Fick idag håret fixat av bästa molly

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Har vaknat nu varje morgon och kollat ut och bara sett dåligt väder.. Vill liksom kunna gå ut och fota. Hoppas solen kommer fram snart igen så man kan gå ut och fota fina bilder till bloggen. Känner verkligen att jag vill ha bättre bilder på bloggen men vädret måste ju vara med en om det ska bli bra;)

Likes

Comments

Middag med syster

Likes

Comments

Idag kom mormor till mig och blev klippt, skönt att hon blev nöjd, är kunden nöjd så är jag nöjd;)

Om någon är sugen på att klippa sig eller färga så är det bara att höra av sig till mig:)

Likes

Comments

Heej!
Blev ingen träning idag som var planerad men gjorde annat kul istället :) känns varje dag som om jag har läxor men det har jag inte, blir så sjukt stressad över att jag har massa inlämningar, men just nu är det lugnt, svårt att slappna av haha.

Imorgon blir det träning, ska också försöka gå ut och fota, hade tänkt att åka in till stan och leta upp bra stället att ta bilder. Vera eller nån annan får hänga med, nån måste ju fota;) sen ha söndagsångest inför skolan på måndag, nä skoja

Likes

Comments

Här kommer bilderna på träningskläderna jag köpte. Både sport bh n och tightsen är från röhnisch och skorna från asics

Likes

Comments

Tisdag och det betyder yoga:) sluta skolan nu och ska hem och äta nånting, kanske hinner jag ut och fota de bilder jag skulle gjort här om dagen. Sedan kommer min syster och hämtar upp mig då vi ska till yogan.

Förra tisdagen var min första yoga lektion, det gick bättre än vad jag trodde.
Ska försöka ta lite bilder under yogan men kan va svårt:)

Likes

Comments

Heej!!

Har idag shoppat nya saker, lite träningskläder, nån tröja och hårprodukter. Tänkte köpa ett data fodral men det kanske jag gör nån annan dag istället.
Imorgon ska jag få till lite bra bilder och tvinga syrran att fota. Sedan imorgon ska jag jobba hela dagen från kl 1, så det ska bli kul:)

Likes

Comments

Fixade min syrra idag, färgning och klippning blev det

Sen åt vi på locals

Likes

Comments

Yogan var roligare än vad jag trodde, ligger nu i sängen och tänker på hur jag ska fixa min syster imorgon. Mer om det får ni se imorgon:)

Likes

Comments