Denna lilla älsklingen kommer hem till oss imorgon, vårt nya, lilla tillskott till familjen. En till Cavalier King Charles Spaniel som vi döpt till Zoé och som kommer från samma uppfödare som vår Bailey. Det ska bli så kul att se Baileys reaktion när vi kommer hem med en ny hund och hur hon beter sig mot Zoé, men B är världens snällaste och älskar allt och alla, så det blir nog inga problem. Längtar efter att kunna gosa med dem tillsammans, men hinner inte vara med Zoé många dagar innan jag flyttar till Göteborg.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Tjenixen i lådan, idag har jag haft en lugn dag med skola samt träning som går väldigt bra nu för tillfället och min motivation till träning är tillbaka. Det går alltid i svackor med motivationen och det är något ingen riktigt pratar om, utan allt handlar hela tiden om hur man på bästa sätt kan motivera sig själv. Men det är inte så lätt när man kommer ifrån rutinen att träna näst in till varje dag och sedan börja med det igen. Jag var i vad jag skulle säga i väldigt bra form och jag var nöjd med var jag åstadkommit, men sedan tappade jag motivationen och slarvade med mat och träning i någon månad. Det går så snabbt att komma av med rutinen och jag är så glad för att jag äntligen är tillbaka på banan, för jag mår bäst när jag får träna. Att träna är inte alltid lätt, men träning förskönas i media och baksidorna visar sig sällan så det är ofta en skev syn man får gällande träning. Det krävs mycket av en som person att orka med att ta sig i kragen och kötta gärnet, men när man väl är där så kan jag säga att det är värt det. Varenda minut är värt det och jag älskar faktiskt gymmet, tro det eller ej.

Likes

Comments

Likes

Comments

Tidiga skolmorgnar och en trött Wilma som hellre hade velat ligga kvar i sängen och sovit vidare. Idag har jag en lång dag framför mig med skola till klockan halv 3 och jobb därefter från kvart i 3 till 8. Efter det ska jag (om jag orkar) träna i en liten timme och i så fall blir det nog ett ryggpass. Hur orkar du undrar ni? Jo, men de gör man bara, helt enkelt.

Likes

Comments

Tjenixen trogna följare som tittar in här utan att jag publicerat någonting på flera månader, ni är värda ett pris. Alltid ska man behöva ursäkta sig, men fan livet kom emellan och skola, socialt umgänge och jobb tar sin lilla tid. Utefter det ska man försöka hitta någon timme hit och dit till träning också, vilket gjort att träningen lagts på hyllan ett tag nu tills denna veckan då jag kontinuerligt direkt efter skolan (om jag inte jobbar) har stuckit till gymmet och tränat. Jag har under tiden fyllt 18 och är nu myndig, kan gå ut på klubbar och ta en drink på en restaurang. Fett coolt och fräsigt eller? Nje, det känns inte så speciellt annorlunda mer än att framtiden och tankarna på vad man ska hitta på efter gymnasiet virvlar runt i huvudet. Jag kan bli vad jag vill i världen och det både skrämmer och fascinerar mig, men i sinom tid klurar jag väl ut vad jag vill bli. 

Jag ska (vill) försöka lägga in några inlägg i veckan, så om ni vill följa min vardag med massa knasigheter, jobb, skola, träning och allt däremellan så får ni titta in då och då.

Likes

Comments

Likes

Comments

Det är så himla mysigt och underbart att gå ut och gå med underbara vänner på kvällarna. Många tankar bildas och det finns alltid något att prata om. Jag älskar mina vänner något enormt och jag är så glad att jag har dem i mitt liv.

Likes

Comments

Ett fullspäckat, roligt och lärorikt sommarlov med jobb, vänner och familj led igår mot sitt slut då jag idag började trean. Trean på gymnasiet, sista året, det allra sista året innan jag troligt vis kommer flytta till en annan stad och läsa på universitet. Jag kommer ta studenten nästa år och all trygghet som finns när man går på gymnasiet och grundskolan kommer inte vara densamma igen. Det är en väldigt stor skillnad jämfört med att läsa på universitet, där man får ett mycket större ansvar att plugga. Allt är mer omfattande, men jag tror nog även det kommer vara roligare och mer lärorikt då man fördjupar sig i ungefär två ämnen per termin.

Idag var första dagen i trean som sagt och jag ser fram emot detta året väldigt mycket. Inte bara började jag skolan idag, utan jag var även på en anställningsintervju och fick jobbet. Jag blev så himla glad att jag får denna chans och dagen hade inte kunnat bli bättre.

Ni får en veckas gammal bild, men det får ni vara nöjda med!

Likes

Comments

Jag kan inte ens minnas att mitt lilla hjärta har varit så här liten och gosig. Det finns inget bättre än att vara hundägare och kunna känna en hunds oändliga kärlek gentemot sin ägare. Jag har fått lyckan och chansen att få en intelligent, otroligt busig och tillgiven hund som alltid gör allt för att få en att bli glad. Min fina Bailey är den finaste hunden som finns och jag skäms inte över att säga det, för det är sant. Det finns ingen som hon.

Likes

Comments