Header

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Hej allesammans!

Nu har det varit lite tomt på bloggen men har verkligen inte haft tid alls. Har börjat jobba på ett nytt jobb och trivs verkligen jättebra, enda är att jag får så sjukt ont i fötterna av stålhättan i skorna men har pratat med min chef om att få ha andra skor så ska iväg till järnaffären imorgon ovh prova ut några riktigt bekväma skor och jobba i.

Min jobb dag är mellan 6.50-16-30 ungefär så jag är helt slut när jag kommer hem och har därför inte haft tid eller lust att sätta mig framfört datorn/mobilen och blogga, hoppas ni förstår.

Men nu ät det äntligen helg och som det ser ut nu är jag ledig i helgen, jobbar ju på Attendo också och nu när jag har annat jobb så kan jag s nåt pass på helger hos Attendo men tror jag faktiskt vill vara ledig i helgen helt och hållet, kanske kan ta ett pass på söndag om det skulle behövas, men imorgon vill jag bara vara ledig plus att jag ska passa mina småsyskon eftersom min mamma och Jonas ska på 40 års fest.

I denna skrivande stund så sitter jag hos mamma och har precis gjort i ordning en hembakad pizza som jag, mamma och min lillasyster ska äta och sen ska vi kolla på idol och bara ha en myskväll, riktigt mysigt och vara bara vi tjejer för en gångs skull.

Men nu ska jag äta pizza, så vi hörs senare!

Puss

Likes

Comments

Om det är något jag hatar på denna jävla jord så är det kvinnomisshandel i all form, kvinnomisshandel behöver inte vara slag och blåmärken, det finns så mycket som händer bakom stängda dörrar som inte syns, psykisk kvinnomisshandel och att denna underbara YouTubern har varit med om det för mig så jävla arg och att kräket försöker försvara sig och trycka ner andra YouTubers​ istället för att man up och erkänna vad han gjort, jag vill kräkas. 


Alla som har sociala medier som blogg, instagram, snapchat, Facebook etc hashtaga #backatova , precis som Jockiboi och Jonna säger, vi måste ta ställning mot kvinnomisshandel nu.  


Och som jag sa i ett inlägg så tycker jag såklart inte män ska bli misshandlade på nåt sätt av kvinnor heller men tyvärr är det mer fall att det handlar om kvinnomisshandel än att män misshandlas..

Jag har själv varit med om kvinnomisshandel och har det nära mitt hjärta av olika anledningar och det är inte okej, det är aldrig okej att förminska en annan person, att trycka ner en annan person, att slå en annan person, att styra och bestämma över en annan person. 


Gör som mig och ta ställning.


#backatova❤️

Likes

Comments

“This life is what you make it. Not matter what, you’re going to mess up sometimes, it’s a universal truth. But the good part is you get to decide how you’re going to mess it up. Girls will be your friends – they’ll act like it anyway. But just remember, some come, some go. The ones that stay with you through everything – they’re your true best friends. Don’t let go of them. Also remember, sisters make the best friends in the world.
As for lovers, well, they’ll come and go too. And babe, I hate to say it, most of them – actually pretty much all of them are going to break your heart, but you can’t give up because if you give up, you’ll never find your soul mate. You’ll never find that half who makes you whole and that goes for everything.
Just because you fail once, doesn’t mean you’re gonna fail at everything. Keep trying, hold on, and always, always, always believe in yourself, because if you don’t, then who will, sweetie? So keep your head high, keep your chin up, and most importantly, keep smiling, because life’s a beautiful thing and there’s so much to smile about.”

— Marilyn Monroe

Likes

Comments

Hej fina ni!

Det blev ingen marknad igår eftersom vädret var så dåligt så både jag och Peter kände för att inte åka in.

Och idag har det varit samma väder ungefär så blev ingen marknad i Rimbo heller, men det är bra det för då har man sparat pengar och inte slösat på massa skit :)

Kom precis in från en joggingrunda, så himla skönt med motion!

Så nu ska jag ta en dusch och laga nån middag till mig, är själv hemma idag eftersom Peter jobbar kväll ( som vanligt) han går på ett kvällsschema så han jobbar bara kvällar ungefär, blir lite långtråkigt att vara ensam varje kväll, och det gör så jag ligger och tänker på så mycket som jag egentligen inte borde tänka på.. Men jag har tid för det när jag är ensam hemma liksom..

Nej nu ska jag avrunda här och ta en dusch.

Ha det så bra så länge så hörs vi sen!

Puss

Likes

Comments

Finns bara en sak jag saknar och det är min älskade morfar.

Min morfar var och är precis allt för mig, han visste alltid vad han skulle säga för att göra mig glad. Han stöttade mig när jag hade det jobbigt med pappa eller när jag bråkade med mamma och Jonas.

Han kom hem ungefär 2-3 gånger per år eftersom han bodde i Göteborg med sin fru, men varje gång han kom hem var det bästa jag visste.

Har så sjukt många minnen med honom och jag önskar att jag hade fått fler.

Han var den sista på denna jord som skulle få den jävla cancern, han har aldrig rökt, aldrig snusat, han kunde ta en päronkonjak till kaffet ungefär, inget mer drack han.

Han spelade golf och sprang milen varje dag i vilket väder det än var, han var hälsosam och frisk och ändå så fick han den där jävla sjukdomen.. Det är så orättvist.

Men han vill inte att jag ska tänka på det, han vill inte att jag ska tänka på sjukdomen och vad den gjorde, han vill att jag ska tänka på den han var långt innan han fick skelettcancer.

Ibland önskar jag att jag fick byta plats med honom, att jag fick försvinna upp i himlen istället för honom för han om någon förtjänade det inte.. eller att jag vill ta mitt liv för att få träffa honom igen, Men jag vet att han vill att jag ska leva för hans skull, han skrev till och med sin egen dödsannons och den annonsen försöker jag läsa varje dag för att förstå att han inte vill att jag ska vara ledsen, men hur lätt är det när han var och kommer alltid vara en sån stor del av mig.

Jag älskar dig morfar och jag hoppas du har det bra uppe på molnen och att du nu slipper lida och så hoppas jag att du spelar mycket golf uppe i himlen och skrattar och mår bra.

Vi syns snart ❤️


Likes

Comments