DAILY

Idag åkte jag och mormor in till stan och köpte lite julklappar. Jag unnade mig en jättefin mössa från joel&jolina och även en contour powder palette från zoeva hehe. Den blev som en tidig julklapp från mormor.

Sedan satte vi oss på Viskan och tog en fika, jättemysigt! Btw så är det första advent imorgon, börjar redan få julfeeling! Tänkte att jag skulle kollat på något att ha på mig på julafton, men jag glömde helt av det så jag får ta det i veckan förmodligen.

Ikväll, eller nu då, är jag med lite tjejkompisar. Jag älskar att bara kunna träffa mina vänner på helgerna o inte göra någonting utom att bara prata typ. Jätte mysigt!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

DAILY, PERSONLIGT

Hejsan på er!! Just nu sitter jag i min säng och kollar på riverdale, urbra serie om ni frågar mig!!! Angående att jag inte bloggat på nästan en månad så vill jag först be om ursäkt och förklara mig med att jag inte har gjort något annat än pluggat och tränat typ. Så jag ska försöka komma igång lite igen men jag har mycket på gång just nu så som sagt jag ska försöka.Btw så är jag sjuk och har varit det i typ 1 vecka men det beror nog lite på att jag tränat trots att jag varit sjuk så nu är de ändå som står på schemat att vila mig frisk inför kommande vecka. Vill ju trots allt kunna spela fotboll så fort som möjligt igen.
Likes

Comments

DAILY, STYLE

Hejsan hörrni!! Jag vaknade precis typ halvdöd efter igår, Jag och några kompisar drog in till Mariedal cup häromdan och jag kom hem vid typ 3 inatt, lite trött sisådär! Jag hade väldigt kul och träffade massa vänner. Jag och några kompisar ska nog in idag igen och sedan drar vi till träningen.

Igår hade jag på mig Dessa byxor och denna stickade tröjan. Till det hade jag mina Puma skor.

Likes

Comments