Kom hem för ungefär en halvtimmma sedan och har precis ätit lite mat. Idag har nämligen jag och Sandra tagit nya heders så imorgon kommer det upp en ny. Lite mer höstig och mysig.
Vi har även varit på hanledarkurs för körkort med våra föräldrar. Har dragit ut på det alldeles förlänge nu så ska bli rikigt roligt att få börja köra lite.

I morgon börjar jag runt kl 9 så ska ta och göra mig i ordning inför att sova strax.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Är nu tillbaka efter 2 veckor, har tänkt på bloggen hela tiden. Men det har bara inte blivit av att jag bloggat för har varit så sjukt stressad de två senaste veckorna. En heldel plugg nu innan lovet och även rep inför en julkonsert. Men bara några få dagar kvar till lov så ska försöka hålka ut det sista.

Likes

Comments

Så nu är jag äntligen klar hos frisören. Tog ungefär 4 timmar för vi la i lite olika färger. Blev i allafall jätte nöjd och så skönt att få bort allt det slitna. Känns mycket fräschare nu!

Likes

Comments

Är hos frisören nu och sitter och väntar på att färgen ska bli klar. Ska bli så spännande och se hur resultatet blir. Tror att det kommer bli jätte bra! För och efter bilder kommer upp senare.

Likes

Comments

Godmorgon vaknade runt 8 idag. Jag börjar halv 10 för vi ska till handel idag, vet faktiskt inte rikigt vad vi ska göra där men tror det är en föreläsning eller något liknade. Sen i eftermiddag när vi är klara där ska jag träffa Judith för det var ett tag sedan nu.

Min Bästavän Sandra har precis startat en youtube kanal, så kika gärna på hennes senaste vlogg

Likes

Comments

Godmorgon!

Ännu fyra bilder från igår, det är ju så fint i de lite äldre delarna av Göteborg. I Vasa och bort mot Haga.

Likes

Comments

Tröja/ Ginatricot

Kjol/ H&M

Kappa/ Zara

Väska/ Zara

Skor/ Isabel marant

Likes

Comments

Kom hem från stan för ungefär en timma sedan. Jag, Ella och Sandra åkte in vid 11 för att gå till bloppisen som några bloggare hade i Vasa idag. Vi hittade tyvärr inget där så vi gick till Haga och tog en fika på Cafe kringlan, verkligen jätte mysigt ställe.


Likes

Comments