Igår var det första december och det firade vi igenom att åka på Jul på Liseberg. Igår var också vapen första lektion inställd, så jag hade sovmorgon till 12:40. Jag tog några bilder igår men inget specielt precis men tänkta att jag kunde dela med mig ändå.

Vi var bara på Liseberg i några timmar eftersom vi inte åkte några attraktioner, utan bara tittade i det olika stånden och handlade lite. Dom hade verkligen dekorerat parken jättefint, och man fick mycket julkänslan av det hela.

Hoppas alla hade en lika underbar första december och nu ber vi att det kommer lite snö!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

  • Filed under: Jul

Likes

Comments

Igår var det ju black friday, så jag och några kompisar åkte in till Göteborg för att handla lite saker. Affärerna var propfyllda med folk så jag kunde inte riktigt njuta av shoppingen precis, och det slutade med att jag bara köpte ett plagg ifrån Ginatricot. Efter några timmars shopping och ett besök på Expresso House var alla trötta och gick till Vapiano för att äta en väldigt sen lunch.

Det var första gången jag var på Vapianos och jag tyckte det var ett jättebra ställe. En av det bästa sakerna var definitivt att brödet var gratis haha. Jag beställde en vegitarisk bruschetta pizza som var super god och överraskande stark men det är ju gott så det spelade ingen roll.

Som sagt så var maten jättegod och vi hade också en fin utsikt över gatan där vi satt och åt. Efter vi hade ätit klart åkte vi hemåt igen, och jag fick vara med på en fotbolls workout för yngre lag och öva teknik och bollkontroll. Jag hade jätteroligt och tyckte alla barnen var så duktiga. Hoppas alla hade en lika lyckad Black Friday utan att bli knuffad för många gånger!

Likes

Comments

Hejsan!!
Idag snöade det hemma hos oss!! Däremot finns söndags ångesten fortfarande kvar så jag tänkte lägga ut några bilder som jag tog när jag var i London. Dessa bilderna är ifrån första dagen i Covent Garden, som hade massa små affärer med olika saker i.

Detta är några av bilderna, men överlag blev jag inte nöjd med dem alls eftersom jag stressade alldeles för mycket när jag tog dem. Aja, någonting är bättre än inget men nästa gång jag är där ska jag försöka vara lite mer noggrann. Covent Garden var jättefint och jag skulle definitivt rekommendera att åka ditt om ni är i London någon gång.

Nu ska jag på fotbolls träning, och denna veckan har vi projektverksamhet i skolan som jag hade sett fram emot, men sedan tog det bort min sovmorgon och då blev jag ledsen. Hoppas ni har mer motivation än jag!

  • Filed under: Resa

Likes

Comments

Hejsan!

Nu är det snart mitten av November, och tiden har nog aldrig gått så fort som den gör just nu. Höstlovet är över, och skolan har börjat igen. Jippi. Jag spenderade hela höstlovet i London så jag hann inte riktigt vila upp mig, som gjorde mig ganska trött nu när skolan är tillbaka. Jag har heller inte bloggat så mycket eftersom jag inte har haft någon tid till det (jag vet att jag säger det hela tiden) men jag ska dela med mig av lite blandade höstbilder nu innan jultiden drar igång.

Här är lite blandade bilder ifrån Halloween på Liseberg som jag gick på någon vecka innan jag skulle till London. Det var faktiskt jättekul och tänker definitivt göra det nästa år igen. Jag ska såklart också dela med mig av vad jag gjorde i London så snart som möjligt, ska bara rensa lite bilder först.

Här är också lite porträtt bilder som jag har tagit, men är inte riktigt nöjd med resultatet. Jag vill bli bättre på att fota med, men ni som inte vet så går jag naturvetenskaps programmet i gymnasiet, och jag kan lugnt säga att det tar upp mycket av min fritid. Annars går livet helt okej just nu, och jag hoppas som sagt att jag ska börja kunna uppdatera mer.

Likes

Comments

Hejsan!!
Igår var våran idrott inställd på morgonen, så jag och tjejerna i våran klass gick och åt brunch tillsammans! Vi gick till ett ett ställe som hette tullen som har lite allt möjligt, som var jätte mysigt.
Denna veckan har varit väldigt tröttsamt allt som allt, så det var skönt att bara ha två lektioner sista dagen.

Jag beställde något som hette ”Very Berry Muffin” som var en jättegod och stor blåbärs muffin. Tror aldrig jag har varit så mätt i hela mitt liv. Jag fotade lite vad andra beställde med eftersom allt var så fint därifrån. Någon köpte en enorm maräng med karamelsås som typ var större än min framtid, och det tog henne typ 50 minuter att äta upp den.

Allt som allt hade jag en jätte rolig morgon, och jag hoppas många mer idrottslektioner blir inställda i framtiden!

Likes

Comments

Hej!!

Idag striver jag ett snabbt inlägg med några bilder jag tog efter skolan härom dagen. Det var nämligen så att det var jätte fint ljus ute, och Ella bara stod där och lekte med våran katt, Pumpan, och då tog jag chansen att ta några bilder.

Hello!!

Today Im just writing a quick post about a few pictures i tok the other day after school. It was just such a pretty light outside, and Ella was just standing there petting out cat, Pumpkin, and I took the chance to take some pictures.

Det jag gillar mest med dessa bilder är att dom knappt är redigerade, och det blev ändå så fina färger. Jag har också precis beställt ett nytt kamera objektiv, som ska bli jätte roligt att testa ut när det väl kommer.

The thing i like most about these pictures is that they are barely edited, and the natural colors of the image still stunned out so good. I’ve also just ordered a new objective to my camera, and I’m really looking forward to trying it out.

Likes

Comments

Hejsan!
Idag är det Torsdag och bara en dag kvar till fredag, som är så skönt! Det har varit en lång och ganska krävande vecka då jag både han vricka foten och bli bombarderad i läxor. Aja, sån är livet men ni kanske fattar varför jag längtar till helgen. Härom dagen var jag och en av mina nära vänner och åt lunch i stan som var jättemysigt, som jag tänkte dela med mig lite bilder om.

//Hello!!
Today is Thursday and I could probably not be any more happy about it. It’s been a long and pretty tough week which I both had time to get flooded with homework and hurt my ankle. Oh well, I guess you have to have bad luck sometimes, but at least you could understand why I’m happy this week is over soon. The other day me and one of my close friends went to eat lunch together, and I decided to share some pictures of the experience.

Vi åt på ett ställe som kallades Kaffe Baren, som var jättemysigt och låg i mitten av stan. Där valde jag en surdegs macka med brieost och avokado, medan min kompis valde en klassisk surdegs toast. Asså bröder var typ det godaste jag har ätit i hela mitt liv, och jag tänker definitivt gå dit någon annan gång igen. Till maten drack vi också en latte var, och min smakade choklad medan hennes smakade vanilj.

// We ante at a place called Kaffe Baren, which was a super cozy cafe in the middle of town. There I ordered a sourdough avocado sandwich with cheese, while my friend ordered a classic sourdough toast. The bread they served there was literally the best bread I’ve ever eaten, and I’m definitely going back sometime. We also ordered coffee with our meal, I picked chocolate latte, while my friend picked vanilla.

Den dagen var otroligt mysig och rolig, och jag hoppas ni andra har en bättre vecka än var jag har!

// That that was super fun and cozy, and I hope everyone else has a better week than me so far!

Likes

Comments

Hejsan!!
Idag är det torsdag, men inte vilken torsdag som helst, för det är studiedag! Så jag har en hel dag att bara ta det lungt innan allt roligt denna helg. Nu delar jag med mig av några bilder jag tog på min lille katt för några dagar sedan, när han sov i några av mina ljusslingor.

Hello!!
Today is thursday, but not just any thursday because we have a Study Day, which means no school! So I have a whole day to just do nothing before this weekend. Today I'm sharing a few photos I took the other day of my cat when he was sleeping in my Christmas lights.

Igår hade vi också våran inspark, eller välkomstfest till gymnasiet! Festen var inne i Göteborg på något ställe som hette Sticky Fingers som är en rock bar i vanliga fall, men igår blev det mer ett dansgolv. Jag hade jätte roligt men nu är jag typ halvdöd efter all musik. Tur att man hade sovmorgon idag!

// Yesterday we also had our kickoff, or welcome party to high school! The party was in Gothenburg at some place called Sticky Fingers which is usually a rock bar, but yesterday it was definitely more like a dance floor. I had so much fun but I'm also basically deaf after all the music. I was lucky to be able to sleep in today.

Allt som allt har det varit en bra vecka och inget super jobbigt i skolan än. Förresten ska jag också köpa ett nytt objektiv till min kamera denna veckan som ska bli jättekul att testa! Ha en bra torsdag nu!

// Over all I've had a great week and nothing too stressful in school yet. And I'm also buying a new objective for my camera this week, and I'm really looking forward to trying it out. Have a great day!

Likes

Comments

Hejsan!
Igår så var jag hos Amanda ännu en gång och sov över där med Ella. Det har regnat i veckor nu så vi visste inte riktigt vad vi skulle göra i det tråkiga vädret, men turen vände, och vi fick en hel morgon av solsken och värme! Då passade vi på att åka ut med båten och vi såg faktiskt sälar!

//Hello!
Yesterday I was at Amandas house once again and slept over there with Ella. It has rained for weeks now, so we didn't really know what to do with the boring weather, but just this morning we were lucky, and we got both sunshine and some heat. We took the chance we got to go on a boat ride and that morning we actually saw some seals in the sea!

Det var jättemysigt att starta dagen på havet och jag tog såklart med kameran. Vi såg många små hus, någon segelbåt, och en och annan brännmanet. Vi stannade också och tog en frukt paus när vi hittade sälarna och tittade på när dom simmade runt sin lilla sten. Jag har typ aldrig sätt sälar vilt på det sättet förut, så det var en rolig upplevelse!

//It was really cozy to start the day of on the sea and of course I brought my camera. We saw many houses, a sailboat, and also a few jellyfish. We stopped and ate some fruit as we watched the seals swim around their little rock and enjoyed themselves. I've actually never seen seals in nature like this before, and it was a really cool experience.

Senare den morgonen kom regnet tillbaka och vi var tvungna att åka hem igen. Däremot hade jag en underbar dag med alla sälar och maneter. Den kommande veckan tror jag att jag skriver ett till inlägg med lite fler bilder, men jag har ganska mycket så jag får se om jag hinner. Hoppas alla har en bra helg!!

//Later that morning the rain returned, and we had to go back home. Anyways I had a wonderful day with all the seals and jellyfish and friends of course. This week I might post another post with some more pictures, but I have a lot on my schedule this week. Hope everyone has a good weekend!!

Likes

Comments

Hejsan!!
Idag så ska jag bara dela med mig av några bilder jag tog i min trädgård för några dagar sedan när jag inte hade något att göra! Men jag tänkte också skriva en lite uppdatering om fotbollen och gymnasiet och allt sådant.

//Hello!!
Today I'm sharing a few pictures I took the other day in my garden when I didn't have anything to do. I'm also going to write a little update about school and soccer.

Nu när jag har börjat gymnasiet har ganska mycket ändrats sedan förra året, i en bra väg om du frågar mig. Skoldagarna är längre, men vi har så många håltimmar så det är inte mycket mer skola om man säger så. Jag går naturvetenskapslinjen, och många har sagt till mig att jag skulle få mycket läxor och allt sånt men än så länge har jag inte fått någon läxa alls hemfört med mina vänner i andra linjer. Men just nu går allt med skolan jättebra, så jag ska försöka njuta av det innan vågen av läxor kommer.

// Now when I started high school a lot of things have changed since last year in a good way. Our school days are a bit longer, but we have such long breaks in between the classes so it kind of makes up for it. I'm going a line called Natural Science and many people have told me that I was going to get tons of homework but so far I haven't gotten anything compared to my friends going in other lines. Right now I'm just trying to live in the moment until the wave of homework hits me later in the semester.

Angående fotbollen har jag tyckt att det har varit jättekul den senaste tiden. Vi har just nu tre träningar i veckan, plus 1-2 matcher varje helg. Jag har tränat ganska mycket och har också fått spela många matcher, och förhoppningsvis utvecklats lite grann i alla fall. Imorgon ska vi spela vid Ullared, och igår spelade vi hemmamatch som vi van 2-1 som var en jätterolig match, även fast det spö regnade.

// Right now I think soccer is so much fun, and I have really enjoyed it the past few weeks. We have practice three times a week, and 1-2 games every weekend. I have been to almost every practice and I have also participated in many of our games and hopefully I have gotten a bit better. Tomorrow we are playing in Ullared, and yesterday we played home and won with 2-1. That game was super fun even though it rained the whole time.

Likes

Comments