Haloj på er, slutade kl 11 idag och då åkte jag och Sandra till pizzerian och köpte med oss en pizza hem som vi delade på. Det va jätte gott men nu är jag helt proppmätt. Sandra har precis spelat in en video så nu håller vi på att ladda upp den.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Nu börjar det gå mot baltiderna för de som tar studenten iår eller ska gå med sin pojkvän/ flickvän. Längtar så mycket till nästa år då är min tur! Har redan planerar hur jag ska ha håret, vilken klänning hihi, men vem vet kommer säkert hinna ändra mig 1000 gånger innan dess.

Likes

Comments

Bilder lånade av Sandra, det har blivit något fel med min kamera. Jätte tråkigt så måste verkligen ta tag i att lämna in den.

Haft en jätte mysig dag med mina två tjejer på stan. Fick med mig en cape hem från Zara (så klart!). Den kommer användas nästa fredag på Emmas 18 fest.

Likes

Comments

Nu saknar man dagar som dessa och extra mycket när det är tråkigt väder som idag!
Sitter nu på natur lektionen när det är slut har jag endast en lektion kvar men de är veckans längta lektion då vi har kunder och slutar kl 17.

Likes

Comments

Jacka och tröja- Zara/ Jeans- replay/ Väska- Bianco/

Likes

Comments

Finaste älsklingen Emma!

Emma och Judith kom till mig runt 6 tiden, då åkte vi och köpte pizza och detta myset. Ska bli så gott och så skönt att få en rikigt tjej kväll.

Likes

Comments

Två sneak peeks från gårdagens klädval då jag invigde mina nya skor!! Bilderna tagna av Sandra

Likes

Comments

Igår var jag ute och åt med tjejerna på manjana, det var verkligen så gott. Jag tog vitlöksbröd, oliver, sparris inlindad i serano skinka, musslor.. Emma och Sandra tog ungefär samma! Om ni gillar tapas så ska ni verkligen gå dit.

Föresten glad påsk på er!
När jag vaknade hade mamma gjort en god påsk frukost. Senare blir det påsk lunch och sen ikväll ska jag och några kompisar hem till Judith och laga mat.

Likes

Comments