Nya inlägg

mode, vardag

Hejsan!

Igår hade jag typ fullt upp hela dagen, jag startade dagen tidigt på morgonen då jag hade samling klockan 9:00 med laget eftersom vi skulle spela match klockan 10:00 mot Bollebygd. Jag trodde faktist att alla skulle va fett trötta men nope vi alla var faktist pigga o grymt taggade på match. Det gick inte riktigt som vi velat och vi förlorade tyvärr även om det var en väldigt jämn match.

Direkt efter matchen åkte jag hem och tog en snabb dusch eftersom jag o mamma tänkte dra in till stan en stund och kolla på action run. Själv tyckte jag att jag var riktigt snabb i duschen men när jag kommer ner sedan hade det gått 1 timme hehe! Det går snabbare iaf nu när jag slutade sminka mig för ett tag sedan.

När vi väl var inne i stan så kollade vi lite på action run och kollade runt lite då jag bland annat köpte en skit snygg kjol från Bikbok.

Sedan åkte vi hem o då var det bara att packa snabbt direkt för att jag skulle till min kompis Ella o fira henne med lite fler tjejer. Vi köpte pizza o spelade kortspel o bara pratade. Skit mysigt!

Men nu är det sista dagen innan skolan börjar (SUCK), menmen det ska väl bli skönt o komma tillbaka till rutinerna nu.


puss&kram

här finns kjolen från Bikbok.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments