PERSONLIGT

Hej på er!

Varför det har ekat tomt på bloggen? Jo, jag har helt enkelt inte haft något värt att skriva om. Bara skola, inlämningar, prov och träning typ.

Vi har dessutom precis fått våra bedömningsmatriser uppdaterade och jag är halv nöjd, jag hade nog förväntat mig lite bättre betyg men jag är en sån som har lite för höga krav på sig själv så jag får väll nöja mig tänker jag och kämpa för högre betyg nästa termin.

Jag som dessutom var så taggad på att få lära mig ett nytt språk när jag började 7:an och nu i 8:an känns det dötrist, tyvärr! Jag önskar jag tyckte det var roligare men det är svårare att hänga med i spanskan nu än vad det var innan. Jag menar visst försöker jag ju ändå hänga med men det är lite för mycket för mig helt enkelt.

Jag vet att det är ett HELT ÅR kvar för mig tills jag måste välja gymnasie men jag känner mig extremt stressad över det redan. Jag menar jag har INGEN aning om var jag vill i framtiden. Jag är lite inne på att gå design men jag är absolut inte säker! Det kanske är lite överdrivet att vara så stressad över sånt redan nu men jag känner att jag helst ha en aning om vad jag vill göra i framtiden men det löser sig väll med tiden antar jag.


Puss&kram


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments