View tracker

Idag fyller jag äntligen 17, blev firad nu på morgonen med tårta på sängen. Vi har som tradition att hela familjen sitter på rummet och äter tårta haha. De är verkligen så mysigt.
Fick massa fina presenter som jag visar er senare. Hann inte ta kort på dem nu på morgonen.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Nu var det ett tag sedan jag bloggade, bloggtorkan kom! Men jag vill verkligen blogga och kunna uppdatera ofta. Så jag ska försöka bli bättre på det.

Idag var vi på svenska mässan med klassen på euroskill. Där kollar man på olika hantverk och i och med att vi går på frisör linjen kollade vi när dem tävlade med olika frisyrer. Efter ett tag blev jag och tjejerna hungriga och trötta så vi gick och åt lunch i stan.

Likes

Comments

View tracker

Är nu tillbaka efter 2 veckor, har tänkt på bloggen hela tiden. Men det har bara inte blivit av att jag bloggat för har varit så sjukt stressad de två senaste veckorna. En heldel plugg nu innan lovet och även rep inför en julkonsert. Men bara några få dagar kvar till lov så ska försöka hålka ut det sista.

Likes

Comments

Så nu är jag äntligen klar hos frisören. Tog ungefär 4 timmar för vi la i lite olika färger. Blev i allafall jätte nöjd och så skönt att få bort allt det slitna. Känns mycket fräschare nu!

Likes

Comments

Är hos frisören nu och sitter och väntar på att färgen ska bli klar. Ska bli så spännande och se hur resultatet blir. Tror att det kommer bli jätte bra! För och efter bilder kommer upp senare.

Likes

Comments

Godmorgon vaknade runt 8 idag. Jag börjar halv 10 för vi ska till handel idag, vet faktiskt inte rikigt vad vi ska göra där men tror det är en föreläsning eller något liknade. Sen i eftermiddag när vi är klara där ska jag träffa Judith för det var ett tag sedan nu.

Min Bästavän Sandra har precis startat en youtube kanal, så kika gärna på hennes senaste vlogg

Likes

Comments

Godmorgon!

Ännu fyra bilder från igår, det är ju så fint i de lite äldre delarna av Göteborg. I Vasa och bort mot Haga.

Likes

Comments

Tröja/ Ginatricot

Kjol/ H&M

Kappa/ Zara

Väska/ Zara

Skor/ Isabel marant

Likes

Comments