Header

Hej på er
Är allt bra med er? Jag mår faktiskt bra idag, vaken sedan 04.45, yay! Har nu i helgen målat om sovrummet å köpt ny säng och allt som behövdes. Kan senare göra ett inlägg om det, för är faktiskt as nöjd 👍🏻

Jag håller på plugga för fullt inför körkortet för du är det inte länge kvar tills jag ska ta det, ska och köpa min första bil idag och känns så jävla roligt för detta har jag drömt om sedan jag var 10 år gammal haha 😂

Hoppas ni får en bra dag och längre sovmorgon än mig.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Alltså fyfan vilken energi jag fått sen jag ej är gravid längre, har storstädat nu i 2 dagar + jobb. Och till och med bakat tårta å muffins som faktiskt smakade helt ok, ni vet ju att vad jag än gör i köket så blir det fjasko. Jag mår så bra då jag får saker gjort, kan ju vara för jag är så sinnes trött å aldrig gör nått man blir helt stolt.

Och nu när jag börjar komma på fötter igen så nu känner jag för att börja träna, förvånad? Vill bara ha massa inspo å pepp bloggar/instagrams så länka i kommentars fältet nu 👍🏻👍🏻

Likes

Comments

Nu är vi i Sörsjön i särna, är å fixar så bastun kommer till lomträsk. Vädret är piss idag så gruvar mig för att gå ut med Elvis idag till och med. Sovit i en stuga utan el,vatten och toa med bara öppenspis så sjukt mysigt även om det är ett rent helvete då man blöder.

Likes

Comments

Contains affiliate links

Lumene Kirkas ansiktsvatten & rengörings kräm - ÄLSKAR, har länge provat olika rengöringar allt från neutrogena (budget) till Decleor och carita som är lite dyrare. Men Lumene gör verkligen sitt jobb. Jag som har ganska fet och oljig hy passar den perfekt för, finns för andra hudvårdstyper i samma serie. Känner mig så ren och fräsch efter jag använt dessa produkter.

Ansiktsvatten (HÄR) & rengörings kräm (HÄR)

Master prime - Jag prova köpa den här om dagen då The balms primer inte finns att köpa i butik i Luleå. Jag rent utsagt hatar Maybelline då jag köpt av dom det alltid bara hamnat i soptunnan. Men den här primern slog min förväntan, den funkar minst lika bra som The balms och den täcker även lite. Kan rekommendera om ni är ute efter en lite billigare variant.

Primern hittar ni här (HÄR)

Måste verkligen visa er dom här ur gulliga koftorna/jackorna sjukt söta och bekväma. Kommer leva i dom resten av livet.

Vita hittar ni (HÄR) rosa finns endast i butik värkar det som. (gina tricot)

Likes

Comments

Hej allesammans

Nu tar jag mig i kragen å gör ett inlägg tänker jag. Var en sväng på Ikea för att inhandla lite mattor idag och nu börjar det äntligen bli färdigt hemma, beställde möbler från mio som skulle kommit idag men blev fram flyttat till nästa vecka istället och vi la beställningen för 3 månader sen så man ska ju inte gå in där i panik om en ny soffa. Har tagit hem en katt från mamma som behövde lite kärlek, resulterade i att jag inte fått sova nånting inatt då den varit så aktiv och ska skela. Håller på storstäda nu men tänkte kanske göra en smink recension imorgon då jag ser dom inläggen ligger på mest lästa.

Likes

Comments

Sally å Selma har blivit stora nu, om en månad lite drygt är dom leveransklara hojta till om det finns intresse kring Gävle,Uppsala å Stockholm 🐱👍🏻

Likes

Comments

Hej på er
Jag har varit lite off sista tiden, som jag berättade tidigare blev jag gravid å graviditeten har varit ett rent helvete för mig då jag mått skit. Men så var jag på ultraljudet i onsdags för att kolla upp en cysta som kanske kunde vara lite i vägen för bebisen i framtiden men istället hitta vi ett ingen cysta och ett foster i vecka 7+4 utan hjärtaktivitet men jag skulle varit i vecka 13. Jag trodde alltså att dom kritiska veckorna var över men jag fick missed abortion. Det betyder alltså att barnet dog men kroppen min stötte inte ut det som ett vanligt missfall och livmodern fortsätter alltså växa och mina symtomer är kvar.


Påbörjade en missfalls behandling i onsdags så jag har blödigt å haft enorma smärtor flera dagar, börjar komma på fötterna nu igen så nu kan ni förvänta er mer inlägg från mig.

Likes

Comments

Mest lästa