni får en veckas gammal bild, men det får ni vara nöjda med!

Likes

Comments

Jag kan inte ens minnas att mitt lilla hjärta har varit så här liten och gosig. Det finns inget bättre än att vara hundägare och kunna känna en hunds oändliga kärlek gentemot sin ägare. Jag har fått lyckan och chansen att få en intelligent, otroligt busig och tillgiven hund som alltid gör allt för att få en att bli glad. Min fina Bailey är den finaste hunden som finns och jag skäms inte över att säga det, för det är sant. Det finns ingen som hon.

Likes

Comments

  1. ​Jag tycker väldigt mycket om Elvis Presley, nästan alla hans låtar har jag lyssnat på sedan jag var mini då min pappa älskar Elvis. 
  2. Jag säger alltid vad jag tycker och tänker, vilket jag ser som en styrka men även en nackdel då det ibland kan såra folk som inte tål att höra sanningen. 
  3. Jag är väldigt känslig och bölig. Har väldigt lätt till gråt och gråter när jag är ledsen, sur, arg och förbannad men även ibland av ingen anledning som helst haha. Dock är det inte för att jag är konflikträdd, utan jag blir så överrumplad med känslor att det slutar med att jag gråter. Detta är sjukt irriterande när man är arg och ska diskutera något och vill säga sin sak, det är liksom inte det enklaste att stamma, gråta och hulkandes berätta vad det är man faktiskt menar. 
  4. Jag älskar att läsa böcker och har så länge jag kan minnas gjort det innan jag ska lägga mig och sova. Det är något jag oftast gör innan jag ska somna, vilket får mig att koppla av. Men läser givetvis inte bara när jag ska sova utan jag kan läsa vart som helst. Böcker får mig att koppla av och släppa allt omkring mig, jag får känslan av att jag är med i boken jag läser och det är väldigt roligt. 
  5. Jag har alltid så länge jag kan minnas velat bli mamma när jag blir äldre, har en bra utbildning och jobb. Det har dock bildat en rädsla i mig över att jag kanske är en av de tjejer som inte kan få barn. 
  6. Jag har en väldigt stor släkt och jag älskar det!

Likes

Comments